Raijintek Arcadia

poruka: 10
|
čitano: 3.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Pozdrav,evo vidim da su u futuri dobili navedeno kuciste,za dosta primamljivu cijenu od 280kn. Trazio sam neke reviewe na internetima,al posto je dosta novo kuciste,nemogu naci konkretne informacije. Veci brat Agos je dosta hvaljen,pa me zanima dali ima neko iskustva sa ovim modelom. Unutra bi islo racunalo od cure,komponente su slicne ko i ovome pod Moj PC. Ne svidja joj se Zalman,tako da trazim alternativu.

Unaprijed hvala.

breakORdie
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 13:49 (swampcore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Raijintek Arcadia

Koje te to tocno informacije zanimaju? Ako ce konfa biti slicna tvojoj to stane bez ikakvih problema u njega.

Ne obaziri se na TD - redovni trollovi koji nemaju drugog posla.Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
16 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Da,to sam i pretpostavljao. Primarno sto nju zanima je uniformiranost bijele boje,to jest,kolka je razlika u bijeloj na bocnim stranicama i bijelom na prednjoj plasticnoj strani. Isto tako,ici ce kroz mjesec dana nutra 270x,al to kolko vidim nebi trebalo biti problema. Problem je da nemogu nigdje naci neke normalne fotografije kucista u prirodnom okruzenju,nego su sve tvornicke fotografije.

LP.

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

E to je vec info iz prve ruke za koji ti je najbolje kontaktirati njih i lijepo zamoliti da ti nabace par slikica posto vidim da im je dostupan u ducanu. Sumnjam da bi napravili takav potez jer nema smisla, vec ti se to vise cini zbog sjene na fotkama.

http://www.raijintek.com/en/arcadia-gallery22.html Samo po ovoj fotki shvatis da ako su htjeli istaknuti front panel onda bi bila vidljiva razlika i na vrhu.

Ne obaziri se na TD - redovni trollovi koji nemaju drugog posla.Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 14:26 (zober).
16 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Da,to cu i napraviti..promaklo mi na futurinoj stranici da im je kuciste dostupno u ducanu. Eto,puno hvala na brzom odgovoru,javim kako je proslo i bacim par slika ako kupim,cisto ako ce neko imati slicne interese. 

Ugodan dan.

breakORdie
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Eto,uzeo kuciste,mogu reci,vrijedno je tih 280kn. Cable managment zahtijeva malo improvizacije,al nista nemoguce. Kvaliteta izrade je visa nego covjek ocekuje za te novce. Filteri za prasinu se nalaze ispred,gore i kod napajanja,tako da po tom pitanju nece biti problema.Sto se tice uniformiranosti same boje,nema nekih problema. Vidi se mala razlika,al to je vise do tog da je prednji dio plastican a ostale stranice metalne. Svi kabeli su crni,kao i cijela unutrasnjost,rubovi zagladjeni,sve sto covjek ocekuje od puno skupljih kucista. Dolazi sa ventilatorom straga,120mm. Ima mjesto za jedan ispred i dva gore,tako da bi preporucio barem ovaj ispred,da napravi malo propuha u samom kucistu. Sve u svemu,lijep komplet. Posto nemam pristojan fotic,a ovaj na mobitelu je jos gori,stavljam slike koje sam dobio od Future na moju molbu. Trgovina se opet pokazala ko pun pogodak,tako da thumbs up. 

Ugodan dan.

breakORdie
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 11:20 (swampcore).
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Ne znam, meni izgleda malo preobično. Ali za te novce je čist ok.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiki-hr- kaže...

Dosta korisnika preferira minimalistički dizajn (pogotov stariji korisnici/kupci). Fractal kućišta su izuzetno popularna te izgledaju "obično" a znaju koštat i preko 100eura.

16 godina
neaktivan
Raijintek Arcadia

Ja sam upravo trazio nesto sto izgleda "jednostavno". Nisam bas neki ljubitelj spojlera i grillova na kucistima. Al opet,svako ima svoj ukus. Imam i Zalman Z3+ i to je plafon kolko mogu podnijeti ;)

breakORdie
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kiki-hr- kaže...

Cilj nekih korisnika je upravo to, da im kućište izgleda obično i "normalno" a ne da svijetli kao betlehem dok vrišti od raznoraznih ledica i nepotrebnih (kako kome) gluposti.

Btw da se vratimo na Raijintek Arcadiu, za te novce kejs izgleda dobro i meni barem ne preplastično, što je obično "fičr" koji dolazi sa kućištima iz donjem cjenovnog ranga. Sasvim solidno {#}.

Ja ga osobno nebi uzeo jer sam baksus i obično sve svjetlo što imam zamažem s nečim što se teško čisti :D.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 14:32 (D.N.R.).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice