Pozdrav,
molio bih za vašu pomoć.. komp je AMD Phenom II x4 3360 ( mislim da je to 945 ), 2x4gb ddr3, 2 harada, 1 ssd i jedan cd i jedna zvučna na pci-e koja treba napajanje ( xonar ), Asus ploča neka normalna..
nedavno sam mjenjao Ati Asus 7790 za Ati Gigabyte R9 270OC, komp mi je najnormalnije radio 3-4 dana i onda se jednom restirao sam od sebe i od tada ne mogu igrati niti jednu igru ( desktop korištenje normalno radi ), unutra je Raptox 600 star par godina ( cca 5god )..
Očigledno je otišlo napajanje pa sam od frenda posudio drugo HIPER Type R 580W ( neko Njemačko modularno ) koje je kao snage 560W ( 280w + 360 W ) komp je opet par dana radio normalno dok nije nešto puklo i komp se resterao, nakon toga napajanje je proradilo i radilo normalno 10-15 min i onda se smrzlo i ugasilo ( sad više to uopce ne radi )
Da li je mogoguce da grafička radi neke probleme te da napajanja odlaze zbog nje ili su jednostavno bila preslaba ili prestara !?!?!
Razmišljam sutra kupiti Corsair VS 650 ATX12V v2.31 ili Fortran 550W RA550 ili Seasonic 520 W SS-50GB S12II
nekako mi se najviše sviđa ovo Corser jer vidim da ima sistem unutra kao XFX neki novi na jednom railu itd..
Daklem - molim preporuku oko kupnje tu su negdje sa cijenom sva oko 500kn i najbitnije da li je do grafičke pa mi se može desiti da i novo napajanje uništim ??
Hvala na pomoći