Dakle, konfa mi piše u potpisu, a još bi trebalo navesti da imam 2 diska, floppy i optički pogon od onoga važnijeg... Napajanje mi je dosta bučno i snage 400 W. Razmišljam o ugradnji nove grafičke (konkretno XFX Radeon HD 4830/4850). Zanima me treba li mi onda novo napajanje (koje snage)?
Koja marka je napajanje? ako je neko šrot onda treba kupit neko jače...
Kupi neko napajanje od 500 W da možeš mirno spavati ili za vrijeme nevremena ne trebaš biti u strahz da ti crkne komp , a i dobro ti je i za ubuduće nadogradnje . Kupi neko od Corsaira , ta su ti najbolja . Pogledaj malo na http:/nabava.net .
bolje da uzme PNF verziju.. ako imas para uzmi 520 W corsair L)
Nije ti potrebno ako ti ne smeta ta buka.
bolje da uzme PNF verziju.. ako imas para uzmi 520 W corsair L)
Nije ti dobar izbor grafičke kartice. 3870 ili 4870 su ti bolji izbor.
Baš ne, ove koje on misli kupiti su best-buy! On je naveo 4850/4830 znači misli potrošiti max 1100kn.. a ti su naveo 4870 koje je viši i skuplji rang (1600>2000) , znači nema logike, i 3870 koja nije ni do koljena ovim dvjema...
Baš ne, ove koje on misli kupiti su best-buy! On je naveo 4850/4830 znači misli potrošiti max 1100kn.. a ti su naveo 4870 koje je viši i skuplji rang (1600>2000) , znači nema logike, i 3870 koja nije ni do koljena ovim dvjema...
Dakle, konfa mi piše u potpisu, a još bi trebalo navesti da imam 2 diska, floppy i optički pogon od onoga važnijeg... Napajanje mi je dosta bučno i snage 400 W. Razmišljam o ugradnji nove grafičke (konkretno XFX Radeon HD 4830/4850). Zanima me treba li mi onda novo napajanje (koje snage)?
Malo sam proučavao starije BUG-ove i pronašao ovo: Corsair VH-550W. Što kažete?
Moglo bi,prema mom mišljenju.
ma previše je to,osim ak ne misliš crossfire u budućnostu.
Dovoljan je corsair 400,450w, puno kvalitetnije od ovog tvog sadašnjeg.
Malo sam proučavao starije BUG-ove i pronašao ovo: Corsair VH-550W. Što kažete?
Mode Com power supply FEEL III 500W, ATX 2.2, 2×12V, 12cm fan, PFC, AFC, 2×SATA connectors
289,00 kn
Vjerovatno zahtjeva ali to je dobro napajanje što si predložio hm imam ga...
ali za tu konfu je 400 W dovoljno al nije loše imat jače napajanje a nije ni skupo btw.
uzmi chiefteca s1f 450w ako ga nađeš nećeš požaliti jer je provjereno dobar.
ali za tu konfu je 400 W dovoljno al nije loše imat jače napajanje a nije ni skupo btw.

.Radi tj. nadam se da ce radit do 5 mjeseca onda ide nova konfa mmm...
OK ljudi, hvala svima koji su se javljali. Došao je novi BUG pa sam vidio ovu grafičku:
XFX GeForce GTX 260 896 MB
Cijena joj nije prevelika pa me zanima koja bi napajanja SAD izdržala?
OK ljudi, hvala svima koji su se javljali. Došao je novi BUG pa sam vidio ovu grafičku:
btw nisam reko marku apajanja citam samo sta pise u specifikacijam a šta se odma pjeniš.
Piše gore konfa u prvom postu i u potpisu...