Ovlašteni servis za Fractal Design

poruka: 6
|
čitano: 1.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jel zna tko na koji način bi mogao naručit jedan dio kučišta Fractal Design Arc Midi.

Konkretno radi se o tiskanoj pločici na kojoj su zalemljena 2x USB 2.0 i 1x USB 3.0 i s druge strane su zalemljeni kablovi koji idu na MB header.

Slučajno sam zapeo za žicu i polomio jedan USB 2.0 utor, pa bi htio to zamijeniti. Baš taj specifični dio se da fino skinut i zamijenit, ne mora se mijenjat cijela prednja kontrolna ploča (USB, slušalice, mikrofon, power i reset) jer je sve fino odvojeno.

Također dali možda da odnesem u neki RTV ili računalni servis, možda bi mi mogli skinut s tiskane pločice taj jedan USB port i zamijenit ga s novim???

Krivi podforum, jel može admin ovo prebacit u Kučišta i napajanja?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:24 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kontaktiraj fractal direktno i mozda ti posalju zamjenski dio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dosta je stara tema, al ako nisi kontaktiraj znaci direktno fractal design i poslat ce ti oni to o svojem trosku, a ako ti zapne na carini posalji mi pp znam kako to rjesit {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Već sam rješio. Poslat će mi taj dio o svom trošku, nadam se da neće bit problema s carinom. Dio vrijedi možda 30kn realno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 19:44 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ovlašteni servis za Fractal Design
lllnuclearlll kaže...

Već sam rješio. Poslat će mi taj dio o svom trošku, nadam se da neće bit problema s carinom. Dio vrijedi možda 30kn realno.

ako bude problema odmah me kontaktiraj u pp, imao sam problem takav.

LP

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
13 godina

Evo samo jedna VELIKA POHVALA za Fractal,otišao power gumb (zbog necega nije htio raditi ) uglavnom javio se direktno fractalu na mail i ljudi poslali kompletan prednji dio znaci power,reset,usb,audio priključak besplatno o svom trošku.Za svaku pohvalu,ako netko ima kakvih problema neka im se slobodno javi evo meni je taj dio došao nakon 7-8 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 10:12 (mikes).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice