Imam Athlon x4 630, Sapphire 5670 1 gb, 2 giga ddr3 te bi trebao kupit napajanje, molim vas vašu preporuku a da nije preskupo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš uzeti ovog ili još bolje Corsair 400W ako nije skupo.
Mislim da garancija kod naših trgovina nije 5 god. nego 1-2 god. Pitaj don kihota...
Ja bi fortronca uzeo, on je i više nego dovoljan za tu low power usage konfiguraciju.
Mislim da garancija kod naših trgovina nije 5 god. nego 1-2 god. Pitaj don kihota...
Ja bi fortronca uzeo, on je i više nego dovoljan za tu low power usage konfiguraciju.
ja sam uzeo u linksu corsaira 450W i pise garancija 5 godina
a kaj se tiče izbora napajanje ovo ce ti bit super
Svi su 5 osim CX400, on je 3.
Jesi siguran? meni je ovo sumnjivo
Potraži druge moje postove. Corsair daje 3 godine, uvoznik daje 3 godine,
na papirima iz 2008. piše 36mj., na kutiji piše 3 godine,
na stranicama proizvođača piše 3 godine,
dakle 3 godine je jamstvo...
Jesi siguran? meni je ovo sumnjivo
Potraži druge moje postove. Corsair daje 3 godine, uvoznik daje 3 godine,
na papirima iz 2008. piše 36mj., na kutiji piše 3 godine,
na stranicama proizvođača piše 3 godine,
dakle 3 godine je jamstvo...
Meni na računu od Linksa piše 60 mjeseci..sad nezz, valjda ne lažu
heheh
Tiskarska greška...
Oni i ADM imaju "60" mjeseci... Valjda kad su vidjeli da svi modeli imaju 60, da ima i CX.
No međutim, na nalijepnici od Asbisa koji je uvoznik (ili Esysa, ili bilo kojeg drugog VP dobavljača) piše točno ovako:
"Jamstvo na Corsair napajanja je 60 mjeseci za VX, HX i TX modele, te 36 mjeseci za CX modele."
Tiskarska greška...
Oni i ADM imaju "60" mjeseci... Valjda kad su vidjeli da svi modeli imaju 60, da ima i CX.
No međutim, na nalijepnici od Asbisa koji je uvoznik (ili Esysa, ili bilo kojeg drugog VP dobavljača) piše točno ovako:
"Jamstvo na Corsair napajanja je 60 mjeseci za VX, HX i TX modele, te 36 mjeseci za CX modele."
Hah, ma kužim da su pogriješili i da je garancija 36 mjeseci..
Ali mislim da bi moglo doć do nesporazuma jednog dana(godine, nakon 3god) kad netko
donese CX400W na servis(u Linksa)..
To je sine njihov problem. :D
1. Corsair daje 3, i boli ih nakon 3 godine
2. Asbis/Esys im nakon 3 godine neće dati drugo napajanje.