Moze li OCZ od 500w drzati phenoma X4 940 i xfx-ovu radeonku 4890?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kužim se previše o napajanjima, al mislim da može (to je minimum).
Ne kužim se previše o napajanjima, al mislim da može (to je minimum).
Ja sam cuo da se taj OCZ kvari ne znam mozda nije istina.
bit če slabo
Trebalo bi držat! Ja sam imao quada Q6600 i geforce 8800 sa napajanjem Coolermaster 460W i dobro je držalo. Ovo je još jače iako ga ne preporučam sa takvom konfiguracijom. Bolje ti je uzeti Fortrona 450 nego OCZ 500. Inače o napanjima znam da su najpouzdanije marke Tagan, Seasonic i Antec. Onda su dobre još i Fortron i Corsair (HX). Možda da ideš na Chieftec 500 koji ne košta više od OCZ-ovog 500 vati, a jače je.
Idi na corsair.Najpouzdanije i najkvalitetnije napajanje.
Ili neka uzme Chieftec 550W. Košta 80 kuna više, gledao sam sad u Vemilu nego OCZ 500.
Ja sam cuo da se taj OCZ kvari ne znam mozda nije istina.
Haha, ja sam cul da se sve kvari. :D
Ili neka uzme Chieftec 550W. Košta 80 kuna više, gledao sam sad u Vemilu nego OCZ 500.
Haha, chief 500W + super serija je glupa kupovina, počevši od lažno deklarirane nazivne snage, do kvalitete.
Bolje ti je uzeti Fortrona 450 nego OCZ 500. Inače o napanjima znam da su najpouzdanije marke Tagan, Seasonic i Antec. Onda su dobre još i Fortron i Corsair (HX). Možda da ideš na Chieftec 500 koji ne košta više od OCZ-ovog 500 vati, a jače je.
Lol. :D
Bolje fortron 450...koji je taj? Za tvoju informaciju, FSP je i taj OCZ 500, kao i cijela Game/Stealth-XStream serija. A ovo ostalo šta pišeš, bolje je ne komentirati.
Jače - misliš snažnije? A i tu se varaš, pošto je 500W OCZ snažnije i kvalitetnije napajanje od navedenog Chiefteca.