NZXT Nemesis

poruka: 5
|
čitano: 1.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NZXT Nemesis

Kako slažem novu konfu, upalo mi je u oko ovo kućište. Ima li ga tko? Ima li ga uzet u nas jer na nabavi ne mogu nać? Volio bih ako ga netko ima da napiše dojmove. Navodno NTZX nema baš najbolju izradu (plastika) iako mi se čini da kod ovog modela to nije slučaj. Gledao sam i Apollo koji lijepo izgleda, ali koliko čitam, i kod njega je problem ta ne baš najbolja plastika. Alternativa mi je CM 690. Znam da je kvalitetno i da će ga mnogi preporučit, ali nekako bih volio naći najbolji omjer kvalitete i izgleda.

Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NZXT Nemesis

Hmm,izgleda dobro,al kako ti kažeš ima plastike to je istina i tako im je većina kučišta,al neka,čuj još prijedloga šta ti kažu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
NZXT Nemesis

Onako pomalo masivno kučište,nema baš puno ventilatora samo 3(120 mm),dojima se maleno..Ako je kučište dosta skupo ja bih išao na alternativu CM 690 ili NZXTa Tempest.Tempest imam doma,odlično kučište,a snjim dobiš čak 6 ventilatora i svi imaju filtre za prašinu osim bočnog na prozirnoj stranici.Evo link.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 16:23 (Intel Skultrail).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NZXT Nemesis

Ja imam NZXT Apollo i super izgleda. Inaće, to su jako slična kučišta.(Apollo i Nemesis)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NZXT Nemesis

Svakako preporuka cm690. Rastegni se do te cijene ako mozes. Jer je zbilja super kuciste a i nije ni ruzno ako patis na izgled.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice