Napajanje problem

poruka: 6
|
čitano: 1.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Napajanje problem
pitanje

Ovako. Od nedavno na mom starom komjuteru kada se stisne mod "U pričuvi" ventilatori ostanu raditi i moram ga "vratiti" pritiskom na gumb. To mi se dosada nije događalo - ventilatori su se gasili, a vraćao sam se pritiskom na bilo koju tipku na tipkovnici. To sam primjetio otkad sam instalirao drivere za tipkovnicu i miša (Logitech) možda nema veze s time ali bolje da spomenem. Nemojte mi samo reći da je to zbog temperature u kučištu jer mi se to događa i na "hladno". Dali mi je "riknulo" napajanje ili...?

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Napajanje problem

Malo više detalja molim,mogao si reći barem ime napajanja,pa bi pomoć bila brža i pravovremenija...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Napajanje problem

Jesi siguran da ti je računalo uspješno prešlo u sleep mod, (ekran se je isključio a ne samo zamračio, ledice na kućištu ...) i sl.

17 godina
Napajanje problem

Ne znam kakve veze ima napajanje. Zabavi se malo sa HotKeys postavkama, vjerojatno postoje novo instalirane sa driverima tipkovnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napajanje problem
prihvaćeno rješenje

Imao sam isti problem nakon sto sam instalirao drivere koji su mi dosli uz G5. U device manageru sam u svojstvima vezanim za misa pod stavkom POWER MANAGENT iskljucio opciju ALLOW THIS DEVICE TO BRING COMPUTER OUT OF STANDBY i nakon toga sve je radilo kako treba. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Napajanje problem
autorov komentar

Svima zahvaljujem problem riješen, malo kasnim imo sam nekih problema ;-).

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice