Ovako. Od nedavno na mom starom komjuteru kada se stisne mod "U pričuvi" ventilatori ostanu raditi i moram ga "vratiti" pritiskom na gumb. To mi se dosada nije događalo - ventilatori su se gasili, a vraćao sam se pritiskom na bilo koju tipku na tipkovnici. To sam primjetio otkad sam instalirao drivere za tipkovnicu i miša (Logitech) možda nema veze s time ali bolje da spomenem. Nemojte mi samo reći da je to zbog temperature u kučištu jer mi se to događa i na "hladno". Dali mi je "riknulo" napajanje ili...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo više detalja molim,mogao si reći barem ime napajanja,pa bi pomoć bila brža i pravovremenija...
Jesi siguran da ti je računalo uspješno prešlo u sleep mod, (ekran se je isključio a ne samo zamračio, ledice na kućištu ...) i sl.
Ne znam kakve veze ima napajanje. Zabavi se malo sa HotKeys postavkama, vjerojatno postoje novo instalirane sa driverima tipkovnice.
Imao sam isti problem nakon sto sam instalirao drivere koji su mi dosli uz G5. U device manageru sam u svojstvima vezanim za misa pod stavkom POWER MANAGENT iskljucio opciju ALLOW THIS DEVICE TO BRING COMPUTER OUT OF STANDBY i nakon toga sve je radilo kako treba.
Svima zahvaljujem problem riješen, malo kasnim imo sam nekih problema ;-).