Neki dan je sijevalo i nesto je struje i sklopka je izbacila i izbaciva i dalje dok god je komp ukljucen. Mislio sam da je do uticnice u zidu ili kabla produznog al nije, probao sam na drugom mjestu. Znaci vjerojatno se nesto sj*ebalo u kucistu? Zanima me jel znate sta je to i koliko bi doso otpilike popravak?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti je otislo samo napajanje , a možda je sve izgorilo .
Neki dan je sijevalo i nesto je struje i sklopka je izbacila i izbaciva i dalje dok god je komp ukljucen. Mislio sam da je do uticnice u zidu ili kabla produznog al nije, probao sam na drugom mjestu. Znaci vjerojatno se nesto sj*ebalo u kucistu? Zanima me jel znate sta je to i koliko bi doso otpilike popravak?
Posudi od nekog drugog napajanje, pa ubaci u svoj komp da vidiš jel krepalo tvoje napajanje a vjerojatno je to sigurno i onda moraš kupit novo napajanje.Ako je to sve posljedica udara groma, onda drž fige da ti nije krepal cjeli komp no ak imaš sreče crklo je samo napajanje kaj drugo.Za ubuduče drž se preventive jel, pa kupi kvalitetnu prenaponsku zaštitu pa onda sve pravilno spojiš i eto onda bude ok.
koje napajanje imas?neka napajanja imaju osigurac...
Ma neda mi se mucit s tim mijenjanjem napajanja inako je komp sranje, samo me otprilike zanima sta bi go moglo bit. Koliko bi doso popravak ako je napajanje otislo? Kad je udario grom neki dan po noci bio je kratki spoj, al je ujutro sve normalno rafilo. I onda opet nakon 2 dana samo je odjenom opet sklopka iskocila i vise se ne nemoze ukljucit komp bez da ne iskoci sklopka
koliko w ti treba? 400w napajanja imaš od 100kn pa do 500kn