Koji vent za kuciste??

poruka: 9
|
čitano: 1.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Koji vent za kuciste??

Koji ventilator da kupim da mi straga ispuhuje zrak a da ne pravi buku za 50-100kn(sto manje to bolje :D )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji vent za kuciste??
Never let a computer know you're in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 0:02 (IVOX).

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Koji vent za kuciste??

Kristalna kugla{#}{#}!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji vent za kuciste??
Stjepanj kaže...

Kristalna kugla{#}{#}!

tekst

11 godina
neaktivan

da,oprosti....zaboravio sam napisati ali ako mozes da mi predlozis jos koji za tisinu ali ako ima da je raspoloziv u zd.

15 godina
neaktivan
Tigera22 kaže...

da,oprosti....zaboravio sam napisati ali ako mozes da mi predlozis jos koji za tisinu ali ako ima da je raspoloziv u zd.

Uzmes neki od scythea, noctue, coolermastera. Nema tu neke pameti.

14 godina
neaktivan
Koji vent za kuciste??

Da upadnem u ovu temu. U Fractal Defineu R4 je lagano pocelo kuhati pa bi mu dao malo zraka. Tvornicki ima jednog prednjeg 140mm 1000rpm i jednog istog takvog odstraga. Stavio bi jos dva, jos jednog naprijed i jednog bocno a ako bude trebalo i jednog gore. Ovi Fractalovi tvornicki ventilatori su ok, dosta tihi no po forumima citam da redovno crkavaju pa bi ipak uzeo neka druga dva od 140mm maksimalno do 1500rpm.

Mislio sam uzeti ove:

http://www.mindfactory.de/product_info.php/be-quiet--Silent-Wings-2-140x140x25mm-1000-U-min-15-8-dB-A--schwarz_767382.html

ili

http://www.mindfactory.de/product_info.php/Nanoxia-Deep-Silence-NDS-140-140x140x25mm-1100-1800-U-min-12-20-dB-A--sch_911257.html

no odgodio sam put u Njemacku za poslije ljeta. Ima li sto slicno na nasem trzistu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Da upadnem u ovu temu. U Fractal Defineu R4 je lagano pocelo kuhati pa bi mu dao malo zraka. Tvornicki ima jednog prednjeg 140mm 1000rpm i jednog istog takvog odstraga. Stavio bi jos dva, jos jednog naprijed i jednog bocno a ako bude trebalo i jednog gore. Ovi Fractalovi tvornicki ventilatori su ok, dosta tihi no po forumima citam da redovno crkavaju pa bi ipak uzeo neka druga dva od 140mm maksimalno do 1500rpm.

Ti ventovi su ok. Inace ako nemas problema s temperaturama nemoj kupovat dodatne ventilatore jer samo vucu prasinu u kuciste i stvaraju buku. Mozda ti je bolje uzet, ako ti se cpu grije, neki bolji hladnjak.

14 godina
neaktivan
IVOX kaže...
BlueMax kaže...

Ti ventovi su ok. Inace ako nemas problema s temperaturama nemoj kupovat dodatne ventilatore jer samo vucu prasinu u kuciste i stvaraju buku. Mozda ti je bolje uzet, ako ti se cpu grije, neki bolji hladnjak.

Da nemam problema sa temperaturama ne bi ni pitao za dodatne ventilatore. U proslom kucistu (Antec 300) isti setup bio je znatno hladniji jer je kuciste imalo bolji airflow. Boljim CPU hladnjakom s obzirom da je Mugen unutra, sa ovakvim protokom zraka cu postici -1 do -2 stupnja a potrosit 600kn. a graficka ce ostati jednako vruca.

Znam sto mi treba samo ne pratim nase trziste jer vec godinama ovakve stvari kupujuem vani. Kod nas se prije od boljih ventilatora samo Noctua mogla kupiti. To su odlicni ventilatori ali ipak malo precijenjeni ali ako jos uvijek nema nista tipa BeQuiet, Thermalright, Noiseblocker... kupit cu Noctua.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice