Jel ovo vrti kako treba?

poruka: 35
|
čitano: 4.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jel ovo vrti kako treba?

i sad jel hard disk sjeban???

i kako graficku clockan???

a za procesor mi je stavljeno da sam clocka kako mu treba...da to iskljucim ili sta???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Jel ovo vrti kako treba?
karlo_sedam kaže...

i sad jel hard disk sjeban???

i kako graficku clockan???

a za procesor mi je stavljeno da sam clocka kako mu treba...da to iskljucim ili sta???

Pa to ti je dynamic overclocking, isključi to i probaj onda hoce li te zezati!

Vjerojatno ce ti nakon toga sve raditi normalno!
17 godina
neaktivan
Jel ovo vrti kako treba?

ok probat cu...e jel imas msn ili xfire ili skype ili facebook.... da se mozemo cuti jer taj pc nije kod mene sada

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Jel ovo vrti kako treba?
karlo_sedam kaže...

ok probat cu...e jel imas msn ili xfire ili skype ili facebook.... da se mozemo cuti jer taj pc nije kod mene sada

Ta ti je postavka u BIOSU ako smo se dobro razumili, samo dynamic overclocking iskljuci, nije ti to komplicirano! Sad se ne mogu tocno sjetiti gdje se tocno u BIOSU nalazi ta postavka i nisam blizu kompa da provjerim pa neka netko napise ako mu se da, iako ja mislim da ces ju sam vrlo brzo pronaci!

To ce ti vjerojatno riješiti problem ali nitko ti ne moze 100% tvrditi!

...Ako bas zapnes poslao sam ti na PM e-mail, broj mobitela!
17 godina
odjavljen
Jel ovo vrti kako treba?

Ja sam takav problem imao s ATA Maxtorom. Jednostavno bi se dogodilo da se disk zablesi kad treba učitati teksture,  lampica  svijetli,  disk  se  čuje  ko  lud,  a  igrica  zašteka.  Skinio  sam  neki  Maxtorov  program  kojim  sam  podesija  na  manju  buku  i  slabije  performanse  (usporio  je  pomicanje  glave  diska)  i  od  tad  se  više  nije  događalo.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice