ev vako nešto bih vas zamolio
1.da stavite ovde sliku od hafa 932 i obsidiana 800d kako stoje jedan pored drugog.
2.da mi nabrojite top 5 najvećih kućišta na svijetu tipa ovih gore...
HVALA UNAPRIJED !
ev vako nešto bih vas zamolio
1.da stavite ovde sliku od hafa 932 i obsidiana 800d kako stoje jedan pored drugog.
2.da mi nabrojite top 5 najvećih kućišta na svijetu tipa ovih gore...
HVALA UNAPRIJED !
Ajde ne spamaj bezveze.Obsidian je za klasu bolji i skuplji od HAF932 i tu nema nikakve usporedbe.
Isto tako je i dosta skuplji. Sve ti ovisi koliko novaca imas. Oba kucsita su odlicna. Obsidian je naravno bolji, posebno je impresivna crna unutrasnjost meni. Dakle ta 2 kucista su po meni zasebne 2 klase i cijenovno i po nekoj klasi kucista. Baš sam si narucio HAF932 za novi komp meni odlicno izgleda ali mi je obsidian bio pre skup. Da sam imao novaca za obsidian uzeo bi njega naravno.
Isto tako je i dosta skuplji. Sve ti ovisi koliko novaca imas. Oba kucsita su odlicna. Obsidian je naravno bolji, posebno je impresivna crna unutrasnjost meni. Dakle ta 2 kucista su po meni zasebne 2 klase i cijenovno i po nekoj klasi kucista. Baš sam si narucio HAF932 za novi komp meni odlicno izgleda ali mi je obsidian bio pre skup. Da sam imao novaca za obsidian uzeo bi njega naravno.
HAF 932 je odlično kućište sa jednom velikom manom.Dolazi bez filtra za prašinu,a meni se baš neda svaki tijedan otvarat i čistit kantu.
Samo da su dodali filtre i imali bi savršeno kućište za malo para.
HAF 932 je odlično kućište sa jednom velikom manom.Dolazi bez filtra za prašinu,a meni se baš neda svaki tijedan otvarat i čistit kantu.
Samo da su dodali filtre i imali bi savršeno kućište za malo para.
ali kako će ti se nakupiti prašian na kućištu ako je zatvoreno i mirno stoji u pregradi u stolu ?
Da znam, imam nekih tankih mrezica i raznih manih i vecis spuzvi kontam nešta iskombinirat s time. Da to mu je big mana. Znam na sta mi soprano dx lici zbog prasine.
ali kako će ti se nakupiti prašian na kućištu ako je zatvoreno i mirno stoji u pregradi u stolu ?
Prašina je svuda oko nas,a 230mm ventovi ju sišu ko beba cicu.
a ako ja očistim prostoriju toliko da bude sterilna bez prašine onda neće sisati puno prašine ?
odavno nisam vidia ovako dobru usporedbu....
i tako sterilan post ispod... fail