Haf 922

poruka: 42
|
čitano: 9.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Haf 922

Onda nisi ni 5 različitih kućišta isprobao...

Evo uzmi za primjer EVC kućišta (nekadašnji PowerTrain).

Sažvakat ću ga i ispljunit koliko je mekan...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
Haf 922

HAF-a nebi kupio ni da je zadnje kučište na svijetu.

2 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Mentalist kaže...

Skupo..Kod mene u Orašju 197KM...

Ma gdje to u Orašju ima za 197 KM? Ajd ne bacaj bombe...Cool

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
Haf 922

Htio bih na bocnu stranicu svojeg HAF 922 nabaciti 200mm ventilator, po mogucnosti s crvenom ledicom u skladu s prednjim ventilatorom. Ali gdje god da pitam, ne da nema Cooler Masterovog (recimo CM MegaFlow 200 Red) nego ih nema uopce. Zna li netko gdje bi mogao naci bilo kakav 200mm vent?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aelann kaže...

Htio bih na bocnu stranicu svojeg HAF 922 nabaciti 200mm ventilator, po mogucnosti s crvenom ledicom u skladu s prednjim ventilatorom. Ali gdje god da pitam, ne da nema Cooler Masterovog (recimo CM MegaFlow 200 Red) nego ih nema uopce. Zna li netko gdje bi mogao naci bilo kakav 200mm vent?

nema na nabava.net i nikad nisan vidia u trgovinama.

probaj preko ebaya, ali mos stavit i 2 x 120

16 godina
protjeran
Haf 922

cvrsto tesko masivno hladno i po nekima ruzno cudoviste.. meni totalno suprotno.. iznimno funkcionalno.. hrpa mjesta odlicni cable managment uz malo truda.. imao sam prje njega anteca 900 i mogu rec da se antek po nicam nemoze mjeriti sa haf-om osim po paprenijoj cijeni.. ako te nesto zanima pitaj..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 10:09 (dokly).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Aelann kaže...

Ja sam vidio CM 200 mm ventilator u dućanu Feniks.

16 godina
protjeran
Haf 922

mislim da na bocnu ide 1 vent od 160.. ja sam odustao zbog eventualnog uvlacenja prasine-- zato dodo 2 komada sa anteca od 120 i na njih montirao filtere za prasinu sharkoon 120 mm.. imas ih u LINKSU..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala na savjetima. Znam da mogu staviti 2x120 i to mi je zadnje rijesenje ako ne nadem 200. Vjerojatno ce biti vise prasine nego s 2x120 ali sigurno ne toliko ko sada kad je 'rupa'. Feniks je naveden kao distributer za HR na CM sluzbenim stranicama, ali nemaju ga u ponudi na svojim (Feniksovim) stranicama. Provjeriti cu telefonski.

15 godina
neaktivan
Haf 922

Ja san ga kupio i zadovoljan sanCool kako i svi koji su ga i kupili

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf 922

meni su malo bucni ovi orig ventovi od 200 na ful okretajima (750-800 rpm), prednji dosta fijuce a ovaj gornji vibrira.....kad ih se potenciometrom smanji na recimo 500 okretaja je super, necujni, ali se nekad ne zele pri paljenju zavrtit...hmmm nebi bilo lose izmislit neki sklop da pri paljenju par sekundi da ful napon pa ga poslje smanji

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 18:07 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CROifer kaže...
Aelann kaže...

Ja sam vidio CM 200 mm ventilator u dućanu Feniks.

Imas dvije opcije, tu - ja sam svoje vremeno obisao pol Zagreba ali 200mm nisam nasao ama bas nigdje, tako da ako da sad i ima nece bit jeftino - pogotovo ne u feniksu

ili ono sta sam ja napravio - gornji 200mm ventilator (koji kad je gore ionako sugavo izgleda jer je okrenut kontra stranom zbog ispuha) premjestio sam na bocnu stranicu da mi ravnomjernije hladi grafe (u to vrijeme sam operiro s 8800gt-slijem) a gore sam namontirao dva crvena Xilenceova 120mm koja sam nabavio u Protisu za po smjesnih dvadesetak kn

Nisam imao priliku vidjet kombinaciju HAF-a s tri 200mm ali sad sam svejedno siguran sam da moja kombinacija(2x200+4x120mm) iako mi nije bila prvi izbor rastura - dva 120mm bolje nego jedan 200mm pokrivaju gornju izduzenu stranicu (jedan izvlaci zrak s CPU a drugi s RAMa) efektnije izgledaju i daleko su jeftiniji

u medjuvremenu sam na podnicu namontirao jos jedan 120mm(nek se nadjeSmijeh) i iscupao s gornje strane neonku jer jer s vremnom pocne zivcirat i za sad sam prezadovoljan osim sta zimi zna bit hladno - ne zaj*bavam se

p.s. jesam li spomenuo da gornja strana dize novinski papirNamigiva

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 19:28 (dado8).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice