Puno guta ovaj Q6600. Meni za 4GHz traži 1.62V, a sada radi na 1.55V
Puno guta ovaj Q6600. Meni za 4GHz traži 1.62V, a sada radi na 1.55V
koliko soka da dajem mom e5200? na 3.0ghz i 1.5v mi se rusi nakon 12sec u orthosu a temp mi cak i nisu velike,do 60 C sa golden orbom II,ali idle je visok,50C
Ti baš nemaš neki OC-erski primjerak E5200. Korisnik fromcelltohell ima ga na 3.33 sa stock voltažom.
stock je 1.47,ma dat cu mu jos malo i nista vise
Ma daj mu slobodno ja svome dam i 1.6V. Tvoj je je još 45nm, a moj 65nm pa je sigurniji za clockanje od mog, no odosmo mi malo u offtopic
da,zalutali;D
nego,koje je bolje napajanje hx520 ili vx550?
Moje naravno :)
Mislim HX jer ta HX serija označava vrhunska Corsairova napajanja
Otisli ste u offtopic s tim dokazivanjem takta, temperatura i voltaze. Predlazem da nastavite raspravu na nekoj od OC tema.
Ok onda smo zaključili da je VX550 dovoljno jak za CF. Hvala vam na na odgovorima
bi li mogao ici u CF HD4850 sa napajanjem Corsair 400W i konfom iz "Moj PC"? tnx...
Ja se ne bi usudija sa tim napojem ići u cf.
bi li mogao ici u CF HD4850 sa napajanjem Corsair 400W i konfom iz "Moj PC"? tnx...
Evo danas ugrabih vremena i u Linksu naručih Sapphire 4870 512MB i doći će vjerojatno drugi tijedan (molim boga da dobijem CF mostić iako u svim unboxing videima se vidi da se dobije)
Evo danas ugrabih vremena i u Linksu naručih Sapphire 4870 512MB i doći će vjerojatno drugi tijedan (molim boga da dobijem CF mostić iako u svim unboxing videima se vidi da se dobije
hmm.ti to mislis stavljati x2 hd 4870 na 19 inchni monitor?(my pc philips 190 x)
Haha. Da biti će i na njemu, ali igre igram na 42" plazmi (1920 x 1080). Još da ne padnete u očaj mog procesora, imam u planu kupiti Q9550, ali to kada financije dopuste
Evo danas ugrabih vremena i u Linksu naručih Sapphire 4870 512MB i doći će vjerojatno drugi tijedan (molim boga da dobijem CF mostić iako u svim unboxing videima se vidi da se dobije)
Moje naravno :)
Mislim HX jer ta HX serija označava vrhunska Corsairova napajanja
Da i ja sam kasnije vidio da su to modularna napajanja
Stigla grafa i imam veliki problem.
Sve sam složio u kučištu kako treba. Upalim komp i uđem u neku igru i pojavimi se BSOD sa atikmdag.sys na win 7. Još sam stavio par drugih drivera, ali ništa. Stavim Vistu i ista priča. Molio bi pomoć
Sve sam složio u kučištu kako treba. Upalim komp i uđem u neku igru i pojavimi se BSOD sa atikmdag.sys na win 7. Još sam stavio par drugih drivera, ali ništa. Stavim Vistu i ista priča. Molio bi pomoć
Temperatura, kontakt sa pci-e x16 slotom, napajanje slabo, nisi spojio 2x 6pin...
Pročitaj ovu temu.
Jao ljudi stvarno morate biti ovako glupi kao ja da ovo napravite. Sve sam spojio, ali jednom 6 pinskom se nije zakačila štipaljka i nije legao u utor. Sada sam bezveze instalirao Vistu (još moram registrirati ju, a neznam ako će prihvatiti ključ), a maknuo 7-icu 
znali itko kako bi bilo CF 4890 s VX550??XFX 4890za 1350kn u ADM-a,a HD4870 za 910 kn
Vidiš da kod mene jedva ide 4870 u CF-u, a 4890 nebi izdržao
Izmjeri napon sa multimetrom na 12V railu, ako je ispod 11,3V u loadu onda je preslab. Ako likovi mogu vući quad + 2x8800gtx na tome, neznam zašto ti nebi ovo mogao?
Izgleda da VX550W nije dovoljno jak za dvije 4870. Morao sam Sapphire karticu underclockati na 600MHz
Evo usporedba furmark scorova (novi i stari)
Procesor za sada nije clockan, ali će biti uskoro
E da ti si samo u furmarku testirao ili i neku igricu?
Samo Trackmaniu malo (zbog bencha). Skida se sada 3dmark Vantage pa ću tamo vidjeti score