Odlučio sam kupit i novo napajanje, i odlučio sam se za Corsair, i razmišljam se između VX 550 ili HX 520, pa vas molim da mi kažete u čemu je razlika, i dali će bilo koje od njih dvoje biti dovoljno da drži, Gigabyte M720-US3, AMD X3 710 i HD 4870 ( u budućnosti, vjerojatno 5850)?! I ako ima još kakvih prijedloga, slobodno predložite?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo koje da odabereš nečeš pogriješiti.
hx je modularno ovo od 520 ce bit sasvim dovoljno
pamoglo bi sržat i jedno i drugo ne jednu nego dvi grafe...
a tvoj izbor jedno je modularno, drugo nije, tako da
nema sve kabele nego ti sam ubacuješ koji ti tribaju, šta je bolje
radi zračenja kompa...
Odlučio sam kupit i novo napajanje, i odlučio sam se za Corsair, i razmišljam se između VX 550 ili HX 520, pa vas molim da mi kažete u čemu je razlika, i dali će bilo koje od njih dvoje biti dovoljno da drži, Gigabyte M720-US3, AMD X3 710 i HD 4870 ( u budućnosti, vjerojatno 5850)?! I ako ima još kakvih prijedloga, slobodno predložite?!
VX550 daje malo više surove snage,a HX520 je modularno tako da ne trebaš sve kabele i tako smanjivaš nered i poboljšavaš protok zraka u kućištu.
Matičnu uzmi drugu,po mogućnosti sa SB750 ili SB710 (pokušaj unlocka jezgre) ili stavi Gigabyte MA770-UD3.
Razlika je u deklariranoj snazi i u modularnosti/nemodularnosti.
520 HX je modularno (dakle kablovi nisu pričvršćeni na napajanje već se spajaju po potrebi; koliko kablova treba toliko ukopčaš).
Modularno je nekima bolje zbog rukovanja kablovima (manje kablova, nepotrebni ne vise i ne smetaju u kučištu), nekima lošije (boje se da spoj ne drži dobro).
Pa tu tvoju konfu držo bi i CX400 (nisam ziher za 5850 al 4870 drži bez beda) al kad si već naveo ova dva modela mislim da je bolji HX520 zato jer je modularno a i kod Corsair napajanje nemoraš brinut za čvrstinu spoja kod modularaca jer su konektori jako kvalitetni.
Pa, koliko sam skužio, jel to nije moguće i s ovom mojom, ili sam pogriješio, a i trenutno je napajanje na redu, a onda dalje!?
išlo bi, samo se nikad ne bi drža na ta no name da kasnije nebi
bilo štete iše nego šta dođe taj crossair..