Corsair

poruka: 9
|
čitano: 1.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Corsair

Odlučio sam kupit i novo napajanje, i odlučio sam se za Corsair, i razmišljam se između VX 550 ili HX 520, pa vas molim da mi kažete u čemu je razlika, i dali će bilo koje od njih dvoje biti dovoljno da drži, Gigabyte M720-US3, AMD X3 710 i HD 4870 ( u budućnosti, vjerojatno 5850)?! I ako ima još kakvih prijedloga, slobodno predložite?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Corsair

Bilo koje da odabereš nečeš pogriješiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Corsair

hx je modularno ovo od 520 ce bit sasvim dovoljno

0 0 hvala 0
17 godina
Corsair

pamoglo bi sržat i jedno i drugo ne jednu nego dvi grafe...

a tvoj izbor jedno je modularno, drugo nije, tako da

nema sve kabele nego ti sam ubacuješ koji ti tribaju, šta je bolje

radi zračenja kompa...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Corsair
Ivsa kaže...

Odlučio sam kupit i novo napajanje, i odlučio sam se za Corsair, i razmišljam se između VX 550 ili HX 520, pa vas molim da mi kažete u čemu je razlika, i dali će bilo koje od njih dvoje biti dovoljno da drži, Gigabyte M720-US3, AMD X3 710 i HD 4870 ( u budućnosti, vjerojatno 5850)?! I ako ima još kakvih prijedloga, slobodno predložite?!

VX550 daje malo više surove snage,a HX520 je modularno tako da ne trebaš sve kabele i tako smanjivaš nered i poboljšavaš protok zraka u kućištu.

Matičnu uzmi drugu,po mogućnosti sa SB750 ili SB710 (pokušaj unlocka jezgre) ili stavi Gigabyte MA770-UD3.

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
17 godina
Ivsa kaže...

Razlika je u deklariranoj snazi i u modularnosti/nemodularnosti.

520 HX je modularno (dakle kablovi nisu pričvršćeni na napajanje već se spajaju po potrebi; koliko kablova treba toliko ukopčaš).

Modularno je nekima bolje zbog rukovanja kablovima (manje kablova, nepotrebni ne vise i ne smetaju u kučištu), nekima lošije (boje se da spoj ne drži dobro).

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
neaktivan
Corsair

Pa tu tvoju konfu držo bi i CX400 (nisam ziher za 5850 al 4870 drži bez beda) al kad si već naveo ova dva modela mislim da je bolji HX520 zato jer je modularno a i kod Corsair napajanje nemoraš brinut za čvrstinu spoja kod modularaca jer su konektori jako kvalitetni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 21:25 (IN_trance001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa, koliko sam skužio, jel to nije moguće i s ovom mojom, ili sam pogriješio, a i trenutno je napajanje na redu, a onda dalje!?

17 godina
Corsair

išlo bi, samo se nikad ne bi drža na ta no name da kasnije nebi

bilo štete iše nego šta dođe taj crossair..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice