Corsair Obsidian 800d

poruka: 56
|
čitano: 14.526
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Corsair Obsidian 800d
stipica_zd kaže...
smrad06 kaže...

evo ga ekipa... uživajte...

može još slika ako nije problem...kakva uživancija...Smijeh

bude, polako... nemrem vam sve odmah dat... ovak pomalo vam je veći gušt...Smijeh... ljudi počnite šparat novce i kupujte to čudo dok ga nije nestalo...Smijeh

16 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

precool,ovo si moram nabavit,kad ce tome vise past cijena:D

dobra ti je 5970:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

temperature su ti samo za oko 5C vece od mojih .. a imam neku kantu od kucista ... 

xFire: rebelsy

0 1 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

temperature su ti samo za oko 5C vece od mojih .. a imam neku kantu od kucista ... 

Zato nemas tako ljepo kuciste ko on.

Nego ..Kuciste ti je PREE brutalno..OMG kad sam vidio kolka je maticna,oci su mi ispale..Pa tu ima mjesta da se legnem i zaspem u njemu..Koliko mjesta boze dragi.Moje kuciste je pomalo tijesno vise.Cool

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

nemoj nam kvariti uživanciju dok pasemo oči i slinimo...Cool

Darth Vader
15 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

ljepota je prolazna ;)

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

ni netreba mi temperatura od -25 C, dobra mi je i ova... bitno da drži sve u granicama normale... iako su neki imali prigovore da je hlađenje jako loše, mogu reći da lažu...a što se tiče ljepote, nije nit lijep niti ružan nego bezvremenski dizajn... i baš zbog toga ljepota nije prolazna...velika čelična kučišta će uvijek bit u modi...a ti imaj svoje lijepo malo kučište i dalje...Poljubac

e jel mogu ja pokretat nove igrice na high detaljima sa svojom konfom? hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 20:19 (smrad06).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smrad06 kaže...

ni netreba mi temperatura od -25 C, dobra mi je i ova... bitno da drži sve u granicama normale... iako su neki imali prigovore da je hlađenje jako loše, mogu reći da lažu...a što se tiče ljepote, nije nit lijep niti ružan nego bezvremenski dizajn... i baš zbog toga ljepota nije prolazna...velika čelična kučišta će uvijek bit u modi...a ti imaj svoje lijepo malo kučište i dalje...Poljubac

e jel mogu ja pokretat nove igrice na high detaljima sa svojom konfom? hahahaha

Nisam siguran mislim da nebi mogao..Probaj pa nam reci dal mos na high pokretat.Belji se

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

ono što mi se najviše sviđa je to što je sve(baš sve) crno, nema nikakvih lampica koje svijetle previše, ništa ne škripi, kvaliteta izrade i materijala je na zavidnoj razini...power on i reset tipke su fino tvrde a ne kao kod CM 690 nekako jeftino izvedene... kad sam sve složio i  počeo uštekavat kablove na stražnjoj strani sam se doslovno legao cijeli na kučište da uštekam kabel od napajanja bez straha da će se išta desiti...sve u svemu kučište za cijeli život... ako vas još nešto zanima slobodno pitajte...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

ako vas još nešto zanima slobodno pitajte...

pa posudi mi ga onda na jedno mjesec, dva...Smijeh...Smijeh, a ostali nek stanu u redCool

Darth Vader
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...
smrad06 kaže...

ako vas još nešto zanima slobodno pitajte...

pa posudi mi ga onda na jedno mjesec, dva...Smijeh...Smijeh, a ostali nek stanu u redCool

daj mi 2000 kn i dam ti ga odmah čim si kupim drugog...Smijeh

16 godina
neaktivan

Smijeh

kupio ja nedavno ANTEC SKELETON, bio na popustu.

nisam nigdi vidio da si napisao cijenu(možda sam fulao), koliko je love bila grafička, a koliko kučište, i di si ga kupio?

i koja je prednost grafičke što je BE?

Darth Vader
16 godina
neaktivan

Smijeh

nisam nigdi vidio da si napisao cijenu(možda sam fulao), koliko je love bila grafička, a koliko kučište, i di si ga kupio?

skeleton mi se sviđa ali mi je premali i previše prašine mi se čini da vuče, ali ideja mi se sviđa... kučište sam platio u adm-u 2000 kn, a grafu sam platio malo manje od 5000 kn... uz BE dobiješ neki program za dizanje voltaže i kaj ja znam čega(još nisam to proučavao)... uglavnom bacanje para u vjetarSmijeh

16 godina
neaktivan

nemam još sve komponente da ga sastavim, naručio sam matičnu u utorak, al su ju tek u srijedu navečer otpremili iz linksa, a u četvrtak neide Overseeas na moju stranu, petak je nova godina, a u subotu i nedjelju ne dostavljaju, pa možda dođe u ponedjeljak, toliko o dostavi unutar 24 sata. jel možeš izmjeriti koliko je dugačka grafička, nisam našao nigdi taj podataj, jer me interesira dali stane u moje kučište, stane najviše 28 cm da ne zapne za kučište na suprotnoj strani, a ova mi se čini da je jakooo dugačka.

Darth Vader
17 godina
smrad06 kaže...

Smijeh

skeleton mi se sviđa ali mi je premali i previše prašine mi se čini da vuče, ali ideja mi se sviđa... kučište sam platio u adm-u 2000 kn, a grafu sam platio malo manje od 5000 kn... uz BE dobiješ neki program za dizanje voltaže i kaj ja znam čega(još nisam to proučavao)... uglavnom bacanje para u vjetarSmijeh

Ti si miran ovo stoljeće pogotovo u tom kucistu nemore se nista desit, sve da stampedo predje preko njegaCool!

Oštećen za pola zvjezdice :| (:D)
16 godina
neaktivan

nemam još sve komponente da ga sastavim, naručio sam matičnu u utorak, al su ju tek u srijedu navečer otpremili iz linksa, a u četvrtak neide Overseeas na moju stranu, petak je nova godina, a u subotu i nedjelju ne dostavljaju, pa možda dođe u ponedjeljak, toliko o dostavi unutar 24 sata. jel možeš izmjeriti koliko je dugačka grafička, nisam našao nigdi taj podataj, jer me interesira dali stane u moje kučište, stane najviše 28 cm da ne zapne za kučište na suprotnoj strani, a ova mi se čini da je jakooo dugačka.

ne stane u tvoje kučište... ima 32 ili 33 cm nisam siguran točno...prodaj skeletona i kupuj obsidiana...ili cosmos... čak mislim da su to jedina 2 kučišta dostupna kod nas u koja stane 5970...

17 godina

HD5970 je dugacka 30 cm, moja greska, duga je 34 cm

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 21:08 (Batista).
16 godina
neaktivan

znači ako bude para za tako nešto, uzeti turpiju i napraviti tuning...Smijeh

Darth Vader
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

HD5970 je dugacka 30 cm

od ruba dvi-a do onog crvenog izbočenja ima malo više od 32 cm...barem ova BE... nešto sam čitao da je BE malo duža od obične...

17 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

Mene bi zanimalo dali su kablovi na napajanjima dovoljno dugačka da se mogu provući do svih komponenti? Konkretno imam Blue Storm II.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lursa kaže...

Mene bi zanimalo dali su kablovi na napajanjima dovoljno dugačka da se mogu provući do svih komponenti? Konkretno imam Blue Storm II.

Hvala

dobiješ uz kučište kablove za produženje

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Lursa kaže...

Hvala

dobiješ uz kučište kablove za produženje

dobije se samo kabel za napajanje proca, a vjerojatno su svi ostali kablovi dovoljni jer nijedan ne ide toliko daleko...

15 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

zanima me koliko je bucan obsidian uz stock ventove

jos jedno pitanje koliko se cuje corsair h50 tj koliko se cuje pumpa

0 0 hvala 0
16 godina
danger1911 kaže...

zanima me koliko je bucan obsidian uz stock ventove

jos jedno pitanje koliko se cuje corsair h50 tj koliko se cuje pumpa

Obsidian ima 3 140mm hladnjaka po defaultu (stražnji za ispuh,donji za usis i jedan za HDD-ove), vrte se na 1000 rpm-a i gotovo da se ne čuju. Ja sam imao malih problema sa bukom kada sam stavio

gornja 3 120mm Coolermastera za ispuh toplog zraka prema gore, ali njih sam spojio na Kaze server i držim ih na 1000 rpm isto,pa više ne stvaraju buku,a možda su samo malo glasniji od ovih 140 mm.

U globalu, sve skupa imam unutra 12 ventova, i ne može se pričati o buci, nego o ugodnom šumu,u mom slučaju prvenstveno zahvaljujući fan kontroleru.

Ali pri kupovini dodatnih ventilatora gledaj da budu što tiši uz što veći protok zraka.

Hladnjak H50, provjerio sam, stvara buku od 52 - 60db idle - load. (poprilično)

Ovako to izgleda kod mene:

I tried being reasonable, I didn't like it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 22:27 (Moonwalker82).
16 godina
neaktivan
Corsair Obsidian 800d

mali update da oživimo temu...

Još jedan kaze master ace Još jedan kaze master ace
Roštilj on top Roštilj on top
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Lep kao na slici... <3

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice