Corsair - koji je bolji?

poruka: 7
|
čitano: 1.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Corsair - koji je bolji?

Zanima me je li bolji Corsair HX620W ili TX850W?

I jel TX ima modularne kabele??

Hvala

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Corsair - koji je bolji?

TX ti nema modularne kabele,iako je hx jak ipak je tx jaci jer je ipak 850w,pogledaj si na corsairovoj stranici

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Corsair - koji je bolji?
skrba kaže...

TX ti nema modularne kabele,iako je hx jak ipak je tx jaci jer je ipak 850w,pogledaj si na corsairovoj stranici

Ma vidio sam da nema...htio sam HX-a al vidio sam da oni koji imaju njega i Antec 1200 imaju problema sa EPS kabelom...kratak je ako ide iza matične pa mora preko a to nebi htio...tako da mi je bolje TX, a i to što kažeš, ima puno veću snagu...
Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina
neaktivan
Corsair - koji je bolji?

oprostite što možda upadam u temu ali evo gledam vemil, hg spot i ostale poznatije trgovine i čini mi se da je corsair propo u zemju nema memorije niti napajanja na njihovom web shopu a kad dođem u neku trgovinu izvan zagreba (sisak,karlovac,rijeka,split...) svi me čudno gledaju koda nikad nisu čuli za corsair a ono je jedno od njaboljih marki u svijetu. Može li mi netko reč gdje bi mogao nabavit corsair napajanja 750 W modularno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Corsair - koji je bolji?

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Inače ADM i Lnks ti drže Corsair proizvode

AMD Athlon64 2800+ Xigmatek D1284 // EPOX 8KDA3+ // 1GB Kingmax DDR 400// WD Caviar 120gb // Gainward 7600GT + Zalman VF900 Cu // Chieftec 650W // Thermaltake BachVX // Logitech X-540
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 21:43 (Kex).
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Može li mi netko reč gdje bi mogao nabavit corsair napajanja 750 W modularno

Nigdje kod nas, jer novi HX750 i HX850 nisu došli do nas.  Imaš TX-a,  cijene pogledaj na www.nabava.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice