- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flagship case of the HAF line. To mi zvuci kao najskuplja dosad. Vidit cemo kolko su zapravo poslusali zamjerke.
Meni se ovo kućište sviđa ,samo je skupo da bi ga sad itko kupovao 
Flagship case of the HAF line. To mi zvuci kao najskuplja dosad. Vidit cemo kolko su zapravo poslusali zamjerke.
932 je oko 1300, 922 oko 900. Ovaj HAF X vjerojatno starta oko 1500.
932 je oko 1300, 922 oko 900. Ovaj HAF X vjerojatno starta oko 1500.
Malo je preskup a valda će cijene pasti pa ćemo ga kasnije za koju 1-2 moći i mi ostali uzeti 
Evo mali update. Features i malo bolja slika
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9473&Itemid=46
CeBIT update:
Mislin da jos nisu sluzbeno najavili datum izlaska.
Sta je ruzan....
Jel se to meni čini ili opet nema filtera za prašinu? Mislim da je to više-manje bila jedina mana hafa932 koju bi ovdje morali ispraviti, pogotovo ako će još nabiti veću cijenu. Osim dizajna ostalo je sve uglavnom isto, isti broj i veličina ventova, isti načini umetanja optičkih pogona i diskova(sad imaju 4 utora za optički, dok 932 ima 5). Neznam, ako nema filtera onda i ne vidim neku prednost haf x i pametnijom kupnjom od hafa osim što je noviji i nešto modernijeg dizajna. A haf932 imate za 1089kn u Linksu
Auff, kad vidim ovo ne bi mijenjao svoj 932 nizašto. Pa ovo uopće ne liči na flagship HAF-a već kao HAF 912
Well, ajde, barem bočna stranica na nešto liči za razliku od 932 (ili je to samo meni bočna na 932 ružna do bola?)...
Well, ajde, barem bočna stranica na nešto liči za razliku od 932 (ili je to samo meni bočna na 932 ružna do bola?)...
Nije i meni je, bez uvrede.
Kuciste mi mocno izgleda, ima 9 exp. slotova, zakon hladenje...
Po meni HAF 932 je odvratan (bez uvrede). Ovaj HAF X meni izgleda da popravljaju promašaj HAF-a 932.
Al taj HAF ima bombasticne komponente unutra kolko vidim... :)
Par stranica dalje vidim da je Gelid izbacio zanimljiv VGA cooler, nesto slicni Mushashi-u samo s 2 heatpipa vise...
Vau, koliko to ljepše izgleda uživo. Onaj art koji je CM napravio za HAF-X je baš gadan. Uživo je puno moćniji još pored 922. Zaj;ebi ti Obsidiana-HAF-X FTW!
Zaboravio sam reći, super je to što su ga obojali full crno iznutra, a ne sivo kao u 932 i što može primiti 2 20cm venta na vrhu.
Vau, koliko to ljepše izgleda uživo. Onaj art koji je CM napravio za HAF-X je baš gadan. Uživo je puno moćniji još pored 922. Zaj;ebi ti Obsidiana-HAF-X FTW!
Zaboravio sam reći, super je to što su ga obojali full crno iznutra, a ne sivo kao u 932 i što može primiti 2 20cm venta na vrhu.
Može biti bolje kolko hoće, ali je još uvijek ružno do bola (po tome se vidi da pripada HAF seriji).
Nije mi baš jasno što su na bočnu stranu stavili 200mm vent umjesto 230mm kako 932 model ima. Da li su onda podigli broj okretaja da imaju isti protok zraka ili vrti na istim okretajima(900rpm) ali onda slabije hladi nego moj vent. Ali sad znam će moj haf hladiti barem jednu gtx480 ako ovaj može njih 4
Može biti bolje kolko hoće, ali je još uvijek ružno do bola (po tome se vidi da pripada HAF seriji).
Tvoj potpis:
UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Tvoj potpis:
U prijevodu: Svatko ima svoje mišljenje i može ga slobodno izražavati dokle god ga ne nameće drugima.
Ja sam svoje mišljenje izrazio, i nisam ga nikome nametao.
Ima i video s potrosnjom, navodno trosi do 1200w, mozda bi ja mogo kupit 4-way Sli
, jedino ce jedna trebati imati single slot cooler jer nebi stala na maticnu
Tvoj potpis:
U prijevodu: Svatko ima svoje mišljenje i može ga slobodno izražavati dokle god ga ne nameće drugima.
Ja sam svoje mišljenje izrazio, i nisam ga nikome nametao.
To sam i napisao, samo skraćeno 
Ošli smo u off
Ima i video s potrosnjom, navodno trosi do 1200w, mozda bi ja mogo kupit 4-way Sli
, jedino ce jedna trebati imati single slot cooler jer nebi stala na maticnu
Ne razmisljaj o tome sa svojim napajanjem... :) Samo na uho zvuci jako... Di je silverstone od xilence-a...
Daleko, ali nije lose malo sanjariti
+
imam silverstone 550w na komp koji upalim jednom godisnje pa bi mogo ih spojiti i imati 1750w
Kuciste je tako dobro da kad sam ga prvi put vidio htio sam istog trena htio prodati ovo moje i kupiti ovo.
32.13.01. u 25 sati