Coolermaster cosmos

poruka: 6
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Coolermaster cosmos

dali netko ima to kuciste? interesira me jedna stvar dali je sastrane ona plastiga na bocnoj stranici ujedno i drzac za graficke kartice da se manje savijaju ili je to sam air tunel ?

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Coolermaster cosmos

heh. Nemaju se one šta savijat u nikakvom slučaju to je čisto tu za protok zraka

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 23:13 (mdax).
17 godina

Imam ja to kućište. Ona plastika je samo air tunel, ne dodiruje grafičku karticu uopšte...

17 godina
neaktivan
Coolermaster cosmos

pa nije grafička gumeni bombon. lol

Prodajem jednotipkastu tipkovnicu. Povoljno!

0 0 hvala 0
17 godina

heh nije graficka gumeni bombon ali bi ipak bilo dobro da ima neki oslonac po drugom boku jer ako ti hladnjak na grafickoj ima 700 + grama nije bas kad se prenosi komp svejedno... iz tog razloga sam pitao....

znam da postoje kucista koja to imaju pa zato...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina
Coolermaster cosmos

Ja sam također koristio to kučište i bio sam poprilično nezadovoljan sa njim....plastika je kako su ti rekli samo air duct, ništa više, no kučište osim što je teško ima sj*** način zatvaranja bočne koja opet 100% ne leži i ne zatvara kako treba.....hlađenje diskova je koma, a plastika na vrhu kučišta stvara tolike vibracije i šumove za pop*****....uglavnom po meni 6.5/10

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice