Ljudi zapelo mi SAMO jedno kuciste za oko, Coolermaster Cosmos II. Prije par tjedana sam slozio moje kuciste Thermaltake Armor+, polakirao u crno iznutra i sve poslozio i sad mi cooler Master Cosmos 2 neizlazi iz glave. Sta vi mislite o tom kucistu? Meni opcenito je super izgled a i unutra raspored mi se svida. Da cujem koje misljenje od vas pa trk u ducan
A ništa aj skokni u dučan i kupi si flagship kučište od Cooler Mastera(oko 3000kn) pa ti reci nama kakvo je!
Prekrasno u svakom pogledu , prostrano , dimenzije ko kod manjeg frižidera , odlican airflow , odlican control panel ... Uzimaj ako imas para !!
Evo trenutno gledam par reviewa na you tube i mislim da cu svakako do vikenda biti vlasnik jednog Cosmos 2
Pa zasto sa ogromnog kucista ionako odlicnog, na kuciste velicine frizdera?! Ali tvoji novci tvoja odluka.
definitivno uzmi! Jednina stvar koja fali onoj tvojoj zvijeri je jedno takvo lijepo kuciste a ne onaj kičasti TT.
eh athlone zagrizao sam. definitivno treba promijena s kucistem a ovo mi se cini kao dobar izbor. Sudeci po komentarima po forumima a i reviewsi su me dokrajcili s ubjedama. Za dan dva ce moj Trermaltake u prodaju ili ako nista drugo u zasluzenu mirovinu
eh athlone zagrizao sam. definitivno treba promijena s kucistem a ovo mi se cini kao dobar izbor. Sudeci po komentarima po forumima a i reviewsi su me dokrajcili s ubjedama. Za dan dva ce moj Trermaltake u prodaju ili ako nista drugo u zasluzenu mirovinu
slušaj,sa cosmosom nikako neces falit, kad sam progleda rcenziju samo sam razmišlja postoji li još išta čime su ga mogli poboljšat? Samo nešto toliko glomazno ne nikako ne uklapa u moj estetski ukus, 650D mi je gornja granica sta se tice veličine a silverstone fortres2 najdraze kuciste jer ima tako dobro iskorišten prostor :)
slušaj,sa cosmosom nikako neces falit, kad sam progleda rcenziju samo sam razmišlja postoji li još išta čime su ga mogli poboljšat? Samo nešto toliko glomazno ne nikako ne uklapa u moj estetski ukus, 650D mi je gornja granica sta se tice veličine a silverstone fortres2 najdraze kuciste jer ima tako dobro iskorišten prostor :)
Kuzim, al meni se cak i uklapa ta velicina kucista jer tri monitora u nvidia surroundu su isto glomazan setup tako da je to kuciste uz moj surround sistem prava poslastica
Kuzim, al meni se cak i uklapa ta velicina kucista jer tri monitora u nvidia surroundu su isto glomazan setup tako da je to kuciste uz moj surround sistem prava poslastica
To je stvar ukusa tako da, go for it ;)
Moj prijedlog bi ti bio da tu lovu radije potrošiš na još jednu grafu jer snage nikad dosta. 
Odnosno,kako bi to rekli moji prijatelji na bit-techu-ako nije overkill,onda nije ni vrijedno rada (zvuči bolje na engleskom). 
postavi neke slike da vidimo kako to izgleda sve
budem sutra samo da poslozim sad sve
budem sutra samo da poslozim sad sve
Obavezno! baš me zanima ona životinja u novom kavezu...
Mene zanima jeste da je off ali posalji mi na pp kako ti se cini 3770k trebao bi od ponedeljka da ga kupim.
Mislim uzeo bi ga vec ali cu tek kada stigne ploca. Zanima me kako se pokazao. Moze li na 4.5GHz.
Mada sam planirao da mi radi na 4.0GHz.
Evo fotke. Ranije nisam stigao poslikati, u strci sam jedva sam stigao prekjucer otici ga kupiti i to tri minute do sedam u ADM, samo sto nisu bili zatvorili ducan.
Bem ti , koja beštija ! 
Izgleda savršeno! i uklapa se u taj tvoj prostor :)
Koliko se ja sjećam (nisam siguran) prije je ovo kučište bilo upola jeftinije. Jel ovo neka druga verzija cosmosa? Btw. kučište izgleda savršeno. 
To je Cosmos II , dok si ti vjerojatno prije vidio obicni Cosmos !
To je Cosmos II , dok si ti vjerojatno prije vidio obicni Cosmos !
Da, bio je cosmos1000. Evo maloprije sam ga pronaša u bug br.181. Po dizajnu su identični (ovaj je bijele boje,prednja strana crna), tek sad vidim da je cosmos2 puno veći, ima više ventilatora, ljepši je(crna boja:)... Ovome je cijena bila oko 1700, smatram da bi cosmos2 moga bar 500kn pojeftinit, skup je previše. Svejedno ko ima love, nek izvoli i uživa!
Vrijedi svake kune (iako je to puno kuna) al je bombastican!
Koja mrcina, čime ga hraniš? 
Kilowatima i kilowatima struje xd...
Kilowatima i kilowatima struje xd...
Neka on meni samo dobro papa
Brutalna shema sa neonkama, sad mi napokon paše na jedno mjesto di ju nikak nisam mogao ugurat a htio sam ju tamo od prvog dana. Puno HVALA!
Brutalna shema sa neonkama, sad mi napokon paše na jedno mjesto di ju nikak nisam mogao ugurat a htio sam ju tamo od prvog dana. Puno HVALA!
Ma nema na cemu, i ja sam malo razmisljao kako to izvesti a mijesta malo. Eto dobro da netkom slike i pomognu.
Pozdrav, evo i ja sam uzeo za mog monstruma isto kuciste.
Mogu rec da je vrhunsko
Nego me muci kako popunit onih 6 mjesta za hardove, imam napjanje od 1200 ali sam one gore popunio sad bi i ovh dole 6 ali kako??!
moze li na 1 izvor napajanja se spojit 6 SSD od 180gb??
I sto ga planiram stavit na kola pa nezna kako bi to rijesio,radit neku platformu ili??, jer on stoji na one dvi sipke nema standardno postolje kao druga kucista.
Pa ako imas koju ideju javi.