Coolermaster Cosmos II

poruka: 32
|
čitano: 6.596
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Ljudi zapelo mi SAMO jedno kuciste za oko, Coolermaster Cosmos II. Prije par tjedana sam slozio moje kuciste Thermaltake Armor+, polakirao u crno iznutra i sve poslozio i sad mi cooler Master Cosmos 2 neizlazi iz glave. Sta vi mislite o tom kucistu? Meni opcenito je super izgled a i unutra raspored mi se svida. Da cujem koje misljenje od vas pa trk u ducan

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Coolermaster Cosmos II

A ništa aj skokni u dučan i kupi si flagship kučište od Cooler Mastera(oko 3000kn) pa ti reci nama kakvo je!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Coolermaster Cosmos II

Prekrasno u svakom pogledu , prostrano , dimenzije ko kod manjeg frižidera , odlican airflow , odlican control panel ... Uzimaj ako imas para !!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Evo trenutno gledam par reviewa na you tube i mislim da cu svakako do vikenda biti vlasnik jednog Cosmos 2

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Pa zasto sa ogromnog kucista ionako odlicnog, na kuciste velicine frizdera?! Ali tvoji novci tvoja odluka.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Coolermaster Cosmos II

definitivno uzmi! Jednina stvar koja fali onoj tvojoj zvijeri je jedno takvo lijepo kuciste a ne onaj kičasti TT.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

eh athlone zagrizao sam. definitivno treba promijena s kucistem a ovo mi se cini kao dobar izbor. Sudeci po komentarima po forumima a i reviewsi su me dokrajcili s ubjedama. Za dan dva ce moj Trermaltake u prodaju ili ako nista drugo u zasluzenu mirovinu

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Coolermaster Cosmos II
djdamir81 kaže...

eh athlone zagrizao sam. definitivno treba promijena s kucistem a ovo mi se cini kao dobar izbor. Sudeci po komentarima po forumima a i reviewsi su me dokrajcili s ubjedama. Za dan dva ce moj Trermaltake u prodaju ili ako nista drugo u zasluzenu mirovinu

slušaj,sa cosmosom nikako neces falit, kad sam progleda rcenziju samo sam razmišlja postoji li još išta čime su ga mogli poboljšat? Samo nešto toliko glomazno ne nikako ne uklapa u moj estetski ukus, 650D mi je gornja granica sta se tice veličine a silverstone fortres2 najdraze kuciste jer ima tako dobro iskorišten prostor :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 21:35 (athlon64).
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
djdamir81 kaže...

slušaj,sa cosmosom nikako neces falit, kad sam progleda rcenziju samo sam razmišlja postoji li još išta čime su ga mogli poboljšat? Samo nešto toliko glomazno ne nikako ne uklapa u moj estetski ukus, 650D mi je gornja granica sta se tice veličine a silverstone fortres2 najdraze kuciste jer ima tako dobro iskorišten prostor :)

Kuzim, al meni se cak i uklapa ta velicina kucista jer tri monitora u nvidia surroundu su isto glomazan setup tako da je to kuciste uz moj surround sistem prava poslastica

15 godina
djdamir81 kaže...
athlon64 kaže...
djdamir81 kaže...

Kuzim, al meni se cak i uklapa ta velicina kucista jer tri monitora u nvidia surroundu su isto glomazan setup tako da je to kuciste uz moj surround sistem prava poslastica

To je stvar ukusa tako da, go for it ;)

14 godina
odjavljen
Coolermaster Cosmos II

Moj prijedlog bi ti bio da tu lovu radije potrošiš na još jednu grafu jer snage nikad dosta. {#}

Odnosno,kako bi to rekli moji prijatelji na bit-techu-ako nije overkill,onda nije ni vrijedno rada (zvuči bolje na engleskom). {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II
Gotovo je s prijedlogom, kuciste vec kod mene doma. Sad slazem sve u njega. Ispunilo mi sva obecanja, predobar mi je ovaj cosmos 2. Danas sam ulovio vremena tocnije prije jedno dva sata i skoknuo do ADMa i kupio si jedno i sad sreci nema kraja. A zandrugu grafu ce se naci valjda koji somic preko viska ako se odlucim za jos jednu a to meni sine preko noci.
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

postavi neke slike da vidimo kako to izgleda sve

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

budem sutra samo da poslozim sad sve

15 godina
djdamir81 kaže...
eagle05 kaže...

budem sutra samo da poslozim sad sve

Obavezno! baš me zanima ona životinja u novom kavezu...

15 godina
protjeran

Mene zanima jeste da je off ali posalji mi na pp kako ti se cini 3770k trebao bi od ponedeljka da ga kupim. 

Mislim uzeo bi ga vec ali cu tek kada stigne ploca. Zanima me kako se pokazao. Moze li na 4.5GHz.

Mada sam planirao da mi radi na 4.0GHz.

HARDCORE EVGA - CORSAIR Fan
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 8:34 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Evo fotke. Ranije nisam stigao poslikati, u strci sam jedva sam stigao prekjucer otici ga kupiti i to tri minute do sedam u ADM, samo sto nisu bili zatvorili ducan.

Evo mala usporedba mog starog Armor+ i Cosmos 2 Evo mala usporedba mog starog Armor+ i Cosmos 2
Cijeli sistem Cijeli sistem
Gornji vent koji dode u kucistu sam skinuo i ubacio tri Silent Eagle venta a onaj odozgor skinuti sam prebacio naprijed iza HDDs Gornji vent koji dode u kucistu sam skinuo i ubacio tri Silent Eagle venta a onaj odozgor skinuti sam prebacio naprijed iza HDDs
Kosmos sa ugradenim zelenim neonkama ispod gornje i prednje mrezice. I spod prednje mrezice sam morao malo optimirati neonke  da bi sjele jer ispod prednje mrezice ima malo prostora tako da nije stala cijela cijevcica vec sam morao izvuci unutrasnjost neonke. vidljivo na sljedecim slikama Kosmos sa ugradenim zelenim neonkama ispod gornje i prednje mrezice. I spod prednje mrezice sam morao malo optimirati neonke da bi sjele jer ispod prednje mrezice ima malo prostora tako da nije stala cijela cijevcica vec sam morao izvuci unutrasnjost neonke. vidljivo na sljedecim slikama
Ovo sam morao napraviti da bi neonke pristajale ispod nrezice, pri cemu mi je jedna neonka izgubila zivot nazalost Ovo sam morao napraviti da bi neonke pristajale ispod nrezice, pri cemu mi je jedna neonka izgubila zivot nazalost
na ovoj slici vidite osvijetljenu unutrasnjost kucista na ovoj slici vidite osvijetljenu unutrasnjost kucista
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 18:13 (djdamir81).
Moj PC  
36 0 hvala 4
15 godina
Coolermaster Cosmos II

Bem ti , koja beštija ! {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Coolermaster Cosmos II

Izgleda savršeno! i uklapa se u taj tvoj prostor :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II
Iskreno, jos mi puno bolje upravo izgleda nego na you tube ili na slikama kad sam gledao. A jos koji air flow, sad sam postavio kvalitetne ventove na sva mijesta u kuciste. Dok bocna vrata otvorim ventosi pusu jako osjetno cak vani
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Koliko se ja sjećam (nisam siguran) prije je ovo kučište bilo upola jeftinije. Jel ovo neka druga verzija cosmosa? Btw. kučište izgleda savršeno. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Coolermaster Cosmos II

To je Cosmos II , dok si ti vjerojatno prije vidio obicni Cosmos !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

To je Cosmos II , dok si ti vjerojatno prije vidio obicni Cosmos !

Da, bio je cosmos1000. Evo maloprije sam ga pronaša u bug br.181. Po dizajnu su identični (ovaj je bijele boje,prednja strana crna), tek sad vidim da je cosmos2 puno veći, ima više ventilatora, ljepši je(crna boja:)... Ovome je cijena bila oko 1700, smatram da bi cosmos2 moga bar 500kn pojeftinit, skup je previše. Svejedno ko ima love, nek izvoli i uživa!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 12:53 (mp93).
15 godina
Coolermaster Cosmos II

Vrijedi svake kune (iako je to puno kuna) al je bombastican!{#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Coolermaster Cosmos II

Koja mrcina, čime ga hraniš? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kilowatima i kilowatima struje xd...

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Kilowatima i kilowatima struje xd...

Neka on meni samo dobro papa

15 godina
Coolermaster Cosmos II

Brutalna shema sa neonkama, sad mi napokon paše na jedno mjesto di ju nikak nisam mogao ugurat a htio sam ju tamo od prvog dana. Puno HVALA!

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strit kaže...

Brutalna shema sa neonkama, sad mi napokon paše na jedno mjesto di ju nikak nisam mogao ugurat a htio sam ju tamo od prvog dana. Puno HVALA!

Ma nema na cemu, i ja sam malo razmisljao kako to izvesti a mijesta malo. Eto dobro da netkom slike i pomognu.

13 godina
neaktivan

Pozdrav, evo i ja sam uzeo za mog monstruma isto kuciste.

Mogu rec da je vrhunsko

Nego me muci kako popunit onih 6  mjesta za hardove, imam napjanje od 1200 ali sam one gore popunio sad bi i ovh dole 6 ali kako??!

moze li na 1 izvor napajanja se spojit 6 SSD od 180gb??

I sto ga planiram stavit na kola pa nezna kako bi to rijesio,radit neku platformu ili??, jer on stoji na one dvi sipke nema standardno postolje kao druga kucista.

Pa ako imas koju ideju javi.

GTX 690 SLI
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 23:08 (GTX 690 Sli).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice