Codegen midi tower E6099-CA

poruka: 13
|
čitano: 4.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Što mislite o ovom kučištu imam  vec takvo isto ali mi treba još jedno dali vrjedi te novce http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7740025

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 18:47 (zeroname).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Codegen midi tower E6099-CA

dobro kućište, ali ima već ugrađeno napajanje koje nije tako jako. šta će ti 2 ista kućišta?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

pošto si naveo u linku vemil trgovinu, i cijenu 499 kn (do 500 je pretpostavljam) .. evo ti prijedloga...za bolje kućište od kodeđena

btw...jel ti treba s ili bez napajanja?

evo pa pogledaj jedan sa a drugi bez napajanja

bez napajanja - i fino izolira buku ventilatora koja se stvara u kućištu...topla preporuka

s napajanjem - nije nikaj bolji, niti gori od tvog codegena, ak nikaj ima fini lcd display sa kontrolama i podacima o vrtnji ventilatora, temperaturi procesora i kućišta, i meni osobno ljepše izgleda

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

pošto si naveo u linku vemil trgovinu, i cijenu 499 kn (do 500 je pretpostavljam) .. evo ti prijedloga...za bolje kućište od kodeđena

bez napajanja - i fino izolira buku ventilatora koja se stvara u kućištu...topla preporuka

s napajanjem - nije nikaj bolji, niti gori od tvog codegena, ak nikaj ima fini lcd display sa kontrolama i podacima o vrtnji ventilatora, temperaturi procesora i kućišta, i meni osobno ljepše izgleda

i jedno i drugo kuciste koje si preporucio ruzno izgleda...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
protjeran
mtopol kaže...
doxy kaže...

i jedno i drugo kuciste koje si preporucio ruzno izgleda...

jel tvoje mišljenje itko tražio?

i zanima ne jel ga itko uvažava...

ne trolaj po temi...ili čovjeku nekaj pametno predloži il se nosi u vražju odavde...

ako je tebi ružno, nemora značit da je i njemu

a uostalom, s dobrom namjerom sam čovjeku predložio

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

jel tvoje mišljenje itko tražio?

i zanima ne jel ga itko uvažava...

ne trolaj po temi...ili čovjeku nekaj pametno predloži il se nosi u vražju odavde...

ako je tebi ružno, nemora značit da je i njemu

a uostalom, s dobrom namjerom sam čovjeku predložio

Pa zar nesmijem iznest svoje misljenje??? Njegovo kuciste je puno bolje....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

imam ja to kuciste al kad sma uzimo komp kad su mi sastavljali rekao sam mi nek mi napajanje otpisu smanje cijenu jel je bilo preslabo 400w uzeo sam 550w tak da kuciste je uredu al ako mislis da ti zuji u sobi onda nemoj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ovo prvo je jako ljepo mislim da bi uzeo to. Što se tiče materjala i buke ima li tko još kakve prjedloge

16 godina
neaktivan

Ja ti preporučam ovo.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

Ja ti preporučam ovo.

Ako će iz adm-a najbolje mu je antec 300.

16 godina
neaktivan

Gdje se može kupit bočna prozirna stranica za ovo kučište Codegen midi tower E6099-CA  je mogu one iz vemila na njega.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Gdje se može kupit bočna prozirna stranica za ovo kučište Codegen midi tower E6099-CA  je mogu one iz vemila na njega.

Nigdje. Cool

16 godina

Covjek netrolla, ja imam isto to codegen kuciste i Vjeruj mi Mi znamo sto je lijepo..:-)

Tj evo ja imam Codegena i mislim uzet neko (sire) vece al se sve premisljam...

I jel ima koje da nema te gay sarafe sto se prstima sarafe???

Jebo ti konfu ako mi ne treba sarafciger da ju otvorim..

Nije to to...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice