Chieftec atx-410-212 zuji

poruka: 5
|
čitano: 1.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok,

imam problema s chieftec napajanjem, radi se o modelu atx-410-212 (410W).

Napajanje je radilo ok, no prije nekog vremena susjed više nije mogao dignuti windowse ...  skužili smo da napajanje zuji kad računalo ne radi, zamijenili smo napajanje, njegov komp radi bez problema...

Doma sam upiknuo napajanje na jednu prastaru konfiguraciju i sve se čini ok ( diže win, muzejski eskponat radi bez problema .... )

Jel mi se uopće isplati zezati s njim ili da ga frknem na smeće? Da li je netko imao sličnih problema?

Inače proizvedeno je 2005, kupljeno u linksu i prema nedostaku prašine brijem da je jako malo radilo....

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zuji?.

Moguče da je lager na ventilatoru otišao.

Dakle novi ventilator

ili se čuju zavojnice..

Čist ok napajanje za uredske konfe.;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Chieftec atx-410-212 zuji

ventilator se ne vrti, čuje se visokofrekventni zvuk kao mini turbina.... zavojnice pretpostavljam

naravno manje se čuje kad radi. frka me je isprobati ga na konfiguraciji na kojojh radim ( da ne spalim nešto...)

prastara socket A konfa radi bez problema. primjetio sam i da se dosta zagrijava iako je konfa samo bila samo spojena na struju a nije radila.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 10:07 (laprdalo).
16 godina
moderator

baci ga!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan

ok, ide u smeće...

hvala svima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice