Trebao bi preporuku za Big Tower koji jako puno mjesta, dobru ventilaciju ili da se dodatno mogu ugraditi ventilatori u njega i da dode do oko 1000 kn. U njemu bi bila konfa iz potpisa plus jos 3 diska od 1500 GB. Volio bi da ima toliko mjesta da sve bude moze uredno sloziti. Btw. prodajem midi tower iz potpisa... Ponude na pm....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi na tvom mjestu rađe ovako nešto: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3589
Ja definitivno preporučujem Thermaltake Armor, ili Armor+ Ima stvarno puno mjesta, i za ventilatore i diskove, ali mana mu je što je dosta teško, a aluminijska verzija košta puno više...
A i cijena ti je vjerojatno 200injak kn viša od tvoje granice... opet do 1000kn ne znam ako mozes dobit extra kvalitetno big tower kućište. Imaš nekih tamo AOpena, ali to je jadno...
Također posjedujem ARMOR+ Big Tower i kučište je odlično
Ja definitivno preporučujem Thermaltake Armor, ili Armor+ Ima stvarno puno mjesta, i za ventilatore i diskove, ali mana mu je što je dosta teško, a aluminijska verzija košta puno više...
A i cijena ti je vjerojatno 200injak kn viša od tvoje granice... opet do 1000kn ne znam ako mozes dobit extra kvalitetno big tower kućište. Imaš nekih tamo AOpena, ali to je jadno...
Ima li jos itko kakvo misljenje i li prijedlog?
Isto ti preporucam Armor
To kuciste uzimam definitivno.
To kuciste uzimam definitivno.

Nikako Thermaltakea...
Kada god sam u vemulju prodjem pored tih thermaltakea kucista, Kandalfa, Armora i malo ih onako kvrcnem prstima i to toliko jeftino djeluje da nije istina...
Prije uzmi nekog Stackera ili nesto slicno... mozda Cosmos
Nikako Thermaltakea...
Kada god sam u vemulju prodjem pored tih thermaltakea kucista, Kandalfa, Armora i malo ih onako kvrcnem prstima i to toliko jeftino djeluje da nije istina...
Prije uzmi nekog Stackera ili nesto slicno... mozda Cosmos
Kućišta su stvar osobnog ukusa... ja osobno me volim dizajn koji imaju Antec ili LianLi, dok mi je s druge strane Stacker Ok... Cosmos je više onako šminkerski... ne bi bas volio imat puno diskova u tom kućištu jer koliko vidim poprilicno bi se zagrijali...
A o kvaliteti TT kućišta... istina ima plastike, ali koliko ja vidim napravljena su da traju, dok ove aluminijske verzije nisu uvijek jako dobre
TT kučišta su jednostavno preskupa za ono sto nude...ali pravi "gejmeri" ionako ne pitaju za cijenu!
TT kučišta su jednostavno preskupa za ono sto nude...ali pravi "gejmeri" ionako ne pitaju za cijenu!
Ja bi ti takođe preporučio Cooler Master HAF, kućište je se stvarno pokazalo extra, evo imaš na xtremesystems forumu cijeli thread o tom kućištu pa pogledaj malo: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190077&page=4
Preporučio bi ti i Cosmosa, kojeg ja imam i prezadovoljan sam, istina je da se diskovi malo više griju ali ima opcija da se postavi cooler iznad diskova tako da su onda temperature u granicama normale.
Isto tako bi ti preporučio da bježiš što dalje od Thermaltake-ovih kućišta, stvarno djeluju jeftino u odnosu na Cooler Master, Silverstone,Antec, Lian Li..... Imao sam Thermaltake Armor i Armor Jr. ali brzo sam ih prodao i rekao nikad više Thermaltake.. :D Pozdrav
Prvo sam mislio HAF pa sam citao malo i naisao sam na jedan problem kod tog kucista, a to je da nema mrezicu za prasinu te da shodno tome kako puno zraka usisava s njim i puno prasine...
Sam zaradujem svoje novce pa cu i kupiti sto zelim a zelim kvalitetu izrade prostranost i dobro hladenje jer ce u njemu stajati 4 velika diska a nije bas ni da se 280 GTX ne zagrijava....
Prvo sam mislio HAF pa sam citao malo i naisao sam na jedan problem kod tog kucista, a to je da nema mrezicu za prasinu te da shodno tome kako puno zraka usisava s njim i puno prasine...
Sam zaradujem svoje novce pa cu i kupiti sto zelim a zelim kvalitetu izrade prostranost i dobro hladenje jer ce u njemu stajati 4 velika diska a nije bas ni da se 280 GTX ne zagrijava....