došlo je ljeto, a s njime i vrućine. komp mi se doslovno guši u starom kučištu sa 80 mm ventovima, tražim nešto prostrano, prozračno a tiho za 650 kn, obavezno da mugen stane u njega, prednost protis i links :))
edit: izgled ne igra ulogu
došlo je ljeto, a s njime i vrućine. komp mi se doslovno guši u starom kučištu sa 80 mm ventovima, tražim nešto prostrano, prozračno a tiho za 650 kn, obavezno da mugen stane u njega, prednost protis i links :))
edit: izgled ne igra ulogu
Ja sam nedavno uzeo Coolermaster HAF 912 Plus i prezadovoljan sam. U kombinaciji s Mugenom 2 imam odlične temperature.
Svakako preporuka
Ili haf ili Coolermaster 690 , isto jako dobro kučište
Ja sam nedavno uzeo Coolermaster HAF 912 Plus i prezadovoljan sam. U kombinaciji s Mugenom 2 imam odlične temperature.
Svakako preporuka
koliko ventova dobiješ uz njega? i jel se filteri moraju nadokupiti? mislim filteri nebi bili problem, čist informativno
edit: našo sam na stranici sve što me zanima
Svakako preporuka
koliko ventova dobiješ uz njega? i jel se filteri moraju nadokupiti? mislim filteri nebi bili problem, čist informativno
edit: našo sam na stranici sve što me zanima
Imaš 1 na stražnjoj strani za ispuh, i jedan od 200mm (nisam siguran jeli od 200mm) na prednjoj strani također za ispuh. Nažalost filtere imaš samo na donjoj i prednjoj strani, a na gornju stranicu možeš ugraditi dva od 120mm ili jedan 200mm ventilator. Također kučište ima opciju za provođenje kabele sa stražnje strane što je jako dobro i doprinosi prozračnosti i ima više prostora.
Btw, Phenom X6 1055T mi u idleu ima 33 stupnja sa Mugenom 2.
sviđa mi se što se dobije vent više nego kod hafa again, you made me think :D
200mm + 120mm LED + 120mm nonLED...
Jako fino kućište na koje bi išao da nisam mogao kupiti Lancool-a.
sviđa mi se što se dobije vent više nego kod hafa again, you made me think :D
Don je u pravu, za 550kn nema boljeg kućišta od Armora A60...
http://www.protis.hr/products/details/kuciste-thermaltake-armor-a60/36334
Također preporuka!
Pretis ga više nema..
Ima ga Links za 669kn... Za Luku malo manje..
Pretis ga više nema..
Ima ga Links za 669kn... Za Luku malo manje..
hvala kički :D kad završim praksu past će jedan armor ;)
Prvo moraš malo na koljena...
good ol' squeal-like-a-pig ishop days! :p