eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....pa ja ti imam antec twelve hundred....radi fenomenalno...naprijed imas 3 ventilatora, nazad 2 i jos veeelikiiiiii krovni ventilator 200 mm...svi ti ventilatori svijetle a mozes im podesavati brzinu...al sam mi je sranje jer moram cesto cistit to kuciste...al ima i filtere za prociscavanje zraka...sve sto te zanima o Antecu 1200 pitaj me jer ga imam i zaaaaakooon je!!!
s
Joj... hladnjak ti je 20-30 kn, a sa LED diodama 60-65kn. To nije problem nego uzmi nesto jeftinije kao soprano ili nesto drugo i kupi boljie komponente.
A dali bi mogal det diode.
HAF je najisplativije full tower kučište u mlijčnoj stazi po pitanju uloženog i dobivenog
HAF je najisplativije full tower kučište u mlijčnoj stazi po pitanju uloženog i dobivenog
Uzet ću HAF pa da ne otvaram novu temu kako riješiti filtre za prašinu?
A improviziraš ih od stare zaštite za komarce (ja imam 7 120mm na CM-690 i bez filtera sam pa se uskoro spremam za proljetno čišćenje)
Eto to sam i ja promislio od komarice budem napravio kad mi dođe.
Samo moraš paziti da ne ode u propelu ventilatora, mora biti nategnuto
Ja kažem thermaltlake Armor jr.
Samo moraš paziti da ne ode u propelu ventilatora, mora biti nategnuto

Ajme tko će očistiti moje kučište 
Ajme tko će očistiti moje kučište 
Moze mi neko preporucit najbolje kuciste za do 500kn
Pogledaj ovo
Izgleda dobro
Imaš isto i 80kn skuplji Coolermaster Centurio 590 (umanjena verzija 690).
Ovaj je sasvim OK
ma sta vam je svima? :)))
uzmi si antec nine hundred two,ja ga imam,uz njega dobijes 4 hladnjaka za kuciste,a ja sve ukupno ih imam 10 i tih je ko ocean :)))
di ti živiš?? traži malo više po netu
da ne trazim ili otvaram novu temu, zanima me nesto vezano za twelve hundred
dali se prednji ventilatori daju skinut i zamjenit?
Vrlo vjerojatno da da. Ja se još nisam susreo sa kučištem kojem se ne da zamjeniti prednji vent
da ne trazim ili otvaram novu temu, zanima me nesto vezano za twelve hundred
dali se prednji ventilatori daju skinut i zamjenit?
mogu se, nije neki veliki problem