aurora alx
zanima me jeli alienware prodaje ta kucista prazna i koja im je cjena
aurora alx
itko
Ne znam da li ih alienware prodaje posebno (mislim da ne) ali ih se može nać na ebay-u.
aurora alx
alianvare i dell xps su poseban slučaj nikad ne prodaju kofu praznu pa tako nema šanse da nabaviš prazno kučište pogotovo od alienvare matične ploče koje ugrađuju u alien vare nepašu u ostala kučišta pa tako ni normalne ploče nepašu u dell xps ili alien vare naravno da ih je moguče ugradit samo mora se napravit neke preinake to ti je recimo ko aple kučište njima je čak i napajanje nestandarnih gabarita
Alienware ne prodaje kućišta nego samo kompletne konfiguracije.
Ako nešto i nađeš polovno na ebayu pazi se pošto bez modifikacija nećeš uspjeti staviti komponente u njega...
kucista su prodavali po cijeni od 400 dolara, ne sjecam se tocno stranice, ali probaj proguglat
Ta Alienware kućišta (barem takvog izgleda) držali su u Virovitici u jednoj trgovini što je propala par mjeseci nakon otvaranja (tj zatvorili su u VT).
Koliko sam ja uspio saznati, tvrtka je neka iz Osijeka, mislim da su imali i trgovinu u pothodniku.
Prema tome što sam kod njih gledao, kučišta su ogromna, no bez problema odgovarju ATX i m-ATX ploče. Nisu ni bila tak skupa.
To su samo jeftine kopije kućišta, i nisu ni do koljena pravom Alienware-u!