Alienware kuciste

poruka: 8
|
čitano: 5.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Alienware kuciste

aurora alx

zanima me jeli alienware prodaje ta kucista prazna i koja im je cjena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alienware kuciste

itko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alienware kuciste

Ne znam da li ih alienware prodaje posebno (mislim da ne) ali ih se može nać na ebay-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Alienware kuciste
X3meSpeed kaže...

aurora alx

zanima me jeli alienware prodaje ta kucista prazna i koja im je cjena

alianvare i dell xps su poseban slučaj nikad ne prodaju kofu praznu pa tako nema šanse da nabaviš prazno kučište pogotovo od alienvare matične ploče koje ugrađuju u alien vare nepašu u ostala kučišta pa tako ni normalne ploče nepašu u dell xps ili alien vare naravno da ih je moguče ugradit samo mora se napravit neke preinake to ti je recimo ko aple kučište njima je čak i napajanje nestandarnih gabarita

I Jadantisi
17 godina
Alienware kuciste

Alienware ne prodaje kućišta nego samo kompletne konfiguracije.

Ako nešto i nađeš polovno na ebayu pazi se pošto bez modifikacija nećeš uspjeti staviti komponente u njega...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alienware kuciste

kucista su prodavali po cijeni od 400 dolara, ne sjecam se tocno stranice, ali probaj proguglat

0 0 hvala 0
17 godina
Alienware kuciste

Ta Alienware kućišta (barem takvog izgleda) držali su u Virovitici u jednoj trgovini što je propala par mjeseci nakon otvaranja (tj zatvorili su u VT).

Koliko sam ja uspio saznati, tvrtka je neka iz Osijeka, mislim da su imali i trgovinu u pothodniku.

Prema tome što sam kod njih gledao, kučišta su ogromna, no bez problema odgovarju ATX i m-ATX ploče. Nisu ni bila tak skupa.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alienware kuciste

To su samo jeftine kopije kućišta, i nisu ni do koljena pravom Alienware-u!

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice