Valjda ste dosad vec culi... Nepusaci su popusili... Pusaci ce za koji tjedan moci ponovno pusiti. Blago njima. A ostali ce se ili "svojevoljno" trovati ili ce cubiti izmedju svoja cetiri zida. Zivjela Hrvatska. zivio Balkan! Riga mi se od ovih sr*nja.
gotovo mi je nevjerojatno koliko subjektivno i s koliko navijacke strasti pratis ovu temu.
Zaista zanimljiv komentar. Naime, posljedice cigaretnog dima su sve samo ne subjektivne - pogotovo u mom slucaju, koji imam osjetljiviji disni sustav i muce me alergije (a takvih je ljudi sve dalje sve vise). Znaci, pocnu me peci oci i gornji disni organi, grlo mi se upali, nekad mi prokrvari i sluznica nosa. Uz to sto i ja i odjeca u koju sam obucen strasno smrde po cigaretnom dimu. Trebam uopce spominjati stetnost cigaretnog dima kao uzroka mnogih teskih bolesti?
vec sam se na jednom mjestu deklarirao kao pusac koji podrzava zakon o nepusenju, ali moram reci da se kao pusac osjecam neugodno u tvom drustvu makar to bilo i na forumu. pa sta smo mi- psi, majmuni.. zecevi?! od pozivanja na ustav do ovih prepirki s dežurnim pusacima.. samo gledam i ne vjerujem. nisu u pravu, al brate nisi niti ti kad djelujes da bi nas istrijebio da imas machinegun u džepu.
Jesam li ja napadao pusace ili pusenje? Nemoj od sebe raditi zrtvu, jer te nitko ne napada. Osim toga, kao pusac mozes biti jedino agresor, a nikako zrtva. Ne kuzim komentar o Ustavu - ti si za to da se ne postuju ustavne odredbe? Da ti se oduzmu brojna prava koja ti jamci Ustav? Ili bi ti da ti imas sva prava koja ti Ustav jamci, ali da imas dozvolu krsiti tudja prava?
Usput receno, ovo sto si napisao je cisti ad hominem napad i zapravo uopce ni ne bih trebao reagirati na njega - napadas mene osobno, umjesto da komentiras i argumentiras svoj stav.
naravno da je ad hominem. stav ti je u redu i nemam mu sto za prigovoriti, ali nacin na koji ga iznosis je toliko osebujan da mi je kao pusacu neugodno citati. upravo to je jedino sto sam i zelio rec prethodnim postom.