Novinarski obraz (odnosno Fejs)

poruka: 75
|
čitano: 21.217
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novinarski obraz (odnosno Fejs)".
17 godina
neaktivan
RE: Novinarski obraz (odnosno Fejs)
syncmaster245b kaže...

Hehe , priznajem skoro sam progutao udicu. Svaka cast.

{grin}
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan

njuškaklnjiga je opijum za mase. lako za igre, kad imaš kruh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast na tekstu......

Baš si neki dan gledam RTL, kad ona glupačica što vodi (ona plava) vijesti uozbilji facu kao da je negdje roknula atomska i patetičnim glasom prozbori : Kao odgovor na blablabla na Facebooku je osnovana grupa npr... ajd da ću skupit 100 ljudi koji će iz inata prestat disat dok nam ne ispune zahtjeve....hahahah...užas

Pa zar je ljudska želja za glupim, bespotrebnim, trivijalnim informacijama baš tolika ili su mediji zaduženi da ljude zasipaju tim smećem kako bi ih odvratili od bitnih stvari kao npr..nadogradnja računala i iznalaženje novaca za isto,,,kad ti je i frižider poluprazan...huh ne znam, al bar si mi popravio raspoloženje.

sad znam da nisam jedini...

Keep this frequency clear...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo moram čestitat na tekstu...

Naravno želim i spomenuti da takve grupe na facebooku nije vrijedno spominjati i da je otvaranje takvih grupa čisti promašaj u domeni onoga čemu facebook služi - umjesto da ljudi traže prijatelje, otvaraju grupe tipa:izbacimo dinamo iz HNL-a. No crno na bijelo želim reći da otvaranje ovakvih gluposti ne treba dobivati nikakvu medijsku pažnju i ako se planirate prijaviti na facebook kako biste radili, da prostite sra*a slobodno odustanite

U ovo je vrijeme teško biti glup, prevelika je konkurencija...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol XD

sad iman dobru ideju za status na fejsu ;)

0 0 hvala 0
16 godina
17 godina

http://www.net.hr/webcafe/page/2009/02/21/0032006.html

I SAD VI MENI RECITE DA JE FEJSBUK RETARDIRANA VIJEST!!!!!

Oprostite na capsu al mislim da je trebalo.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

što ismijavaš pa to je prestrašno...
17 godina
Psiho246 kaže...

i ja sam si tak nekaj mislil dok sam videl to
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Psiho246 kaže...

Ne razumijem u čemu je problem? Ovakvi čitatelji kao ti očito ne shvaćaju suštinu novinarskog posla, što je šteta, jer bi trebali imati barem potrošačku svijest o proizvodu kojeg kupuju (ili u slučaju weba čak ni ne kupuju, ali barem konzumiraju).
Vijest o Clitonovom mačku je objavljena u nekakvoj rubrici za razbibrigu na nekom web portalu. U takvoj je rubrici sve dopustivo - zeke, šale, "vijesti" o tome da su neki mačak i pas frendovi, netko slikao UFO (ili možda žabu - na čitatelju je da ocijeni), negdje pao smiješan gol, hrčak žonglira bobicama, manekenki ispala sisa, rodilo se tele s pet nogu itd. U rubrici za razbibrigu to je sve dopustivo, uostalom dotična manekenka i Clinton, te njegov mačak, JESU poznate osobe, pojave ili životinje, a tele s pet negu JEST zanimljivost. Clintonovog mačka se sjećam još od kada je fux0r ulazio u Bijelu kuću 1992, i posve mi je urednički u redu u nekoj sporednoj rubrici za sitnice staviti sitnu vijest da je dotični uginuo.
U "vijestima" s Fejsa krše se neki drugi novinarski zakoni i pravila - krše se mnogo bitnija pravila, i na mnogo grublji način. Prvo, grupe na Fejsu može pokrenuti i u njih se učlaniti svatko - pokretanje toga nije nikakva "vijest" i nikakav "događaj", niti je po ičem zanimljivo, neobično ili vrijedno ikakve pažnje. To je jednostavno - ništa, non event. Drugo, osvrt na tako nešto apsolutno nema što tražiti u "ozbiljnim" rubrikama tipa Vanjska politika, Hrvatska, Regije, Vijesti i sl, ili se na naslovnici nalaziti pored istinski bitnih i ozbiljnih vijesti o nestanku plina ili prirodnoj katastrofi, bez ikakve vidljive uredničke distinkcije. 
O tome je riječ.
Heroj a ne zločinac
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 15:57 (Zli Luđak).
17 godina
neaktivan

Zli Luđak : ostali

2:0

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Zli Luđak : ostali

2:0

A gdje su nesvrstani?
17 godina

Nešto ovakvo sam od Olega očekivao i prije, znao sam da će kad-tad spomenuti idiotarije od vijesti koje se temelje na gluposti. 99% ljudi, kad ih netko pozove u xy grupu i kliknu na Confirm, ne napišu niti jedno jedno jedino slovo u njoj, što je jasan pokazatelj koliko ih zanimaju promišljanja kojima se grupa bavi. Ona fora sa grupom sa zatezanjem remena i pljuvanjem Sanadera je također bezvezarija, nisam mogao vjerovati da se to provlači kroz 'ozbiljne' medije.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koki007 kaže...

Hm, bas me zanima da li se gospodin Oleg citajuci ove postove smije ili place sto njegovi citatelji nisu sposobni razumjeti o cemu pise. A bas me zanimalo sto ostali imaju reci na tu temu.

heh, pa ja bi rekao da gospodin Oleg - Zli Luđak, upravo likuje nad lavinom komentara koje je njegov osobni stav potaknuo, i još da neko otvori grupu na fejsu "Ja sam fan Zlog Luđaka", uspjeh bi bio potpun.
--q. fan Zlog Luđaka
Goraquanautov pustolovni bestijarij http://goraquanaut.blogspot.com/ Gajstarbajterska posla http://geistarbeiters.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 3:16 (goraquanaut).
17 godina
neaktivan

Dali se sječate neke grupe di je neki mladić kreirao grupu na fejsu Sanader-Hitler i napravio prilično zabavnu slike SanaHitlera. Došla mu je policija i pregledala komp. Uskoro su utvrdili da nije imao nikakvih ma.........ŠTO????? DOŠLA MU JE POLICIJA????

Ja sam se bojao pisat ovaj post kako i meni ne bi došla policija.....

Tako je meni palo isto napravit jednu takvu grupu i napravit sliku, jer baš me zanima hoče li mi policija doć na vrata. I čim bi otišli ja bi napravio još koju grupu tako da non stop dolaze a ja bi naravno bio nevin....Ajme što bi ih zaj****a...

Zatim bi napravio grupu: Zite je skinhead!!! i naravno nakon 5000 membera....ljudi iz Australije i Južne Amerike.....Zitu bi uhitili.....

tako da bi to riješio......

Zatim bi napravio MOj prijatelj (TAj i taj) misli da su Isusa trebali ubit odma!(ispričavan se zbog...vulgarizma?) Tako da bi ih spetlja sa močnijom organizacijom od naše vlade. Našom Crkvom. Niko se ne zeza s crkvom čak ni fejs!!!

Kako se policija sad bolje povezala, umjesto da "vanka" rade nešto korisno sad priko Carneta mogu cijeli dan surfat po fejsu ne napuštajući udobnost svojih stolica.....

To je nevjerovatno. Uhitili su mladića zbog kreiranja te grupe a,a SLUŠAJTE sad ovo(!):

Pljačkaši su opljačkali kladionicu(u mom malom Omišu) nasuprot policije (dat cu vam i sliku ako vas zanima). Kladionica je 5 METARA od zgrade policije. I uvijek je puna policajcima, jer naravno...razumili ste.... ali to nije sve zatim su pljačkaši opljačkali susjedni kafić (vrata do vrata) zato što u kladionici nije bilo para....Kafić je krcat policajcima.....Svi prisutni policajci su napisali da nisu primjetili pljačku.....!!!!

Primjetio si grupu na fejsu ali nisi primjetio čovika sa čarapom na glavi i pištoljem kako sjedi do tebe.... jeli samo u meni problem?

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice