Hehe , priznajem skoro sam progutao udicu. Svaka cast.
njuškaklnjiga je opijum za mase. lako za igre, kad imaš kruh.
Svaka čast na tekstu......
Baš si neki dan gledam RTL, kad ona glupačica što vodi (ona plava) vijesti uozbilji facu kao da je negdje roknula atomska i patetičnim glasom prozbori : Kao odgovor na blablabla na Facebooku je osnovana grupa npr... ajd da ću skupit 100 ljudi koji će iz inata prestat disat dok nam ne ispune zahtjeve....hahahah...užas
Pa zar je ljudska želja za glupim, bespotrebnim, trivijalnim informacijama baš tolika ili su mediji zaduženi da ljude zasipaju tim smećem kako bi ih odvratili od bitnih stvari kao npr..nadogradnja računala i iznalaženje novaca za isto,,,kad ti je i frižider poluprazan...huh ne znam, al bar si mi popravio raspoloženje.
sad znam da nisam jedini...
Evo moram čestitat na tekstu...
Naravno želim i spomenuti da takve grupe na facebooku nije vrijedno spominjati i da je otvaranje takvih grupa čisti promašaj u domeni onoga čemu facebook služi - umjesto da ljudi traže prijatelje, otvaraju grupe tipa:izbacimo dinamo iz HNL-a. No crno na bijelo želim reći da otvaranje ovakvih gluposti ne treba dobivati nikakvu medijsku pažnju i ako se planirate prijaviti na facebook kako biste radili, da prostite sra*a slobodno odustanite
lol XD
sad iman dobru ideju za status na fejsu ;)
http://www.net.hr/webcafe/page/2009/02/21/0032006.html
I SAD VI MENI RECITE DA JE FEJSBUK RETARDIRANA VIJEST!!!!!
Oprostite na capsu al mislim da je trebalo.
Zli Luđak : ostali
2:0
Zli Luđak : ostali
2:0
Nešto ovakvo sam od Olega očekivao i prije, znao sam da će kad-tad spomenuti idiotarije od vijesti koje se temelje na gluposti. 99% ljudi, kad ih netko pozove u xy grupu i kliknu na Confirm, ne napišu niti jedno jedno jedino slovo u njoj, što je jasan pokazatelj koliko ih zanimaju promišljanja kojima se grupa bavi. Ona fora sa grupom sa zatezanjem remena i pljuvanjem Sanadera je također bezvezarija, nisam mogao vjerovati da se to provlači kroz 'ozbiljne' medije.
Hm, bas me zanima da li se gospodin Oleg citajuci ove postove smije ili place sto njegovi citatelji nisu sposobni razumjeti o cemu pise. A bas me zanimalo sto ostali imaju reci na tu temu.
Dali se sječate neke grupe di je neki mladić kreirao grupu na fejsu Sanader-Hitler i napravio prilično zabavnu slike SanaHitlera. Došla mu je policija i pregledala komp. Uskoro su utvrdili da nije imao nikakvih ma.........ŠTO????? DOŠLA MU JE POLICIJA????
Ja sam se bojao pisat ovaj post kako i meni ne bi došla policija.....
Tako je meni palo isto napravit jednu takvu grupu i napravit sliku, jer baš me zanima hoče li mi policija doć na vrata. I čim bi otišli ja bi napravio još koju grupu tako da non stop dolaze a ja bi naravno bio nevin....Ajme što bi ih zaj****a...
Zatim bi napravio grupu: Zite je skinhead!!! i naravno nakon 5000 membera....ljudi iz Australije i Južne Amerike.....Zitu bi uhitili.....
tako da bi to riješio......
Zatim bi napravio MOj prijatelj (TAj i taj) misli da su Isusa trebali ubit odma!(ispričavan se zbog...vulgarizma?) Tako da bi ih spetlja sa močnijom organizacijom od naše vlade. Našom Crkvom. Niko se ne zeza s crkvom čak ni fejs!!!
Kako se policija sad bolje povezala, umjesto da "vanka" rade nešto korisno sad priko Carneta mogu cijeli dan surfat po fejsu ne napuštajući udobnost svojih stolica.....
To je nevjerovatno. Uhitili su mladića zbog kreiranja te grupe a,a SLUŠAJTE sad ovo(!):
Pljačkaši su opljačkali kladionicu(u mom malom Omišu) nasuprot policije (dat cu vam i sliku ako vas zanima). Kladionica je 5 METARA od zgrade policije. I uvijek je puna policajcima, jer naravno...razumili ste.... ali to nije sve zatim su pljačkaši opljačkali susjedni kafić (vrata do vrata) zato što u kladionici nije bilo para....Kafić je krcat policajcima.....Svi prisutni policajci su napisali da nisu primjetili pljačku.....!!!!
Primjetio si grupu na fejsu ali nisi primjetio čovika sa čarapom na glavi i pištoljem kako sjedi do tebe.... jeli samo u meni problem?