Jedino tuznije od milijuna ljudi koji se međusobno kupuju,žene, daruju...u virtualnom svijetu su tisuce ljudi koje citaju o istim tim ljudima :(
Ja bi Facebook zakonom zabranio.
budimo realni, od njega više sranja, nego koristi.
Ja bi Facebook zakonom zabranio.
budimo realni, od njega više sranja, nego koristi.
Ajd sad fakat sta s3rete svi???
Pa bolje da je Facebook na TVu nego nova gubica Ciganovica ili novi sex skandal Vlatke Pokos.
MA REKO DAJTE NAM FACE NA TV!!!!
Hm, bas me zanima da li se gospodin Oleg citajuci ove postove smije ili place sto njegovi citatelji nisu sposobni razumjeti o cemu pise. A bas me zanimalo sto ostali imaju reci na tu temu.
Pogubnu, kojano zada Ahejcima tisuću jada,"
Iako bi se složio s većinom onoga što je Bug-ov novinar napisao, nekak imam doma da već pomalo zalazi u godine kad mu je malo teže pratiti nove trendove, kuži on što tu ne valja, ali ne kuži ćemu Face služi.
Hm, bas me zanima da li se gospodin Oleg citajuci ove postove smije ili place sto njegovi citatelji nisu sposobni razumjeti o cemu pise. A bas me zanimalo sto ostali imaju reci na tu temu.

Bug treba podići na 36 kn, te svakog mjeseca gosp. Olega počastiti sa 3 rasne prostitutke da se zabavi uz razne igrice kao Max Mozli.
Nije li i Google ideja dvojice mulaca, ciji potencijal nije prepoznat u pocetku?
Ne razumijem zasto umanjujes neciji uspjeh. Recimo, ja postujem tvoj probitak i uspjeh. Eto postao si moderator na ovom forumu.
Takodjer, prouciti malo pojam "Kolumbovo jaje" i zasto se on primjenjuje. Izjaviti da svatko tko bi se prvi sjetio, upotrijebiti cu tvoj Amazon primjer, ideje bi uspio je notorna glupost i odraz ne razmisljanja.
Ima mjesec dana da sam kreirao accaunt na fejsu....I vidio sam mali milijun mojih slika koje čak nisu za objavit (ne smeta meni kad prijatelji gledaju nego smeta mi što cili božji internet može gledat kako se ja s mojim godinama vozim u karioli niz brdi pokušavajući izbjeći auto......Slike takvog tipa se ne bi morale objavljivat.Iosim toga vide ih svi živi zar ja želim da ih neko vidi? Ko je mene pita?
Pa da me pitalo nego ni to.....stvarno nevjerovatno....
Na fejsu sam ukupno 2 minute po mjesecu ako i to, nekako me stranica www.hcomics.com više privlaći.....
Ugl jednog sunčanog dana (istinita je priča samo se malo szezam i nije moja) otišao sam na fejs iako su se sva ostala djeca igrala na kukalo.
I tako gledam i nađem ljubav svog života. Uskoro sam je pitao vanka i od tad sve ide kao podmazano. I kad nam je dosadno igramo se na ninđa kornjače.......
Face book zaista služi svojoj svrsi. Povezuje ljude i olakšava komunikaciju...(wtf? U čemu je problem otvorit usta?)
Ali najžešče mi je kako je policija uhitila onog koji je kreira neku grupu Ivo Sanader- Hitler
Pa šta da je kreira? Ja sam napisa da je papa kutija pa mi nije doša Vatikan u kuću.
Interensantno kako Fejs ima toliko značenje..... Ja bi to sve zabranio i udrio ljude nogom te im razbio kompjutere jer ako nemaju ništa konstruktivno za radit (samozadovoljavanje je konstruktivno) neka odu van, u kafić bilo di samo da ne gledaju u 1024 x 768 pixela i više koji ocrtavaju obrise (ljudske) neljudskosti....
Face book zaista služi svojoj svrsi. Povezuje ljude i olakšava komunikaciju...(wtf? U čemu je problem otvorit usta?)
Nije li i Google ideja dvojice mulaca, ciji potencijal nije prepoznat u pocetku?
Ne razumijem zasto umanjujes neciji uspjeh. Recimo, ja postujem tvoj probitak i uspjeh. Eto postao si moderator na ovom forumu.
Takodjer, prouciti malo pojam "Kolumbovo jaje" i zasto se on primjenjuje. Izjaviti da svatko tko bi se prvi sjetio, upotrijebiti cu tvoj Amazon primjer, ideje bi uspio je notorna glupost i odraz ne razmisljanja.
Ne preferiram uopče internet komunikaciju jer je umjetna. Čak mi je i ovaj forum malo previše....

Evo vec treci put repliciramo jedan drugome u razlicitim postovima i treci put mi odgovaras mega postom koji je tematski potpuno promasen.
Predmet rasprave uopce nije bila tehnologija na kojoj jedan fejs radi, niti njegova kompleksnost (ili nedostatak iste) nego uspjeh koji servis polucio u socioloskom smislu. Dovraga, pa o tome je i sam Oleg u kolumni pisao.
I ajfon je tehnicki apsolutno neinventivan, pa je opet najprodavaniji mobitel ili jedan od najprodavanijih. Ne znam za tebe, ali ja to zovem uspjehom. Nesto sto je svim pred nosom malo obradis i zatim se obogatis na tome.
Dakle "Kolumbovo jaje", gotovo skolski primjer.
Stojim i dalje kod tvrdnje da nisi razmisljao bubnuvsi gore navedenu izjavu.
Ne slažem se i mislim da nisi skužio poantu mog posta. Kod kolumbovog jaja možemo za smjernicu uzeti inovativnu modifikaciju nekog tipa što u ovom slučaju možeš zahvaliti SDK-u (razbijanje jaja na vrhu) za aplikacije, ali ja uopće ne komentiram to niti tebe (jer u ovoj temi ni ne vidim druge tvoje postove) već:
Dakle, ništa genijalno ne vidim u Facebooku osim činjenice da raste brže nego drugi social networking sajtovi kakvih ima na desetke i to bogatijih i popularnijih od Facebooka (MySpace). Plugin aplikacije su možda inovacija (nisam ziher) u takvim webovima, ali ne i na webu općenito. Netko je spomenuo tehnička rješenja na koja sam replicirao u tom postu time da nemaju nikakvo novo tehničko rješenje. Ovo s napretkom u 5 godina je također nebitno. Napredak su ostvarili u početku, a sve ostalo je održavanje.
Uopće Facebook ne smatram genijalnim i divljenja vrijednim već je to samo jedan u nizu social networking sajtova zasnovan na prastarom principu koji sam već objasnio.
Usporedbe s navedenim kompanijama su u najmanju ruku komične što sam također već rekao.
Savrsen text ali tuzna istina. Ljudi kupuju racunala samo radi facebooka i t o sve vise i vise.
Slazem se. Svaka cast. I korisnike kaznit oduzimanjem kompa.
Bug treba podići na 36 kn, te svakog mjeseca gosp. Olega počastiti sa 3 rasne prostitutke da se zabavi uz razne igrice kao Max Mozli.

Uopće Facebook ne smatram genijalnim i divljenja vrijednim već je to samo jedan u nizu social networking sajtova zasnovan na prastarom principu koji sam već objasnio.
Usporedbe s navedenim kompanijama su u najmanju ruku komične što sam također već rekao.
Slazem se sa osobnim stavom, steta sto je autor stava toliko iritantan... Ne znam sto me to smeta kod g. Mastruka, jednostavno mi je jako tesko citati njegove clanke... Vjerojatno njegova neizmjerna bahatost bez pokrica.
Pa može svizac motati, ali lova je lova.
Namaknuti milijardu nije problem ako namakneš milijardu reklama. Ja ne vidim tu ništa vrijedno divljenja već isključivo ljubomore tj. i ja bi malo.
Iz IT industrije divim se tek pojedincima.... Gatesu sigurno, Jobsu, Torvaldsu... a od firmi sigurno Microsoft, Google, Apple... ali Facebook? Daj ne budi smiješan.
Hehe , priznajem skoro sam progutao udicu. Svaka cast.

I da zaboravih! gospon Oleg bi mogli malo razrijesit ovu stvar i reci nekima sto je pisac htio reci?
mala zamolba bogovima buga! ;)
cher cher cher!
- vrlo lijepo rečeno, slažem se sa svime navedenim...
- sramotno je koliko se mediji žele prikazati modernim, in, primamljivim mladima, te pišu svakakve gluposti, a najviše me iritiraju polu-amaterske vijesti na RTL-u gdje fejs dižu u nebesa...kuda ide ovaj svijet...
Ma fejs je sve zajebancija. Ja ga imam tek tako da bi gledao kakvih sve lijepih ženski ima po Hrvatskoj i drugim zemljama i malo koji komentar baciš ko ovdje na Bugu. Spojiš se 3-4 puta dnevno po 10 min. malo baciš oko šta ima i ćao, onda obično dođem ovdje gdje provodim malo više vremena.