T-Mobile ima božićne pogodnosti

poruka: 19
|
čitano: 5.213
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-Mobile ima božićne pogodnosti".
16 godina
neaktivan

cool

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A po čemu je to molim te cool? Ja imam Flex 150 pretplatu i u njoj imam za potrošiti tih 150kn. Svaki mjesec potrošim malo više, račun bude oko 170kn. I neka sad produžim ugovor, oni mi neće naplaćivati pretplatu, ali šta vrijedi kad ću ja opet potrošiti 170kn. I opet ću imati isti račun. To je samo mazanje očiju onima koji će brže bolje otići odmah sklopiti ugovore misleći da će uštediti ajme para. Glupost.

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Mobile ima božićne pogodnosti
Slazem se, ovo nema apsolutno nikakvog smisla osim za neke koji ne trose cijeli iznos pretplate. Ali moglo bi se iskoristit pa uzet neku vecu pretplatu radi veceg popusta na mobitel i trosit normalno a nakon tih 12 mjeseci promijenit tarifu u nizu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bzvz. samo reklama. a i one "besplatne" ilitiga kakve god minute vrijede samo unutar T-mobile mreže što u članku nije navedeno.

kao što ste rekli, samo mazanje očiju jer u pravilu će se imati identičan račun ali mi ovo još više izgleda kao pokušaj zadržavanja korisnika pred konkurencijom. Drago mi je šta sam otišao davno od njih kod telaca razgovaram za po` kune sa svima i boli me briga jel taj 091, 098 ili ko zna koji predbroj.

Al ono što me najviše živcira jesu oni njihovi štandovi po šoping centrima i većim dućanima, nekad mi tak dođe da nekom dam pljusku tamo kad kažem da nisam zainteresiran ali oni i dalje tupe da dođem da mi imaju za pokazat nešto na što ću past na guzicu kad čujem...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dardevil kaže...

A po čemu je to molim te cool? Ja imam Flex 150 pretplatu i u njoj imam za potrošiti tih 150kn. Svaki mjesec potrošim malo više, račun bude oko 170kn. I neka sad produžim ugovor, oni mi neće naplaćivati pretplatu, ali šta vrijedi kad ću ja opet potrošiti 170kn. I opet ću imati isti račun. To je samo mazanje očiju onima koji će brže bolje otići odmah sklopiti ugovore misleći da će uštediti ajme para. Glupost.

Meni je obavezni dio ugovora istekao prije puno mjeseci, pa me stalno zivkaju ne bih li produzio ugovor. Zanimljivo je da mi prije samo 48 sati, kada su me zadnji put zvali, nisu spomenuli ovu akciju. Osim toga, Flex tarife su trenutno najgore sto se nudi, jer nude najmanje. Na primjer, Mrak tarifa koju do 31.12.2009. mogu imati svi bez obzira na godine starosti (inace je za one od 18 do 28), nudi nize cijene od Flexa i WNW-S za 48 kuna. Ja - magarac- to isto na Flexu placam puno vise. Cak i nove iTarife nude vise u pretplati. Osim toga, ne volim ugovore na 24 mjeseca jer ce se za to vrijeme puno toga promijeniti.

17 godina
Mirko935 kaže...
Slazem se, ovo nema apsolutno nikakvog smisla osim za neke koji ne trose cijeli iznos pretplate. Ali moglo bi se iskoristit pa uzet neku vecu pretplatu radi veceg popusta na mobitel i trosit normalno a nakon tih 12 mjeseci promijenit tarifu u nizu

Lijepo zamišljeno, i meni je to palo na pamet, ali zato u njihovim uvjetima korištenja piše da u sklopu ove akcije nije moguće mijenjati tarifu na korak nižu za vrijeme trajanja ugovora (24 mjeseca). Tako da su se osigurali, nema što.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
16 godina
neaktivan
Leprechaun kaže...

Lijepo zamišljeno, i meni je to palo na pamet, ali zato u njihovim uvjetima korištenja piše da u sklopu ove akcije nije moguće mijenjati tarifu na korak nižu za vrijeme trajanja ugovora (24 mjeseca). Tako da su se osigurali, nema što.

Tko bi rekao da su smislili tako nešto, očekivao sam to, samo nisam imao vremena provjeravat dok sam to pisao, thnx... Onda apsolutno nikakva korist od toga. Još bolje :) Sva sreća za njih da ima ljudi koji neće čitat ugovore nit se raspitat pošteno pri potpisivanju

17 godina

A možda ima ljudi koji ne potroše sav iznos paketa pa će im ovo biti dobro...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U reklamama za te pogodnosti, jel vidite sitna mala slova na dnu zaslona.... ono u stilu "ponuda vrijedi samo ako, uz produženje ugovora, uz promjenu paketa"... T-scum. Uglavnom ispadne da isplatite punu cijenu te pogodnosti. Kao u vezi one Hd kamere uz maxtv- ponuda vrijedi ako se ugovor produži na 24 mj. i povećava  se mjesečni račun... Ali ipak sve je to "za kunu"

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

A možda ima ljudi koji ne potroše sav iznos paketa pa će im ovo biti dobro...

Imaju tarifu "Po mom" koja nudi cijene Flexa 150 ali za tu tarifu ne naplacuju pretplatu nego samo potrosene usluge (razgovore, poruke...).

16 godina

Imam mob. na preplatu ništa posebno tarifa flex60. Mjesečno bude sve zajedno oko 100kn. Imam njihov max tv, max adsl i fiksni tel. Sve to mjenjam početkom 2010, jer mi ističe ugovor za max adsl, pa za max tv. Skupi su ,ništa posebno nedaju i svi operateri su povoljniji od njih. Što se tiče mob. ostati ću za sada na flex60, ali mislim da ću s vremenom preći na Tele jer koliko vidim oni najviše nude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja kupujem bonove, oprilike svikih mjesec danas potrosim 50kn. Znaci ako ja sad sebi uzmem flex 60 ispadne da ja mjesecno trosim 60 kn a placam 30?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
17 godina
cuspajz kaže...

Ja kupujem bonove, oprilike svikih mjesec danas potrosim 50kn. Znaci ako ja sad sebi uzmem flex 60 ispadne da ja mjesecno trosim 60 kn a placam 30?

Uzmi u obzir da ćeš ako prijeđeš na pretplatu plaćati i 10 kuna mjesečno za naknada za radijsku frekvenciju, koju dok si na bonovima ne plaćaš.

17 godina
klimama kaže...
cuspajz kaže...

Uzmi u obzir da ćeš ako prijeđeš na pretplatu plaćati i 10 kuna mjesečno za naknada za radijsku frekvenciju, koju dok si na bonovima ne plaćaš.

Glupost pa naravno da plaća samo je to u cijeni Simpa impulsa koji je ionako veci od pretplate

17 godina
Sammy kaže...
klimama kaže...
cuspajz kaže...

Glupost pa naravno da plaća samo je to u cijeni Simpa impulsa koji je ionako veci od pretplate

Na temelju članka 96. stavka 1. Zakona o telekomunikacijama (»Narodne novine«, broj 122/03., 158/03. i 177/03.) ministar mora, turizma, prometa i razvitka donosi
PRAVILNIK
O PLAĆANJU NAKNADE ZA DODJELU I UPORABU RADIJSKIH FREKVENCIJA

...

(1) Za pokretne radijske postaje naknada se utvrđuje prema vrsti i namjeni radijske postaje, i to u skladu s Tablicom 2.:

(3) Za pokretnu radijsku postaju iz Tablice 2. točke 2., koja se upotrebljava u ne-pretplatničkom sustavu (unaprijed plaćene kartice), ne plaća se naknada.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/311778.html

16 godina
neaktivan

ja sam jedan od onih koji pune džepove ovima iz t-mobila,(bonovi)ova nova obračunska jedinica/1 min je notorna pljačka,sad imam i tele 2 i manje mi troši njihov internet nego najjeftinija opcija u t-mobile mreži..
ne nasjedajte na njihove navlakuše,nema ništa besplatno...

edit:i da,jednaka cijena prema svim mrežama i fiksnim telefonima je jedini smisao("pogodnost") korištenja mobitela,a to nudi tele 2 i tomato(s njima nemam nikakvog iskustva)..sve drugo je navlačenje i prevara..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 22:31 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sammy kaže...

razmisljao sam o pretplati, ali ispada da su simpa tarife povoljnije od ijedne jeftinije t-mobile pretplate, tak da mi se nije isplatilo

17 godina
seneka kaže...

ja sam jedan od onih koji pune džepove ovima iz t-mobila,(bonovi)ova nova obračunska jedinica/1 min je notorna pljačka,sad imam i tele 2 i manje mi troši njihov internet nego najjeftinija opcija u t-mobile mreži..
ne nasjedajte na njihove navlakuše,nema ništa besplatno...

edit:i da,jednaka cijena prema svim mrežama i fiksnim telefonima je jedini smisao("pogodnost") korištenja mobitela,a to nudi tele 2 i tomato(s njima nemam nikakvog iskustva)..sve drugo je navlačenje i prevara..

Pa ko im ne puni ? Takvi su rijetki =)

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
16 godina
neaktivan

Ja ih ne punim!

Trenutno postoji mnogo alternativa, a čujem da su ljudi jako nezadovoljni s njima, poglavito MaxTV. Ja imam TotalTV (super super stvar za jako sitne pare!), sa 300 programa, jaako puno sporta (bar je meni to važno). Mobilni operateri su sve agresivniji, ne znam zašto bi se držali kao pijan plota HT-a, najbezobrazniji su, čak su i u Njemačkoj izgubili tržište, Vodafone ih dere i tamo, a na razini cijelog svijeta Vodafone je mnogo jači, i kao brand i s udjelom tržišta. Ljudi valjda misle da mogu utjecati na dionice, da je to hrvatsko još i sl. gluposti. Smiješno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice