Zvonjava = koncert?

poruka: 13
|
čitano: 1.977
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zvonjava = koncert?".
18 godina
neaktivan
Zvonjava = koncert?

Čuo sam svakakvih gluparija, a ova je definitivno među top 5.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Zvonjava = koncert?

izgleda da u svakom "ZAMP"-u sjede debili.. bio to naš, hrvatski, ili strani..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvonjava = koncert?

Nevjerojatno. Još će nam početi naplačivati ako si u glavi zamislim tu glazbu. I onda se čude kako tolika piratizacija. Al ovo je stvarno silovanje zdrave pameti.

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zvonjava = koncert?

Kunem se nikad nista gluplje nisam procitao u svom zivotu

Normalno je da se desavaju ovakve MORBIDNO BOLESNE STVARI kada stoku spremnu za ludnice puste da kroje zakone po svom...

www.birtija.co.ba

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zvonjava = koncert?

hahahahah koji likovi, te ljude koju su donjeli taj zakon treba objesit

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zvonjava = koncert?

Ma ne bude čudno ako se i naš ZAMP toga sjeti. Ali čudi me što ne uvedu i neku naknadu na instrumente. Jer ako kupnja praznog medija može biti s namjenom kopiranja glazbe, onda može se desiti da netko nešto odsvira u društvu i ne plati naknadu

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zvonjava = koncert?

BWUAHAHAHAA

Ajde, još je dobro dok naš ZAMP nezna za ovaj slučaj.. ne bih se čudio da sada i Hr ZAMP uputi slične zahtjeve...hahaa

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)

1 0 hvala 0
18 godina
Zvonjava = koncert?

Kakvih na svijetu ima gluposti, nemogu vjerovati

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zvonjava = koncert?

I onda se čude što ima toliko piratizacije... Očito su američki kompozitori zabrijali da imaju tak dobre pjesme da ih moraju zaštiti. Od Amera nije došlo dobre muzike od kraja 80-ih... Umišljena đubrad!

Ovo više nije muzika. Nije to više umjetnost. Muzika je postala BIZNIS! Ko je glavni u tome? Ameri! Zašto nema kvalitetnih američkih izvođača? Zato što oni stvaraju poslove, a ne umjetnost. Ionako su se koncerti pretvorili u cirkuse, a album više nije stvar pojedinca, nego na njemu su 24 gosta. Uz to da su barem 3-4 pjesme obrade.

Uskoro više neće biti pjesama MP3-ca. Prodavat će se videospotovi. Muzika će sad postati kratki film... A oni će kobaj biti kvalitetni... 10 crnkinja "shakin yer booty!" i gangsta s krznom, cigarom i sunčanim velikim kao njegova glava.

Ali Ameri gutaju takva sranja. A što gutaju Ameri, gutaju i svi Istočno od njih.

Iskreno, ni ne čude me takvi zahtjevi američkih muzičara. Kad vidim koga se sluša, kakvi su to poluproizvodi, šupljih glava i spremnih svega za slavu i pare.

Zato je tu GB, UK ili kako već zovete tu državu. Kolijevka umjetničke glazbe. Mjesto u kojem prolaze bendovi koji žele stvarati umjetnost, a ne poslove.

Long live free sharing!

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Zvonjava = koncert?
nixass kaže...

izgleda da u svakom "ZAMP"-u sjede debili.. bio to naš, hrvatski, ili strani..

Sjede zapravo ljudi spremni da budu debili onoliko koliko je potrebno da izvuku novac. Nešto slično odvjetnicima, samo patetičnije.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
Zvonjava = koncert?

Koja glupost. Jednoga dana ćemo plaćati   zrak što udišemo!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

ma to još izdaleka nije toliko glupo ko naš lokalni t.j. slovenski "čuvar revolucije", zvani SAZAS - oni traže naknadu za javno izvodjenje koncerta od ljudi, koji igraju na festivalu - besplatno svoje komade. A za koncert Madonne traže - reci i piši 2 mio €

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.
17 godina
protjeran
Zale kaže...

Koja glupost. Jednoga dana ćemo plaćati   zrak što udišemo!!!

Placamo ga vec sad kroz razna lijecenja bolescura prouzrokovanih zagadjenjem gigantskih americkih firmi koje jednostavno boli ku*ac...a cijena zdravlja je najveca cijena koju obicni smrtnici placaju

www.birtija.co.ba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice