Zračni miš

poruka: 11
|
čitano: 1.527
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zračni miš".
17 godina
Zračni miš

osobno, koristim microsoftov miš i prezadovoljan sam i batreija traje 6mjeseci i više (duracell) i kolko će baterije na ovom čudu trajati?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zračni miš

Nisam baš siguran da bi on bio za heavy-duty primjenu. Nekak mi se čini da bi od svog tok lamatanja po zraku ruka mogla zaboliti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zračni miš

Meni izgleda kao da je dosta neprecizan u radu.

BTW  Ruka  ti  ne  mora  valjda  biti  u  zraku.  Koliko  sam  shvatio  dovoljno  je  stisnuti  šaku,  a  to  možeš  i  dok  ti  je  ruka  na  stolu.

0 0 hvala 0
17 godina
Zračni miš

Znači napraviće modifikovani Wiimote?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zračni miš

Zanimljiv koncept...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2008 14:33 (Redzy).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zračni miš
1kokolo1 kaže...

Meni izgleda kao da je dosta neprecizan u radu.

BTW  Ruka  ti  ne  mora  valjda  biti  u  zraku.  Koliko  sam  shvatio  dovoljno  je  stisnuti  šaku,  a  to  možeš  i  dok  ti  je  ruka  na  stolu.

Ma jasno, samo sam si kontao da je zabavno nešto držati u ruci kad je već na stolu.
17 godina
neaktivan
Zračni miš

Microsoft je najbolji. Eto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zračni miš

Majkrosoft rula na podrucju miseva i tipkovnica(i Logitech).Microsoft je jos '96-'97 imo miševe sa scrool kotacicem i pritiskom na scroll kotacic

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Majkrosoft rula na podrucju miseva i tipkovnica(i Logitech).Microsoft je jos '96-'97 imo miševe sa scrool kotacicem i pritiskom na scroll kotacic

točno, on je najbolji, iz prve ruke znam

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
bolje da se mani pravljenjm OS-a i da se okrene skroz misevimai tipkovnicama....
17 godina
neaktivan
Zračni miš

Mislim da je ipak prakticniji TrackPoint :P

Za njega se ne mora micat ruka iz polozaja za pisanje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice