Značajno povećanje resursa korisnicima Isabelle

poruka: 4
|
čitano: 1.067
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Značajno povećanje resursa korisnicima Isabelle".
10 godina

svaki radni čvor sadrži 28 procesorskih jezgri, 128 GB radne memorije i 900 GB lokalnog diskovnog prostora
x32

Lol. I ovim sranjem se hvale. Kazu oko 20 miljuna eura za ovaj projekt. Prepostvljam da ovo ne ide preko 200 terflopsa iako tu informaciju nigdje nisu objavili. Pa malo ozbiljnije firme van Hrvatske imaju jace stvari. Da ne govorimo o tome koliko ta gospoda iz Srca nisu u koraku sa najnovijom tehnologijom. 

Pa nova AMD superracunla postizu jedan petaflops za oko 3 miljuna dolara (TBC). To ukljucuje otprilike 20 servera na racku, 10 TB RAMa, 640 jezgri, 80 Vega GPUs itd. Ovo je zaista smijurija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 22:07 (pravi_covijek).

4 2 hvala 2
17 godina
neaktivan

u nas je ekipa koja redovno "koristi" izabelu/direktor/tudum odavno bez primjedbi na količinu i snagu. malo boli ludara no i zub ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

a sta ocekivat kad je nabava preko cerine i sinove firme koja jedino njima prodaje .a posluje supperr

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ocekivao sam monstruozne specifikacije kad sam vidio "superracunalo". Nisam impresioniran...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice