Zmaj je pušten

poruka: 10
|
čitano: 2.462
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zmaj je pušten".
17 godina
neaktivan
Zmaj je pušten

Ne zeli mda ovo odeu nekakav offtopic ali mislim da ono nije zmaj na slici nego nekakav gadniji gušter...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Zmaj je pušten

nisam znao da gušteri imaju krila, a nadam se da će uskoro doć u hr. pa, možda za par godina bude po cijeni današnjih AMD x2 procesora

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Zmaj je pušten

a kako molim te ti zamisljas zmaja, ako ti to ne liči na njega?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zmaj je pušten

Možda smiješno pitanje, ali zanima me dali je taj zmaj jeftiniji od pojedinačne kupnje (kad bi kupili sve dijelove odvojeno)?

brb

0 0 hvala 0
17 godina
Ficho3D kaže...

Možda smiješno pitanje, ali zanima me dali je taj zmaj jeftiniji od pojedinačne kupnje (kad bi kupili sve dijelove odvojeno)?

Ustvari dobro pitanje. I mene zanima isto.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
18 godina
neaktivan
Zmaj je pušten

Ovo izgleda dosta zanimljivo, ali se ostaje kod IntelaCool

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sonny kaže...

Pa mislim da stvarno moraš bit budala da mijnjaš tvoj komp i kupuješ novi jer za 10% bolje performanse u igrama se ne isplati.
Ako kupuješ novi komp onda da.
17 godina
neaktivan
Zmaj je pušten

Ovo je čist ok malo para, a dobre performanse.

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
Sonny kaže...

Pa mislim da stvarno moraš bit budala da mijnjaš tvoj komp i kupuješ novi jer za 10% bolje performanse u igrama se ne isplati.
 Pa čuj, za 30% cijene imaš CPU, ploču i RAM mrvicu brži od i7 720 konfiguracije...
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
pinkskin kaže...
Sonny kaže...

Pa čuj, za 30% cijene imaš CPU, ploču i RAM mrvicu brži od i7 720 konfiguracije...
 Pa ja sam mislio da kad bi on sad iišo kupit novi komp, da mu se neisplati jer je njegov još uvjek dobar i sve će vrtit.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice