Eh, te žene 
Treba ih sve pobanat 
Eh, te žene 
Treba ih sve pobanat 
booooooooooooooooo
lol
Haha besplatan web hosting 
spolna diskriminacija
Ocu dan muškaraca!!
hahahah ne muskrcu nova graficka
Nešto se feminističke udruge ne javljaju kad se žene tetoši ali nedaj bože da im uskratiš neko "pravo" ili neku "diskriminaciju" napraviš... a nas muške ko j..e mi smo tu da radimo i šutimo, eventualno reknemo "Da draga" kad dikad. :)
hahahah ne muskrcu nova graficka
:| aha to ti je cool i jako muževno ono macho GRAFIČKA na dan muškaraca
Nešto se feminističke udruge ne javljaju kad se žene tetoši ali nedaj bože da im uskratiš neko "pravo" ili neku "diskriminaciju" napraviš... a nas muške ko j..e mi smo tu da radimo i šutimo, eventualno reknemo "Da draga" kad dikad. :)
da da ,kad ima paše tada smo ravnopravni,a kada treba u rat ili gasiti požare,e tada smo mi jači spol,što nevolim takvu diskriminaciju
da da ,kad ima paše tada smo ravnopravni,a kada treba u rat ili gasiti požare,e tada smo mi jači spol,što nevolim takvu diskriminaciju
HAHA žene bi u ratu trebale na prvu liniju LOL
pa po zakonu smo ravnopravni,pa neka i one idu u rat i gasu vatru,tako i sa kafičima ženama ulaz besplatan i slično,a mene tko hebe
Ma taj dan zena mi vise ide na qurac.Profesorica iz kemije je pitala sve decke iz razreda a glupe cure se smiju nama kako nas pita a cure nezeli.Onda je prema nama bila toliko rigorozna da ko god od decki pisne da im da kulju sastrane.Hebem ti ja zene kad to neznaju cijenit.
Kuhat,hebat,radat,peglat,prat i nis drugo.
Čast iznimkama,a ima ih dosta.
Ocu dan muškaraca!!
Pa muškarci imaju sve ostale dane u godini 
Ma taj dan zena mi vise ide na qurac.Profesorica iz kemije je pitala sve decke iz razreda a glupe cure se smiju nama kako nas pita a cure nezeli.Onda je prema nama bila toliko rigorozna da ko god od decki pisne da im da kulju sastrane.Hebem ti ja zene kad to neznaju cijenit.
ida ti donese piti kad je pošalješ,ne ovim novima moraš prati,kuhati,i nedajbože da se usprostiviš,odmah razvod i ostaješ bez djece
ida ti donese piti kad je pošalješ,ne ovim novima moraš prati,kuhati,i nedajbože da se usprostiviš,odmah razvod i ostaješ bez djece
Ma buraz to vise nije ko prije da se pale na misice i bicke(biceps) i ostalo nego se pale ko ima vise kartica i novcanik.Hebem ti takve cure
Pa naravno da postoji dan muskaraca!
To ti je 3.11.
Samo sto zene u nekim stvarima ipak ne zele biti ravnopravne pa taj dan prodje neopazeno.
A gdje na INSIDEovim stranicama pise o tom besplatnom hostingu ??
A gdje na INSIDEovim stranicama pise o tom besplatnom hostingu ??
Nigdje. Zato i je besplatno

ma zicer, i opet one imaju bolje pogodnosti, a ko drugo šta će njima web hosting xD
"poklanja godišnji hosting mali paket u ženama vlasnicama firmi ili obrta i udrugama žena."
kako se to poklanja hosting paket u zenama? o.O
Svi se reklamiraju na koji god način nađu...