Zelena Honda

poruka: 18
|
čitano: 2.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zelena Honda".
18 godina
Zelena Honda

Ovo je super auto!

Samo da postane dostupan običnim ljudima širom svijeta.

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zelena Honda

to nije super auto... to je honda...

a bit ce dostupan kad ostanemo bez fosilnog goriva inace nema ekonomske racunice!

18 godina
neaktivan
Otkuda vodik?

U priču o efikasnosti treba ubaciti i način dobivanja vodika budući da ga nema baš čistog u prirodi. Dodatno, problematičan je za skladištenje i transport. To bi moglo završiti u stilu: "Svaki problem je moguće riještiti drugim, većim problemom."

0 0 hvala 0
18 godina
Zelena Honda

kaj nema ekonomske računice vidiš da je u SAD-u cijena vodika ista kao i benzina(jedina stvar koja nema ekonomske računice je ta da treba osposobit crpke da se može koristi vodik), a sad marku na stranu ja sam rekao da je to super auto zbog pogona na vodik

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Zelena Honda

nadam se da je ovo budućnost jer ovi baterijaši su stvarno neparktični sa svojim superdugim vremenom punjenja a i nemoš ni od Zagreba do Splita doći sa njima.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zelena Honda

aaaaah...obožavam honde

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Blue_Fatal1ty kaže...

to nije super auto... to je honda...

a bit ce dostupan kad ostanemo bez fosilnog goriva inace nema ekonomske racunice!

kada ostanemo bez fosilnog goriva necemo imati ni za kruh a komali za auto jer ce biti veca recesija od ove, zato nije bas dobro cegati zadnji cas i sada kakave veze sto je honda, mislim ono
17 godina
neaktivan
Zelena Honda

da zelena honda a tamo bila crvena

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Zelena Honda

Pogledajte dokumentarni film

http://en.wikipedia.org/wiki/Who_Killed_the_Electric_Car%3F

Dokumentarac je mnogo dobar, i poenta je da glavni problem je u velikim naftenim kompanijama, general motorsu, politici itd.

Videcete da je vodik skup za proizvodnju, auto je uzasno skupo tako da idnina je u elektricnoj energiji. Ona se lakse dobuva (Sunce, Vetar)

a kako baterije postaju sve naprednije, tako ce i ova tehnologija biti bolja.

Zamislite kakve su bile baterije pred 10 godina, kakve su sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kuzo kaže...

Videcete da je vodik skup za proizvodnju, auto je uzasno skupo tako da idnina je u elektricnoj energiji. Ona se lakse dobuva (Sunce, Vetar)

Jedan od najosnovnijih principa dobivanja vodika je elektrolizom vode. Da bi radio elektrolizu potrebna ti je električna energija koju možeš dobiti iz obnovljivih izvora kao što je sunce, vjetar, plime, kiša itd.
18 godina
doublev kaže...
Kuzo kaže...

Jedan od najosnovnijih principa dobivanja vodika je elektrolizom vode. Da bi radio elektrolizu potrebna ti je električna energija koju možeš dobiti iz obnovljivih izvora kao što je sunce, vjetar, plime, kiša itd.

struja je praktičnija. lakše se dobiva (nuklearne elektrane - čista energija, bez zagađenja), baterije se razvijaju. već postoje auti koji imaju autonomiju sa 100+ kilometara što je za dobar dio čovječanstva na dnevnoj bazi dovoljno. doći će i auti sa većom autonomijom, bržim punjenjem itd itd.. samo se treba otarasit naftnih kompanija.

vodik neće još dugo zaživjet, ako će i ikad.. previše je tu problema za dnevnu dostupnost.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 10:42 (nixass).
18 godina
protjeran
Danas naftne kompanije vladaju, sutra proizvodzaci vodika.
Zlo i Naopako
18 godina
Kuzo kaže...

Pogledajte dokumentarni film

http://en.wikipedia.org/wiki/Who_Killed_the_Electric_Car%3F

Dokumentarac je mnogo dobar, i poenta je da glavni problem je u velikim naftenim kompanijama, general motorsu, politici itd.

kad mi netko za proizvodnju energije spomene sunce i vjetar mene prođe želja za razgovorom.
18 godina

Pogledaj dokumentaracPlanet Earth, videces koja je energija sunca.

Sunce sveti 24h non-stop, sto znaci neogranicena energija. Ima mnogo dokumentarnih emisija na tu temu.

Pred 100 i vise godina, isto je bilo i sa parnom energijom (vozovi, masine). Kad su se pojavili prvi automobili na benzin ili dizel

svi su se zezali. Parna lokomotiva je bila nezamenliva. Onda su dosli elektricni vozovi i tramvaji (Siemens).

Ako tako gledamo prvi mobilni telefon je imao bateriju kao automobilski akumulator, a sad je manja od vizit karte.

Struja je idnina.

https://www.youtube.com/watch?v=BqqtJpfZElQ 

18 godina
neaktivan
ovo je odlicno,samo da mu jos produlje kilometrazu bez punjenja
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Zelena Honda

kak ćemo mi bit bogati u skorije vrijeme...Hrvatska leži na vodi...ma bit ćemo bogati ko arapi Smijeh

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu (#18)

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

struja je buducnost

zelim,hocu,mogu al neam koga
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 20:54 (lepi).
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...

kak ćemo mi bit bogati u skorije vrijeme...Hrvatska leži na vodi...ma bit ćemo bogati ko arapi Smijeh

jaooooooo bar neko voli honde "just like meeeee"....
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice