XPERIA X10 u Hrvatskoj

poruka: 248
|
čitano: 98.653
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "XPERIA X10 u Hrvatskoj".
17 godina
neaktivan
RE: XPERIA X10 u Hrvatskoj

Posto sam prozvan nekoliko puta reci cu samo ovo. Covjek je izjavio ovo;""ne znam kome još trebaju fotoaparati od 5 ili više tisuća kuna." i nigdje nije spomenuo obicne korisnike vec je priaco generalno i aj dadoh primjedbu na to. Onda je dao link ovaj i tvrdi da nema velike razlike izmedju slika sa mobitel nebitno kojeg i jednog ovakvog aprata i mobitela. Dajte ljudi prije nego komentarisete neciji post procitajte sve. I jel jos neko tvrdi da nema velike razlike izmedju fotografija napravljenih sa sony A700 profi DSLR-a i sa bilo kojim mobitelom?

Mozda sutra dobijem X10 pa napisem mali review ovdje. Al o tom potom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 23:08 (logic).
16 godina
neaktivan

evo sad sam i ja pogledao fotke s tog linka. mislim, stvarno se prmijeti razlika u kvaliteti fotografije (treba kliknuti na fotku, kako bi se prikazala u punoj veličini). i doista je bespotrebno raspravljati o tome više. onaj tko je fotkao samo s mobiltelom do sada njemu su te fotke super, ja ne fotkam s mobitelom i meni te fotke nisu super.

ti koji tvrde da nema razlike ne znaju što pričaju.

sretno s tim x10 (ako ga dobiješ) Osmijeh

17 godina
neaktivan

Ma cijena ce biti predobra da bi mogao dobiti ;)

16 godina
neaktivan

hoću onda da napraviš par fotki, pa stavi ovdje da se divimo  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 23:23 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
XPERIA X10 u Hrvatskoj

Meni fotka na x2 ispadne bolja nego na Satiu a i tetinom fotoaparatu naravno Soyevom sa 12Mpx al neznam sad koji model.

BMW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moras mi dati temu fotki ;)

16 godina
neaktivan

priroda & društvo  Smijeh

17 godina
neaktivan

Ajd cujemo se sutra ;)

Odoh spavati sada jer sam 10 sati putovao danas ;)

Hej poslacu ti na pp nesto.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo sad sam i ja pogledao fotke s tog linka. mislim, stvarno se prmijeti razlika u kvaliteti fotografije (treba kliknuti na fotku, kako bi se prikazala u punoj veličini). i doista je bespotrebno raspravljati o tome više. onaj tko je fotkao samo s mobiltelom do sada njemu su te fotke super, ja ne fotkam s mobitelom i meni te fotke nisu super.

ti koji tvrde da nema razlike ne znaju što pričaju.

sretno s tim x10 (ako ga dobiješ) Osmijeh

Onaj dio da "koji tvrde da nema razlike" ne razumijem. Osim korisnika "dejo6" nitko nije to tvrdio. Jednostavno samo napisali, da nama običnima korisnicima je i mobitel dobar za neke fotke. I to je to.

Inače mislim da nije taj topic onaj, u kojemu bi trebali usporediti digitalne fotoaparate i mobitele, nego je topic SE X10-ke, možda još drugi SE modeli još se mogu "učlaniti". Ali za svađu nije vrijedno pratiti taj topic...

15 godina
neaktivan
XPERIA X10 u Hrvatskoj

Vidim da neki pokusavaju da uguse temu, ali dobro...:)

Citao sam prije neki dan da ce na X10ku stic HD snimanje,ta vijest me je bas iznenadila i vidim da se ovdje bas malo pisalo o tome..koliko se dosta pisalo o necem drugom..:)

Po meni je ovo jos jedna super stvar...:) Meni je malo bilo cudno sto to nisu stavili od samog starta, ali ni ovako nije lose, i da naglasim, prije svega za one je odlicno, koji dosta snimaju, i koji to rade iz hobija i sl.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XPERIA X10 u Hrvatskoj

Mislim da jeseni stiže HD snimanje i u X10-ku, ali ako ga bi isprobao, onda pogledaj Vivaz-a, jer on već ima to snimanje... :)

X10-ka bude jedan od najboljih smartphone-a u kategoriji kada pored HD snimanja dobije i novi OS - tj. upgrade Androida.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XPERIA X10 u Hrvatskoj

Ako mu je cijena ispod 6000kn onda ga definitivno idem kupiti!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vombat kaže...

Ako mu je cijena ispod 6000kn onda ga definitivno idem kupiti!

Cijena mu je iznad 6000 kuna. :) Ako ga ne kupiš na ratu + ne izabereš ni tartifu, onda ti je 4500 kuna kod T-mobile-a... :))

15 godina
neaktivan
XPERIA X10 u Hrvatskoj

Kad malo bolje razmislim,HD tehnologija nam se vec sve vise i vise

uvukuje u domove,kao sto je i Vivaz a uskoro i X10 dokaz toga kako

tehnologija napreduje iz dana u dan.

Jedna stvar ce mi samo biti od vaznosti: Koliko cu moc snimiti ja toga

a da mi baterija ne ode?

Yeah!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim da sam kupio SEX10i pa ako nekoga nesto zanima pitajte ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Evo da se pohvalim da sam kupio SEX10i pa ako nekoga nesto zanima pitajte ;)

kakve su fotke  Namigiva

17 godina
neaktivan

Vec pogodio dvije svadbe i jednu sahranu ;)

15 godina

mene jedino sto muci u vezi tog moba je facebook/twitter apps prozetost, i drugi mobiteli podrzavaju to pa im to nije glavni marketinski trik. cilja se na tocno odredjenu populaciju (marketinski gledano) tipa one zenske koja je prvo tweetala da je rodila pa primila bebu u ruke :D

ja sam ga skoro uzeo jer je lijep i crni i bili (iako je bili malo zenski), privlacno sucelje, brz i responsivan ekran, KAMERAAAA, geotagging etcetc... ali onda sam ubra da ima LCD display, a ne AMOLED, da nema multitouch (mozda ispravljeno sa novim androidom za koji misec), da koristi outdated android, mozda ispravljeno uskoro :D i da sav taj timescape i mediascape cicaju bateriju puno vise nego predvidjeno i da zapravo onaj koji ce x10 i to "revolucionarno" sucelje uzivati koristiti je netko tko fejsa/tweeta 20-ak puta dnevno.

a ja nisam taj.

i drugi siteovi kazu da je ovaj mob vise lijep nego iskoristiv (ZASAD)

nisam linkao jer mi net na poslu te stranice kaze VERBOTEN

lol

17 godina
neaktivan

I sve to sto ti nabroja vrlo efikasno ubijes i kao da i nema. Nemam nalog ni na face ni na twiteru i ne vidim problem da koristim telefon. Ono st mene muci je nedostatak efikasnog backupa. Nokia mi je vrlo jednostavno nduila sinhronizaciju sa outlookom i kompletan backup na karticu i komp i to na krticu automatski. Ovdje moram kupiti aplikaciju za to.

16 godina
s astro file managerom mozes napravit backup aplikacija, a za ostalo imas sonyericsson sync.
17 godina
neaktivan

Jel znas neku aplikaciju koja prati koji program pristupa netu. Cijeli dan nesto mi cucla promet pa bih volio da znam sta.

16 godina

a to ne znam. imaš3g watchdog koji može pratiti ukupni internet promet al za pojedine programe ne znam.

17 godina
neaktivan

Imam njega. Al stalno mi nesto ide na net i smeta mi sto ne znam sta ;)

16 godina
XPERIA X10 u Hrvatskoj
Probaj po opcijama naći di ti je sinkrinizacija pa ju iskljući od automatskog refreshanja, jer on ti je zadužen za skoro sve na mobu, od maila do vremenske prognoze koju možda niti ne koristiš ali ipak updatea. Takoder imaj na umu da ti razne beaplatne aplikacije imaju reklame pa i one lagano vuću promet.

Neznam, možda ti i onaj timescape/mediascape stalno pokušava pristupiti servisima pa guta net.

Uglavnom provjeri za mail i slićne stvari da imaju auto-refresh i koliko ćest je interval.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma stavio sam widget 2G-3G pa sad switcham ;)

Inace nasao sam par vrlo korisnih programa. Recimo apps organizer koji stavlja aplikacije u folder koji su onda widgeti na ekranu. Vrlo korisno i intuitivno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 15:23 (logic).
16 godina
pa jel to ne mozes i sam napraviti? samo napravis novi folder na pocetnom zaslonu i u njega dovuces aplikacije ili sta vec zelis.
15 godina
logic kaže...

I sve to sto ti nabroja vrlo efikasno ubijes i kao da i nema. Nemam nalog ni na face ni na twiteru i ne vidim problem da koristim telefon. Ono st mene muci je nedostatak efikasnog backupa. Nokia mi je vrlo jednostavno nduila sinhronizaciju sa outlookom i kompletan backup na karticu i komp i to na krticu automatski. Ovdje moram kupiti aplikaciju za to.

AHA!!! Sad svi na bojkot! :))

17 godina
neaktivan

Zasto na bojkot? To je ocajno rijeseno a i navikao sam da kad mijenjam nokie jednostavno sinhronizujem sa outlookom prikopcam drugi sync i to je to. Par minuta posla. Ovdje je to ocajno rijeseno. Ja nigdje nisam nasao da mogu backup uraditi na komp.

15 godina

ne moramo bukvalno na bojkot :) je li se sync spominje u nadolazecem updateu? ili im je neisplativo sync tog tipa raditi jer timescape onda bi zanemarivali?

16 godina
moze se sinkronizirati sa googleom ili preko sony ericsson synca. i moxier sync postoji al sumnjam da to netko koristi... mislim da je to sasvim ok.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice