Xbox 360 Arcade s 512 MB

poruka: 15
|
čitano: 4.036
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xbox 360 Arcade s 512 MB".
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

a koja glupost... stave 512 mb i onda se još ne mogu korisiti svi megabajti...

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xbox 360 Arcade s 512 MB

i......koja korist od toga

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Zar nije poenta konzola da postoji tačno specificirani hardver koji se ne menja nikad, tako da kupac zna da i igra izašla nekoliko godina nakon konzole radi besprekorno, isto kao i ona koju je kupio u vreme lansiranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Vjerojatno se proizvodjacu memorijskih modula vise ne isplati raditi te od 256mb nego mu je jeftinije 512mb(vjerojatno ih puno vise treba ili nesto takvo) pa je onda vjerovatno i Microsoftu jeftinije kupovat te vece module.

Pa onda Microsoft umjesto dosadasnjih 256mb ugradjuje 512mb no kako to nije promijenilo apsolutno nista kod rada konzole(jer nemoze OS alocirat svu mem) onda niti ne obavjestava o toj promjeni.

Ubiti kao da se nista nije dogodilo.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

nekužm zašto tako malo a pokreče gta 4 itd na high

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Xbox 360 Arcade s 512 MB

optimizacija.... nekada su cak i PC igre bile optimizirane, bar dok se nije pojavio voodoo 'ubrzivac'

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Ma problem kod kompjutora je što svi mi imamo različite komponente u svojim kompjutorima tako da proizvođači ne znaju optimizirati igre za više različitih komponenti. Najlakše je optimizirati igre za poznatu konfiguraciju - konzole. A ovih 512 rama ništa ne znači kad sustav sam po sebi funkcionira kao da ima 256 rama. To je kao kod 32 bitni sustava kod kojih da ti stavio 32 GB rama, on prepoznaje samo 3.4 GB rama.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 9:26 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Što tih 250 odnosno 500 mb nije memorija koja se koristi za sejvanje i ostale gluposti,

a ne za sam sistem i igrice

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Xbox 360 Arcade s 512 MB
Crisis888 kaže...

Što tih 250 odnosno 500 mb nije memorija koja se koristi za sejvanje i ostale gluposti,

a ne za sam sistem i igrice

Je, to je FLASH memorija u Arcade verziji koja nema hard disk. Nema nikakve veze sa sistemskom memorijom. Sve XBox360 verzije imaju isti procesor, isti GPU, istu kolicinu RAMa i sve ostalo osim te memorije za snimanje igrica, ali i download igrica s Live-a i softverskih dodataka. Nedavno je izdan update za novi GUI/menije, pa je za to trebalo skinut cca. 100MB, i to se onda isto smjesta na tu memoriju.

Think locally, act globally...
18 godina
RE: Xbox 360 Arcade s 512 MB
SupremeCommander kaže...

Je, to je FLASH memorija u Arcade verziji koja nema hard disk. Nema nikakve veze sa sistemskom memorijom. Sve XBox360 verzije imaju isti procesor, isti GPU, istu kolicinu RAMa i sve ostalo osim te memorije za snimanje igrica, ali i download igrica s Live-a i softverskih dodataka. Nedavno je izdan update za novi GUI/menije, pa je za to trebalo skinut cca. 100MB, i to se onda isto smjesta na tu memoriju.

Pročitah komentar i pomislih "Je*ote, šta sam ja čit'o kad nisam video da nije RAM?!", međutim, kada sam ponovo prošao kroz vest video sam da se nigde ne pominje o kojoj se memoriji radi.  Šutim Ko zna hardver Xboxa napamet, znao je na šta se odnosi, ali autor je baš mogao da otkuca i još tu jednu reč.  Osmijeh

18 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

da imam para za xbox 360,rastavio bi ga i sastavio pc od njega,morao bi vrtit nove igre

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

jel znate mozda di se sad moze nac xbox 360 arcade za 1100 kn hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Pošto sam čuo da neke igre za x360 brže rade ako imate hard,ovo bi moglo ubrzati igre za 2-3 %

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište p
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Evo pošto se baš ne kužim u konzole previše mene nešto zanima pa da ne otvaram novu temu. U 3. mjesecu sam mislio kupiti XBox 360 Arcade jer je povoljan, ali zanima me kakve veze ima taj Hard Disk i njegova velićina, ja bi na njemu igrao samo igre i pogledao poneki film.

That was awesome// Xfire: unimarker
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox 360 Arcade s 512 MB

Disk ti ne treba ako ne misliš instalirat igre na hard,kopirat mjuzu itd.Za saveove je ugrađena memorija i više nego dovoljna,i nema 256MB iskoristive memorije već negdje oko 320MB.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište p
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice