www.24sata.hr dobio nagradu za redizajn

poruka: 6
|
čitano: 1.728
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "www.24sata.hr dobio nagradu za redizajn".
17 godina
neaktivan
www.24sata.hr dobio nagradu za redizajn

Stariji izgled sitea mi je vise odgovarao, IMHO.

Kod trenutnog sitea mi je bezveze sto ne mozes efektivno povecati slova. To mi je veliki minus, jer su slova sitna, i za komotnije citanje volim povecati slova da bude sto citkije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: www.24sata.hr dobio nagradu za redizajn

Nije problem u siteu nego u tvom browseru (IE), u Firefoxu lijepo stisnes CTRL i okreneš scroll kotačić na mišu i slova ti se lijepo

povećavaju odnosno smanjuju na ekranu. Možda se može i u novom IE-u, ali ja ga ne koristim pa ne bih znao.

U attachmentu je screenshot pa se uvjeri.

17 godina

Skužite kako se s povećanjem/smanjenjem fonta (CTRL+ +/-) smanjuje/povećava broj informacija na sajtu. Premrak :)

17 godina

još da im je sadržaj kvalitetan..

17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

Skužite kako se s povećanjem/smanjenjem fonta (CTRL+ +/-) smanjuje/povećava broj informacija na sajtu. Premrak :)

Upravo tako.

Osim toga, da je barem sadržaj vrijedan naprezanja očiju na taj 'mikro font', vjerojatno bih ga i ostavio u bookmarksu. Osim senzacionalističkog smeća svih dimenzija, na webu nema ničeg pametnog. Džabe im dobar dizajn. ;)
17 godina
neaktivan
Tom2 kaže...

Nije problem u siteu nego u tvom browseru (IE), u Firefoxu lijepo stisnes CTRL i okreneš scroll kotačić na mišu i slova ti se lijepo

povećavaju odnosno smanjuju na ekranu. Možda se može i u novom IE-u, ali ja ga ne koristim pa ne bih znao.

U attachmentu je screenshot pa se uvjeri.

Problem je u siteu. Ja koristim FF.
Slobodno pogledaj taj screenshot koji si dao na uvid, pa mi kaži gdje ti pobjegne pola teksta koji je povećan?
A kada smo kod tehničke strane, da su veličine fontova određene u em, umjesto u px, bilo bi i u IE6 upotrebljivo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice