WP7 bez tetheringa

poruka: 72
|
čitano: 6.929
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WP7 bez tetheringa".
17 godina
RE: WP7 bez tetheringa
benko kaže...

Pa logcno je da ce video zasutaviti (feature), ali probaj recimo sa loadanjem stranice, minimiziraj i ponovno s vrati na browser, gle ovo str je (full) ucitana :)

Ne meni nije logično hehe, gomilu puta bi htio staviti pjesmu sa youtube-a da svira i da recimo čitam bug forum u drugom tabu, ali nejde...

Stoja
18 godina
neaktivan

Zbog štednje resursa - youtube video ipak ždere sve raspoloživo.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
naxeem kaže...

Pa kako onda nokia n900 može raditi sve bez probleema? I ako je 576MB premalo da video radi u pozadini i 1ghz procesor onda neznam....Kako sam ja onda prije 10 godina na 1280MB-rama i 400mhz-a procu na 98-ici to mogaoBelji se

Stoja
18 godina
Stoja kaže...
naxeem kaže...

Pa kako onda nokia n900 može raditi sve bez probleema? I ako je 576MB premalo da video radi u pozadini i 1ghz procesor onda neznam....Kako sam ja onda prije 10 godina na 1280MB-rama i 400mhz-a procu na 98-ici to mogaoBelji se

Bas sam ovo htio reci...

I'm going woo woo
17 godina
protjeran
Stoja kaže...
naxeem kaže...

zato jer su nokia, maemo/meego i symbian tesko smece sa ruznim GUI-em itd...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan

Ali sve radi iz prve i bez puno pametovanja ;)

:)
17 godina
WP7 bez tetheringa

Pa je ružan je ali radiBelji se Neki kompromisi se ipak moraju povući negdje, ali za sada webOS mi izgleda kao najbolje po pitanju funkcionalnosti/izgleda jer ima odličan multitasking a sve je ljepuškasto ka na iphonuBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
naxeem kaže...

Pa čemu da se troše resursi dok se vrti? Ne kužim? Nije pitanje može li se, već želi li se. Zaboravljate da je baterija zakon na mobitelima.

Meni je bitno da me ne disconnecta s neta, tj. da sam spojen na gtalk i msn, a da mi se film vrti dok ga ne gledam, ne želim.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
18 godina
naxeem kaže...
Stoja kaže...
naxeem kaže...

Pa čemu da se troše resursi dok se vrti? Ne kužim? Nije pitanje može li se, već želi li se. Zaboravljate da je baterija zakon na mobitelima.

Meni je bitno da me ne disconnecta s neta, tj. da sam spojen na gtalk i msn, a da mi se film vrti dok ga ne gledam, ne želim.

Ako si vec kupio smartphone, ne mozes ocekivati da ce ti baterija trajati tjedan dana. Osim ako nisi kupio Nokiu E72 ili kako vec.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 8:12 (tnakir).
17 godina
hudo kaže...
DigiMagic kaže...
 i sad ga MS ne stigne implementirati na brzinu? Belji se

A koliko je Appleu trebalo da ga implementira!? Nije ga bilo u iOS v1 ako nisi znao. 

To što nema C/P to je teški fail.

Trebaju se pratiti trendovi, a ne tko je što kada implementirao. Da ja recimo sada idem raditi grafičke kartice, ali izbacim podršku do DX9 i branim se time da su nV i ATI tek u XY generaciji izbacili podršku za DX11, ne znam baš koliko bi mi to pomoglo.

Ja osobno ne mogu zamisliti rad na smarthphoneu bez C/P.

Every hole is a goal!
18 godina
moderator
WP7 bez tetheringa

Dižem staru temu, tethering na WP7 ipak moguć, barem na nekim modelima!

http://www.technobolt.com/2010/11/14/how-to-connect-windows-phone-7-as-3g-modem-to-computer/

Domagoj

0 0 hvala 0
18 godina
Domagoj kaže...

Dižem staru temu, tethering na WP7 ipak moguć, barem na nekim modelima!

http://www.technobolt.com/2010/11/14/how-to-connect-windows-phone-7-as-3g-modem-to-computer/

Koliko sam ja skuzio, tethering je "nepodrzan" jer softwareski nije podrzan, a ne zato jer nema hardverske mogucnosti? Ako je tako samo je pitanje vremena kada ce to M$ ispraviti ili kada ce neki 3rd party developer izbaciti nesto takvo?

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice