Windowsi CE bolji od Androida?

poruka: 8
|
čitano: 1.602
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi CE bolji od Androida?".
17 godina
neaktivan

A što će čovjek drugo i reći kad su se slizali sa MS :) Hallo! "Također je objavio da zajedno s Microsoftom rade na prilagodbi Windowsa CE za sustave bazirane na njihovoj platformi Tegra"

0 0 hvala 0
17 godina

Jel podsjeca koga logo od Androida na Ike-a iz South Parka. Smijeh

2 0 hvala 0
18 godina
RE: Windowsi CE bolji od Androida?

Usporedba tvrtke koja 30 godina razvija OS-ove i OS koji postoji i razvija se vise od 10 godina, I,  tvrka koja se bavi trazilicama i usla je u OS biznis tek prije par mejseci. Stvarno trebas potplatit nekog da kaze koji je OS bolji... Nevinašce

Think locally, act globally...
18 godina

"Nedostaje još samo usporedba s brzinom pristupa Twitteru na Commodoru 64 da stvari budu posve besmislene, ali to je samo naše mišljenje."

...ova rečenica autora članka u potpunosti izražava moj stav prema ovoj vijesti. Sve što sam mislio reći već je rečeno. Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nvidia je puno puta imala suradnju sa microsoftovm, obadva su največi monopolisti. Pa nije ni čudo da do takve izjave dođe.

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina

da, logično bi bilo da je rekao " evo surađujemo s microsoftom, upravo su nam prebacili na račun desekte milijuna dolara za obavljeni posao, ali moram reći da se android puno bolje ponaša od windows ce"

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

I jedni i drugi i TREĆI su monopolisti !!!!!

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
18 godina
Buhaha kaže...

A što će čovjek drugo i reći kad su se slizali sa MS :) Hallo! "Također je objavio da zajedno s Microsoftom rade na prilagodbi Windowsa CE za sustave bazirane na njihovoj platformi Tegra"

I MS će ugrađivati Tegre u Zune HD (kad već pričamo o saradnji MS-a i Nvidie).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice