Windowsi 7 - do 256 procesora

poruka: 5
|
čitano: 1.485
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 - do 256 procesora".
17 godina
neaktivan

Mark Russinovich ima iste slušalice kao ja Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni tu niš nije jasno....

0 0 hvala 0
17 godina
Dretva

Zašto se koristi "dretva" umjesto "nit"? Dretva je valjda "obućarski konac za šivanje obuće" i tako prevoditi "thread" je IMHO još gluplje danas nego kad se počelo s tim (navodno prof. Leo Budin).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dretva
Mycroft kaže...

Zašto se koristi "dretva" umjesto "nit"? Dretva je valjda "obućarski konac za šivanje obuće" i tako prevoditi "thread" je IMHO još gluplje danas nego kad se počelo s tim (navodno prof. Leo Budin).

Nama na faksu je "dretva" postalo najnormalniji pojam, svuda se primjenjuje. Ali, isto tako, dotični akademik je povezan s našim faksom (radi, radio ili tako nekaj), pa ono ... :)
17 godina
RE: Dretva

Svašta može postati normalno, pa tako da i riječ s germanskim korijenima postane izvorna hrvatska riječ za nešto za što smo već imali sasvim dobru riječ.  Ja sam (prilično davno) diplomirao na tom faksu (EFT/FER) i mislim da mi to daje pravo da kažem da taj faks, kao ni bilo koje drugo mjesto, nije cijepljen protiv kretenluka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 13:38 (Mycroft).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice