Windowsi 7 brži od Viste

poruka: 16
|
čitano: 3.100
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 brži od Viste ".
18 godina
Windowsi 7 brži od Viste

Živi bili pa vidjeli, ali zvuči obećavajuće s obzirom da se radi o pre-beti... Evo i usporedbe sa XP SP3 iz istog izvora...

Kao što netko reče u ovomjesečnom Bugu, šteta što sve to ne dolazi u Vistinom SP3...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

Koristim Win7 vec neko vrijeme. Prije par dana sam instalirao najnoviji leak, i moram reci da sam ovaj put ugodno iznenadjen. Jedva cekam sluzbenu betu 13.01.2009.

Sve radi brzo, odmah se osjeti ubrzanje UI-a u odnosu na vistu. Nju sam probao par puta, ali je nisam mogao prozvakati.

Dosad nisam imao nikakvih problema sa Win7, koja je tek pre-beta, a koristim ih u zadnje vrijeme vise od XP-a.

Evo cak je i ATI izbacio vec preview drivere za win7, to mora biti dobar znak :D)

Sve u svemu, mislim da ce vrlo brzo doci trenutak da napustimo XP i krenemo dalje Belji se.

Btw pisem ovaj post na win7 na laptopu 1.66 , 3gb rama, x1600 mob.  i sve leti "ko podmazano". 

Eto, moje misljenje do sada, rox Cool

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

ja sam instalrao taj build i sve radi puno bolje od viste. već sad

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

potpisujem gore navedeno .... jednostavno je brza i radi stabilno .... cak se vrti i COD4 u MP istom brzinom kao i na XP SP3 (sto nije slucaj sa vistom) ... masina je lenovo r61 (t5450, 2gb ram, nvidia quadro 140 nvs  128mb ....) .... jedva cekam RC ... preporuka svakome ako ne kao glavni OS, onda sigurno kao dual boot za isprobat ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 1:52 (sp00ky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

mene samo zanima jel bi se mogli driveri (za grafičku, matičnu i slično) instalirat na win7? jel bi vrijedili recimo driveri s viste na win7? znaači, ovi koje sad imam na visti, jel bi iste mogo instalirat na win7? ili moram potražit na netu?

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windowsi 7 brži od Viste
HBomb kaže...

mene samo zanima jel bi se mogli driveri (za grafičku, matičnu i slično) instalirat na win7? jel bi vrijedili recimo driveri s viste na win7? znaači, ovi koje sad imam na visti, jel bi iste mogo instalirat na win7? ili moram potražit na netu?

E tocno to....Ja sutra instaliravam to, pa ti javim...Al ovo fakat zvuci jako obecavajuce....Izgleda da ipak bude neke od toga Microsofta :)

Kad dode finalna verzija Windowsa 7 , zapalit cu sve kopije Viste, majke mi :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

na windows 7 ti rade svi drajveri od Xp-a,a i sama sedmica ima gotovo sve drajvere u sebi tako da ti ni netrebaju,,osim čipseta ,po mom mišljenju dobro ga je progurati,i zanimljiv dodatak je taj da windows 7 sam kaalkulira koliko procesor,odnosno kojom brzinom da radi,automatski mjenja množitelj,,tako da moj 6400mhz,kad nije opterećen radi na 1000mhz...

windows 7 & everest windows 7 & everest
Black Edition AMD 6400+ [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=462450][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/462450.png[/img][/url] CS/DreamBox-team
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

Kako meni Vista Ultimate 64bit radi savršeno dobro, nemam nikakvog razloga za prelazak na nekakvu betu Win7 tak da dok ne izađe puna 64 bitna verzija novog OS-a ne mijenjam ništa na svom stroju, a niti tada mi se ne žuri  Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vic kaže...

na windows 7 ti rade svi drajveri od Xp-a,a i sama sedmica ima gotovo sve drajvere u sebi tako da ti ni netrebaju,,osim čipseta ,po mom mišljenju dobro ga je progurati,i zanimljiv dodatak je taj da windows 7 sam kaalkulira koliko procesor,odnosno kojom brzinom da radi,automatski mjenja množitelj,,tako da moj 6400mhz,kad nije opterećen radi na 1000mhz...

vidim da ti win7 koristi 777mb rama dok imas samo everest otvoren. da stvarno manje trosi od viste Neodlučan NE!

pa to je ista vista sa novim taskbarom, i promjenili su ime u win 7 da bi "mrzitelji viste" presli na novi os. zato i u beti sve radi.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kako meni Vista Ultimate 64bit radi savršeno dobro, nemam nikakvog razloga za prelazak na nekakvu betu Win7 tak da dok ne izađe puna 64 bitna verzija novog OS-a ne mijenjam ništa na svom stroju, a niti tada mi se ne žuri  Cool

Pa radi i meni sve savrseno, dok ne pokusam neke instalirat :) .Recimo GTA4, na XP normalno instaliram, na Visti Blue Screen, Far Cry 2 ista stvar....

I daj mi reci, kak ti radi C++ , Macromedia i ti slicni alati?? Odlicno, jelda :D  ?

Aha, mos mislit....

Ja ni sekunde vise ne razmisljam....Vista ide dole i Win 7 gore
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

Meni sve radi, igre, photoshop, c++....

Ti se neznas sluzit kompjuterom, mislim da ce ti i na win7 bacat bsod Belji seSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

Meni sve radi, igre, photoshop, c++....

Ti se neznas sluzit kompjuterom, mislim da ce ti i na win7 bacat bsod Belji seSmijeh

Slažem se!
Vista Ultimate SP2 64 meni radi super!
Prije godinu dana bilo je problema sa nekim igricama (piratskim) zbog crackova koji nisu dobro radili na X64 ali zato danas nema vise tog problema a originali 1000% rade!
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

daj reci kak ti radi beta SP2 za vistu? ima kakvih problema??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 brži od Viste

Slažem se da je odziv aplikacija, pa ćak i renderiranje u photoshopu znakovito brže nego pod vistom, no bojim se, da će stručnjaci iz Microsofta opet nešto zbrljati

pri kraju i da će biti slično kao i sa Vistom. Za sada, prst gore za Windows7. Iako sumnjam da će ostati ovo ime...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam vrtio na lapu sa sempronom 3400+, 1, ponavljam 1 GB rama(ddr2, 667 mhz), 250 GB harda i vrtilo se ko da vrtim win 98, ali mi zato niti jedan acerov driver, tipa empowering technology, nije se htio instalirat. probo i normalno, i preko control panela, i za xp i za vistu, i svejedno nije htjelo. svi programi su radili i jedino me nerval onaj znak for testing pourposes only. inače su super, instalacija je nešto dulja ali su unaprijedili način odabira hdd-a i to je jako dobro, al opet ako su tako dobri u prebeti, šta će tek biti kad finalno izađu? (vjerojatno će micrsoft sve zaje..t do tada Belji se xD Viče)

Da se Facebook server sruši, 90% mladih bi palo u depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sign. Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
18 godina

http://i.gizmodo.com/5138232/windows-xp-vista-and-7-tested-for-multicore-performance-xp-still-wins-for-now

Zanimljiv komentar:

"

"Windows XP is an orange, and Vista and 7 are a banana and a ripe banana, respectively."

I would say OS X is an apple, XP is an apple seed, Vista is a rotten tomato, and 7 is a plastic apple

"

Osmijeh

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice