Živi bili pa vidjeli, ali zvuči obećavajuće s obzirom da se radi o pre-beti... Evo i usporedbe sa XP SP3 iz istog izvora...
Kao što netko reče u ovomjesečnom Bugu, šteta što sve to ne dolazi u Vistinom SP3...
Živi bili pa vidjeli, ali zvuči obećavajuće s obzirom da se radi o pre-beti... Evo i usporedbe sa XP SP3 iz istog izvora...
Kao što netko reče u ovomjesečnom Bugu, šteta što sve to ne dolazi u Vistinom SP3...
Koristim Win7 vec neko vrijeme. Prije par dana sam instalirao najnoviji leak, i moram reci da sam ovaj put ugodno iznenadjen. Jedva cekam sluzbenu betu 13.01.2009.
Sve radi brzo, odmah se osjeti ubrzanje UI-a u odnosu na vistu. Nju sam probao par puta, ali je nisam mogao prozvakati.
Dosad nisam imao nikakvih problema sa Win7, koja je tek pre-beta, a koristim ih u zadnje vrijeme vise od XP-a.
Evo cak je i ATI izbacio vec preview drivere za win7, to mora biti dobar znak :D)
Sve u svemu, mislim da ce vrlo brzo doci trenutak da napustimo XP i krenemo dalje
.
Btw pisem ovaj post na win7 na laptopu 1.66 , 3gb rama, x1600 mob. i sve leti "ko podmazano".
Eto, moje misljenje do sada, rox 
ja sam instalrao taj build i sve radi puno bolje od viste. već sad
potpisujem gore navedeno .... jednostavno je brza i radi stabilno .... cak se vrti i COD4 u MP istom brzinom kao i na XP SP3 (sto nije slucaj sa vistom) ... masina je lenovo r61 (t5450, 2gb ram, nvidia quadro 140 nvs 128mb ....) .... jedva cekam RC ... preporuka svakome ako ne kao glavni OS, onda sigurno kao dual boot za isprobat ...
mene samo zanima jel bi se mogli driveri (za grafičku, matičnu i slično) instalirat na win7? jel bi vrijedili recimo driveri s viste na win7? znaači, ovi koje sad imam na visti, jel bi iste mogo instalirat na win7? ili moram potražit na netu?
mene samo zanima jel bi se mogli driveri (za grafičku, matičnu i slično) instalirat na win7? jel bi vrijedili recimo driveri s viste na win7? znaači, ovi koje sad imam na visti, jel bi iste mogo instalirat na win7? ili moram potražit na netu?
na windows 7 ti rade svi drajveri od Xp-a,a i sama sedmica ima gotovo sve drajvere u sebi tako da ti ni netrebaju,,osim čipseta ,po mom mišljenju dobro ga je progurati,i zanimljiv dodatak je taj da windows 7 sam kaalkulira koliko procesor,odnosno kojom brzinom da radi,automatski mjenja množitelj,,tako da moj 6400mhz,kad nije opterećen radi na 1000mhz...
Kako meni Vista Ultimate 64bit radi savršeno dobro, nemam nikakvog razloga za prelazak na nekakvu betu Win7 tak da dok ne izađe puna 64 bitna verzija novog OS-a ne mijenjam ništa na svom stroju, a niti tada mi se ne žuri 
na windows 7 ti rade svi drajveri od Xp-a,a i sama sedmica ima gotovo sve drajvere u sebi tako da ti ni netrebaju,,osim čipseta ,po mom mišljenju dobro ga je progurati,i zanimljiv dodatak je taj da windows 7 sam kaalkulira koliko procesor,odnosno kojom brzinom da radi,automatski mjenja množitelj,,tako da moj 6400mhz,kad nije opterećen radi na 1000mhz...
NE!Kako meni Vista Ultimate 64bit radi savršeno dobro, nemam nikakvog razloga za prelazak na nekakvu betu Win7 tak da dok ne izađe puna 64 bitna verzija novog OS-a ne mijenjam ništa na svom stroju, a niti tada mi se ne žuri 
Meni sve radi, igre, photoshop, c++....
Ti se neznas sluzit kompjuterom, mislim da ce ti i na win7 bacat bsod 

Meni sve radi, igre, photoshop, c++....
Ti se neznas sluzit kompjuterom, mislim da ce ti i na win7 bacat bsod 

daj reci kak ti radi beta SP2 za vistu? ima kakvih problema??
Slažem se da je odziv aplikacija, pa ćak i renderiranje u photoshopu znakovito brže nego pod vistom, no bojim se, da će stručnjaci iz Microsofta opet nešto zbrljati
pri kraju i da će biti slično kao i sa Vistom. Za sada, prst gore za Windows7. Iako sumnjam da će ostati ovo ime...
Ja sam vrtio na lapu sa sempronom 3400+, 1, ponavljam 1 GB rama(ddr2, 667 mhz), 250 GB harda i vrtilo se ko da vrtim win 98, ali mi zato niti jedan acerov driver, tipa empowering technology, nije se htio instalirat. probo i normalno, i preko control panela, i za xp i za vistu, i svejedno nije htjelo. svi programi su radili i jedino me nerval onaj znak for testing pourposes only. inače su super, instalacija je nešto dulja ali su unaprijedili način odabira hdd-a i to je jako dobro, al opet ako su tako dobri u prebeti, šta će tek biti kad finalno izađu? (vjerojatno će micrsoft sve zaje..t do tada
xD
)
Zanimljiv komentar:
"
"Windows XP is an orange, and Vista and 7 are a banana and a ripe banana, respectively."
I would say OS X is an apple, XP is an apple seed, Vista is a rotten tomato, and 7 is a plastic apple
"