Super sad su se pobrinuli za aplikacijski dio :) još samo multimedijalni. XBox live? kada?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekako mislim da ne budemo vidjeli x-box live, postoji nada kada uđemo u EU ali nisam u to baš siguran... Dao Božo, ali ne vjerujem...
Ja isto mislim da ce to bit tek kad udemo u EU (najranije). A moguce da onda pricekaju i izlazak nove generacije konzole.
Nego jel postoji mozda neka jeftinija "kucna" pretplata i za Windows Phone developere? Da ne moras platiti $99 nego samo $49? Kao sto je u tekstu opisano za Win8?
Kaj nije problem kod XBOX live u firmama koje daju sadržaj (kašlj filmski studiji kašlj glazbene kuće kašlj) koje jedino znaju za Amerku i ništa drugo osim Amerke?
Na Nokijinom Ovi storeu, na Android Play storu i na App Storeu imas igara koje su radene po filmskim licencama koje bez problema mozes kupiti koristeci HR karticu. Na market placeu ti ako odaberes Hrvatksa i stavis HR karticu nije vidljiva niti jedna iga koja ima etiketu Xbox Live. Tako na primjer niti Angry Birds koji nema veze sa filmskom i muzickom industrijom. Ja milslim da je to cista odluka Microsofta. Hr nema sluzbenu podrsku za Xbox pa onda niti za Xbox live.