Windows Insiderima također besplatna licenca za Wi

poruka: 81
|
čitano: 7.714
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Insiderima također besplatna licenca za Wi".
15 godina
Re: Windows Insiderima također besplatna licenca z
knight kaže...

Vise mi se cini da pjene neki s legalnom licencom, jer ih hvata muka od pomisli da bi pirati mogli dobiti istu dzabe, a oni je platili. Sto se najbolje vidi iz ovog tvog posta. :)

Potpis.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
11 godina
neaktivan
knight kaže...
Romano kaže...

Pa radi se o tome tko se najvise pjeni ovdje na forumu. Pjene se oni s piratskom verzijom windowsa misleci da ce nesto dobiti za djabe i sami sebe ubjedjuju u to,a onda i sve ostale. Sta smo svi mi ostali glupi s legalnim windowsima sto smo kupovali orginalne licence,a ostali sa ilegalnim windowsima su pametni,uclanili se u insider program i dobit ce sve besplatno.Da,dobit cete,ali u Liliputaniji.

Ne bih rekao. Zasto bi pirati pjenili - oni ce svakako instalirati piratske, ako ne dobiju legalnu i nastaviti kao i do sad.  Vise mi se cini da pjene neki s legalnom licencom, jer ih hvata muka od pomisli da bi pirati mogli dobiti istu dzabe, a oni je platili. Sto se najbolje vidi iz ovog tvog posta. :)

covjek objasnio

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
14 godina
odjavljen
knight kaže...
Romano kaže...

Pa radi se o tome tko se najvise pjeni ovdje na forumu. Pjene se oni s piratskom verzijom windowsa misleci da ce nesto dobiti za djabe i sami sebe ubjedjuju u to,a onda i sve ostale. Sta smo svi mi ostali glupi s legalnim windowsima sto smo kupovali orginalne licence,a ostali sa ilegalnim windowsima su pametni,uclanili se u insider program i dobit ce sve besplatno.Da,dobit cete,ali u Liliputaniji.

Ne bih rekao. Zasto bi pirati pjenili - oni ce svakako instalirati piratske, ako ne dobiju legalnu i nastaviti kao i do sad.  Vise mi se cini da pjene neki s legalnom licencom, jer ih hvata muka od pomisli da bi pirati mogli dobiti istu dzabe, a oni je platili. Sto se najbolje vidi iz ovog tvog posta. :)

Svaki post je suvišan, dečko je jasno objasnio i to u četiri rečenice... Bez slika, bez ičega... Zaslužuješ pivo i to led ladno 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 16:03 (Dex.pwn).
17 godina

hahahaha. Ovo je cisti dokaz o Hrvatima. Ne valja ovako,a bogami ni onako. hahaha. Druga stvar,ja ih uopce nisam ni platio,nego sam ih dobio.Racun sam stavio kao dokaz o legalnosti,posto me magarac vuce za jezik,a nakon toga se javila druga objesna skupina koja je psihoanalizirala moje postove sa drugom stranom o mojim objasnjenjima. Sta me ima hvatati muka posto ce ovako i onako windowsi 10 biti krekirani u roku od 2 dana i imat ce ih svatko tko zeli besplatno ?

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 16:20 (Romano).
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina

Ma bratko romano pusti te gusare...ciganska posla 😀😀😄

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 16:24 (reso28).

1 0 hvala 0
16 godina
Romano kaže...

Vama stvarno treba sve crtati. Jel stvarno mislite da ce MS Windows insajderima dati djabe njihov novi RTM OS samo jer su se prijavili u program testiranja i instalirali preview verziju ?! Pa to bi onda napravilo svih 2 miljarde piratskih korisnika windowsa.

..

- pisat ću pooo..laa...ko, (tebi treba crtati).

- koliko je u prošloj kampanji MS uložio u reklamu? Koliko MSa košta key? + budućnost..

- 2 milijarde pir.Win? Brojke onako iz dupeta? i btw, da nekima je sad samo krivo što to nisu napravili (još možda stignu.. ali ne znači da će biti u insider kategoriji, tj milost MSa, čisti poklon ako tako odluče).

Psiho246 kaže...

Odlicna fora.

Navuci ce dobar dio ljudi na legalu, integrirat ce svoje appove sranja bez kojih ce ti u Winsima 11 biti tesko te ces pozeljeti opet posjedovati original.

Not bad MS, not bad.

- i podsjetnik da je plan-ideja-tranzicija na naplatu usluga, mjesečno/godišne a to otvara mogućnost free softa (i eliminacije piratica). MS može i sad kontrolirati licence, tolerira (i ne može se reči da je ta politika bila pogrešna, jer je dominantan na DE/PC, vrlo profitabilan..). Teoretski MS može dijeliti free OS, ima dovoljno poluga za zaradu kao ništa drugo od ubuntua/androida.. :)

Dex.pwn kaže...

U kojoj sam ja sad situaciji? Imam ilegalni Windows 8.1 Pro i član sam insajdera gotovo pa od početka, dali ja onda zbog tog insajdera dobivam legalan Windows 10 ili samo dobivam besplatnu nadogradnju ali sam i dalje ilegalan korisnik Windowsa?

-svaki win (unutar requirementsa) možeš nadograditi, licenca nema s time veze. Ono što je za free je novi OS za korisnike OEM-Retail kvalificiranih w7sp1 i w81, tj inače bi novi OS kupio (ako želiš), ovako (taj ograničeni dio) može free upgrade i imati genuine+važeću licencu jednako kao s prethodnim OSom s kojeg nadograđuje.

.. to je i odgovor u tvom slučaju, imat ćeš jednako kao i prije, ne-genuine. Upgrade je pri tome besplatan (ali nisi time postao genuine), jednako kao da upgradeaš driver ili ostatak..

-insider licenca s tim nema veze, to je 'dar' zbog učestvovanja u insider programu. To je dakle, neovisna licenca-key kojeg ti MS poklanja (nije poklon ako si ti uložio rad-trud, tad je normalna razmijena jednako kao radnik-plaća.. pa ni betatesteri ne moraju raditi đabe..). Poklon za trud, recimo da je dovoljno blizu opisa.

+ .. naravno, ostaje pitanje zašto te MS propustio u insider bez valjane važeće licence.. recimo njihov propust ili (možda) namjera. Oni si to mogu dopustiti (+ostali scenariji za budućnost, kao free OS, with bing itd).

knight kaže...
Romano kaže...

- da.. (pa ipak, zbog eliminiranja zabune.. piratski ostaju piratski, insider je poklon licenca koja s piraticom nema veze).

- pogotovo mogu biti bijesni oni koji kupuju s 'nekih internetskih' izvora... tad je i par kuna bačen novac. Podsjetnik da je u prošloj kampanji, MS prodavao 20-40$ licence, za OEMa je cijena (ovisno o refoundu 10/15$ ili ništa) with bing, 0-15$ ... recimo 10$. Ako MS njima prodaje po toj cijeni, ... može i ostatku globusa, ako poželi, pa i đabe.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Romano kaže...

hahahaha. Ovo je cisti dokaz o Hrvatima. Ne valja ovako,a bogami ni onako. hahaha. Druga stvar,ja ih uopce nisam ni platio,nego sam ih dobio.Racun sam stavio kao dokaz o legalnosti,posto me magarac vuce za jezik,a nakon toga se javila druga objesna skupina koja je psihoanalizirala moje postove sa drugom stranom o mojim objasnjenjima. Sta me ima hvatati muka posto ce ovako i onako windowsi 10 biti krekirani u roku od 2 dana i imat ce ih svatko tko zeli besplatno ?

Romano izlapio si.

17 godina

haha,moš mislit,meni je muka sto ce ih pirati dobiti djabe,a ja sam ih morao platiti.Dao bog da vi u insider programu sa piratskim windowsima dobijete,ne jednu,nego tri legalne licence,a čak i četiri. Tri prodate,a jednu sebi ostavite. S tim parama sto dobijete od prodaje licenci uplatite kladušu i dobijete 3 miliona kuna.

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa jel nisi rekao da si ih dobio? Šta  sad jesi platio ili dobio?

0 0 hvala 0
17 godina
ihush kaže...

- pisat ću pooo..laa...ko, (tebi treba crtati).

- koliko je u prošloj kampanji MS uložio u reklamu? Koliko MSa košta key? + budućnost..

- 2 milijarde pir.Win? Brojke onako iz dupeta? i btw, da nekima je sad samo krivo što to nisu napravili (još možda stignu.. ali ne znači da će biti u insider kategoriji, tj milost MSa, čisti poklon ako tako odluče).

Slazem se sa svime,ne moras mi crtati. Razlikujemo se u misljenju. Moje je misljenje (a i iz svih izjava,brisanja,prepravljanja blogova MS ljudi) da windows insajder,tzv beta korisnik nece dobiti nikakvu poklon licencu. Dobit ce besplatan updejt na windows 10 RTM,nakon kojeg ce morati unijeti legalan kljuc od windowsa 7 ili 8 da bi windowsi bili legalno aktivirani i aktivni.

15 godina
Romano kaže...

Dobit ce besplatan updejt na windows 10 RTM,nakon kojeg ce morati unijeti legalan kljuc od windowsa 7 ili 8 da bi windowsi bili legalno aktivirani i aktivni.

Besplatan updejt imaju svi, drugi par rukava je to što neki neće biti sa legalnom licencom.

Ma meni je najbitnije da ne moram ko idiot obrisati 10 IP, instalirati ponovno 8.1, da bih ga opet nadogradio na 10 koji sam nedugo brisao.

16 godina
Romano kaže...
..

Slazem se sa svime,ne moras mi crtati. Razlikujemo se u misljenju. Moje je misljenje (a i iz svih izjava,brisanja,prepravljanja blogova MS ljudi) da windows insajder,tzv beta korisnik nece dobiti nikakvu poklon licencu. Dobit ce besplatan updejt na windows 10 RTM,nakon kojeg ce morati unijeti legalan kljuc od windowsa 7 ili 8 da bi windowsi bili legalno aktivirani i aktivni.

-ali ne razumiješ.. dvije odvojene stvari, upgrade je svima free, dali će biti genuine nakon tog ovisi o preduvijetima kao licenca, ako je to OK bit će genuine, ako nije neće.. ali je i dalje free jednako kao da sad instaliraš bilo koji win bez keya.. (zaboravimo crack/loadere).

- insideri će dobiti key-licencu. (konkretno citiram dio gdje oni promašjuju..), tj blentavo tvrde da će insider dobiti RTM (što ISO?). Neće ni nadogradnju jer će dobiti win10 key, za clean. btw, jendom nadograđen sa w7-8 key će biti u MSovoj bazi, nakon tog se može i win10 instalirati kao clean i aktivrati. Preduvijet je samo ta prva instalacija-nadogradnja koja će taj key pokupiti, validirati ... i važit će ovisno o licenci OEM samo na tom HWu, Retail uz deaktivaciju i na drugom.

- To nema veze s upgrade ponudom MSa, to je neovisno, nagrada, đabe win (istina i za neke koji ga nisu zaslužili trudom.. ali bar su snalažljivi pa se ja npr ne ljutim na njih, da se ljutim opet je besmisleno..). .. i, ako se pitaš, ne nisam u tome, nemam volje registrirati se.. tako da me free licenca ne zanima. Indiferentan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 17:04 (ihush).
17 godina

Iskreno,kad sve sagledam,nisu ljudi nista krivi.Kriv je MS jer stalno ispravljaju krive Drine. Izjave jedno,a nakon 2 sata ispravljaju

Original story follows.

Microsoft announced earlier this week that Windows Insiders would 'remain activated', regardless of whether they had a Windows 7 or Windows 8.1 license, if they were currently running Windows 10 Insider Preview build 10130 and upgraded to RTM. Now, it appears the company has backtracked on this statement by quietly updating the original blog post and removing all references to the build remaining activated.

The original announcement said:

As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build and remain activated. Once you have successfully installed this build and activated, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh.

Emphasis on the 'remain activated' part. The blog post made no mention of Insiders requiring a Windows 7 or a Windows 8.1 license, and Gabe Aul on Twitter went as far to say you could clean install Windows 10 Build 10130 (nuking your 7/8.1 install and license), and remain activated once upgrading to Windows 10.

Now, the updated announcement removes all traces of this claim, and replaces it with a very confusing statement:

As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build. Once you have successfully installed this build, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh. It’s important to note that only people running Genuine Windows 7 or Windows 8.1 can upgrade to Windows 10 as part of the free upgrade offer.*

What, Microsoft?

Essentially, what it looks like Microsoft is saying here is that if you don't have a valid Windows 7 or Windows 8.1 license to upgrade from, you will not be genuine on Windows 10. Insiders who clean installed the preview obviously no longer have a Windows 7 or Windows 8.1 install to upgrade from, and if the Windows 10 preview isn't enough to remain activated on RTM, what's the point in delivering it to Insiders if all they're going to have to do is downgrade to Windows 7/8.1 and then upgrade again?

Microsoft and its communication regarding activation for insiders is confusing, and until they further explain how it will work, we're going to have to speculate. Perhaps Insiders who installed clean and upgrade to RTM will remain activated, but only for a period of time to push Insiders to continue updating to newer builds, much like the current preview builds do, actually.

Normal consumers who upgrade from Windows 7 and Windows 8.1 have nothing to worry about, your activation will remain for the lifetime of the device. We will keep you updated regarding this topic. Let us know below what you think this means.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

ihush - ne znam, imam račun, mogu skinuti ISO, vjerojatno jer imam Windows Phone 8

Znači ništa od legalizacije bez davanja para 

1 0 hvala 0
16 godina
Romano kaže...

Iskreno,kad sve sagledam,nisu ljudi nista krivi.Kriv je MS jer stalno ispravljaju krive Drine. Izjave jedno,a nakon 2 sata ispravljaju

..

-da, krive su neke neprecizne izjave, još gore časopisi koji to tad reitepretiraju i pokvareni telefon.. npr upravo arstechnika (u pravoj temi..) bi morala kad već razglaba o 'ispravcima-navodima-izjavama..' biti precizna. Njihova formulacija da bi insider dobio RTM build, ne key je besmilsica (pa i ako je RTM tad ga više ne nazivamo build, kao u pravoj temi gdje se konstantno prate upravo buildovi..) kao da članke pišu kulinari i automehaničari.. samo dodatno zbunjuju. (a MSu možda odgovara jer se bumpa tema win10).

-tad svaki juzer naleti na neku takvu temu i 'siguran je da je u pravu, jer tako piše..'.

@ Dex, ako si registriao u insideru, dobit ćeš key za win10. To s ostalim win nema nikakve veze. Naravno, možda neće baš svi insideri biti nagrđeni, možda je potrebno npr neki post, učestvovanje.. nešto osim registracije za DL bete. MS je trenutno/inače darželjiv pa je šansa 90% da ćeš dobiti key.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 17:24 (ihush).
17 godina
odjavljen

Dragi Romano, ne možeš ti tu nikog vrijeđati niti omalovažavati.

Dakle, šta tebe boli ona stvar kad ćeš ionako dobiti free upgrade, a to hoće li ljudi koji su aktivno sudjelovali u razvoju Win10 (da bi ti dobio normalne windowse, bez grešaka) nije uopće tvoj problem, niti te se tiče. Po meni, svi koji su redovno sudjelovali u razvoju bi trebali dobiti free keyeve za svoj trud, i vrlo su velike šanse da će ih dobiti jer kao prvo, to je besplatna reklama a kao drugo, MS boli briga za kućne pirate, štoviše, čak i u jednu ruku podržava (jer da ih se žele riješiti, sutra bi izašao update koji ubije sve i jedan loader) zbog samog tržišta - Office, IE, Cortana/Bing... Te "izgubljene" licence su kikiriki u odnosu na zaradu od korisnika. Hrpe programera i firmi kupuju VS da bi razvijali za jednu od najraširanijih platformi - Windows + .Net. MSu jedna takva firma (5 zaposlenika - 5x Windows, Visual Studio, TFS, MS Office) vrijedi 50 puta više nego jedan kućni korisnik koji ima Windows Ultimate Black Mega edišn. Dakle, bilo bi im puno bolje da razdijele free keyeve. Uostalom, malo si proguglaj kako je išlo sa Win7 i Win8.

Fun fact / bonus pitanje - zašto se Windows server može rearmati do 180 dana?

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Dragi Romano, ne možeš ti tu nikog vrijeđati niti omalovažavati.

Dakle, šta tebe boli ona stvar kad ćeš ionako dobiti free upgrade, a to hoće li ljudi koji su aktivno sudjelovali u razvoju Win10 (da bi ti dobio normalne windowse, bez grešaka) nije uopće tvoj problem, niti te se tiče. Po meni, svi koji su redovno sudjelovali u razvoju bi trebali dobiti free keyeve za svoj trud, i vrlo su velike šanse da će ih dobiti jer kao prvo, to je besplatna reklama a kao drugo, MS boli briga za kućne pirate, štoviše, čak i u jednu ruku podržava (jer da ih se žele riješiti, sutra bi izašao update koji ubije sve i jedan loader) zbog samog tržišta - Office, IE, Cortana/Bing... Te "izgubljene" licence su kikiriki u odnosu na zaradu od korisnika. Hrpe programera i firmi kupuju VS da bi razvijali za jednu od najraširanijih platformi - Windows + .Net. MSu jedna takva firma (5 zaposlenika - 5x Windows, Visual Studio, TFS, MS Office) vrijedi 50 puta više nego jedan kućni korisnik koji ima Windows Ultimate Black Mega edišn. Dakle, bilo bi im puno bolje da razdijele free keyeve. Uostalom, malo si proguglaj kako je išlo sa Win7 i Win8.

Fun fact / bonus pitanje - zašto se Windows server može rearmati do 180 dana?

Ja uopce nikog ne omalovažavam niti vrijeđam,nego mi je smiješno da netko očekuje da dobije nešto besplatno zato sto je uložio svoj "trud" u razvoju.Kao prvo,nitko nije placen,niti je igdje pisalo da ces dobiti besplatne windowse zato sto si se ti "trudio biti u windows insajder programu".To je sasvim opcionalna stvar u životu.Ako hoceš sudjeluj,ako nečeš ne moras. Pogledaj blizzard. U njihovim betama za wow,diablo,starcraft sudjeluju milioni ljudi i nitko od njih ne ocekuje besplatnu licencu jer je eto sudjelovao u beti. Ali zato kad testiras windows preview verziju,osnovno ljudsko pravo je dobiti licenciranu verziju testiranog OS.

Druga stvar je sto tu ne moze biti selektivnog odabira ti ces dobiti licencu,a neki tamo Mile nece dobiti jer si ti testirao verziju 3.0.12 Alpha,a Mile 4.2.5 Betu.Ili ce svi dobiti,ili nece nitko,ili ce biti generalno pljuvanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 17:39 (Romano).
17 godina
neaktivan
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 18:08 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

outsiderima i dalje XP 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Windows Loader by DAZ v2.2.2 FTW 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Romano kaže...

Ja uopce nikog ne omalovažavam niti vrijeđam,nego mi je smiješno da netko očekuje da dobije nešto besplatno zato sto je uložio svoj "trud" u razvoju.Kao prvo,nitko nije placen,niti je igdje pisalo da ces dobiti besplatne windowse zato sto si se ti "trudio biti u windows insajder programu".To je sasvim opcionalna stvar u životu.Ako hoceš sudjeluj,ako nečeš ne moras. Pogledaj blizzard. U njihovim betama za wow,diablo,starcraft sudjeluju milioni ljudi i nitko od njih ne ocekuje besplatnu licencu jer je eto sudjelovao u beti. Ali zato kad testiras windows preview verziju,osnovno ljudsko pravo je dobiti licenciranu verziju testiranog OS.

Druga stvar je sto tu ne moze biti selektivnog odabira ti ces dobiti licencu,a neki tamo Mile nece dobiti jer si ti testirao verziju 3.0.12 Alpha,a Mile 4.2.5 Betu.Ili ce svi dobiti,ili nece nitko,ili ce biti generalno pljuvanje.

Kompletno ignoriranje sve i jedne činjenice iznesene u postu.

Sa tobom se stvarno ne da raspravljati. Bye.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Romano kaže...

Kompletno ignoriranje sve i jedne činjenice iznesene u postu.

Sa tobom se stvarno ne da raspravljati. Bye.

Ma pricas gluposti.Sta ja imam s tobom ozbiljno razgovarati. Sta bi ti raspravljao o cinjenicama ?O kakvoj jebenoj besplatnoj reklami bi ti pricao?! Kupi si PC i gledaj u crni ekran ili si instaliraj Linux. Kao MS treba reklamu. Kad padnes sa kruske,dobijes PC znas da trebas imati windowse instalirane da bi ista radio. Ajmo dalje o tvojim cinjenicama.O tome da bi windows insajder trebali dobiti besplatan OS sam ti odgovorio. Idemo na slijedecu tvoju cinjenicu.

MS podrzava kucne pirate.Jel' bogati ,bas si pametan. Ti si kao radio u MS-u pa znas iz iskustva da ih podrzava.MS core biznis je OS sustav,ali ako bas ako hocete da ga piratizirate i ne kupujete imate nasu punu podrsku. Pricas gluposti. Sa win 7 i 8 je išlo isto,morao si imati orginal kljuc,a win 8 su prodavali za 30$ u sklopu promotivne akcije,a nisu ga dijelili djabaleze. Onda si poceo baljezgati o firmama i usporedbama sa kucnim korisnicima, tema koje nema veze s vezom.Firma je jedno,kucni korisnici su drugo. Kucni korisnik piratizira,firma dobije po brnjici ako koristi piratski softver. Koja je poslovna mantra MS-a,to je svima ocigledno jasno,osim tebi naravno koji usporedjuje kruske i jabuke i imas genijalne socijalisticke ideje,podijeli svima besplatno da svi zajedno zivimo u savrsenom svijetu.

Onaj tvoj perfidni nastup "sta tebe boli ona stvar" ti ces dobiti za djabe jer si vec kupio windows 8.1 ,a mi ostali jadnici koji nemamo legalni OS trebamo dobiti za djabe jer smo "sudjelovali u windows insajder programu" je fantasticna izjava koja samo pokazuje koliko si mutav. Jel zelis jos koju cinjenicu?

Neces dobiti za djabe,u to mozes biti siguran,to je cinjenica. Da Microsoft ne zanimaju kucni korisnici,onda bi rekli "svatko tko je kucni korisnik dobit ce windows 10 za djabe,a da sad ne ispadne bas da ste dobili skroz za djabe uclanite se u nas windows insajder program i malo testirajte nove windowse"

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 18:59 (Romano).
15 godina
scorpion667 kaže...

Samo "možda".

Windows insideri će možda (ma sigurno-tko ga je...) moći nadograditi na RTM i pri tome imati i valjanu licencu, a ti se sigurno možeš "nadograditi" s najnovijim informacijama,

ovako samo uvodiš pomutnju bezveze jer nisi skroz informiran ("nadograđen").

12 godina

Ma ljudi moji ostavite se ćorava posla jer do izlaska win10 ima još dva miseca i u ta dva miseca Microsoft moze i ime prominit a ne samo uvjete oko insidera i toga tko će dobit đabe a tko će "ga" platit. Ja sam uvjeren da će insideri koji su zbilja sudjelovali u razvoju znaci koji su rjesavali zadatke i slali povratne podatke ipak dobiti đabaleze licencu za razliku od onih koji su desetku samo probali.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
nicky.sl kaže...

Ma ljudi moji ostavite se ćorava posla jer do izlaska win10 ima još dva miseca

Windows 10 izlazi na tržište 29.07, znači za nešto malo više od mjesec dana.

17 godina
odjavljen
Romano kaže...
je fantasticna izjava koja samo pokazuje koliko si mutav. Jel zelis jos koju cinjenicu?

I kad ostaneš bez argumenata, opet vrijeđanje. Valjda ćeš dobit koji kartonček, da se malo ohladiš. Nije ti zdravo tako se živcirati zbog nekog anonimusa na internetu.

Jbg, kad ne znaš bolje. Ko dijete od 12 godina...

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Romano kaže...
je fantasticna izjava koja samo pokazuje koliko si mutav. Jel zelis jos koju cinjenicu?

I kad ostaneš bez argumenata, opet vrijeđanje. Valjda ćeš dobit koji kartonček, da se malo ohladiš. Nije ti zdravo tako se živcirati zbog nekog anonimusa na internetu.

Jbg, kad ne znaš bolje. Ko dijete od 12 godina...

Valjda ces ti dobiti besplatne windowse 10 jer si se ipak trudio u windows insider programu. 

14 godina
odjavljen

Čudi me da se čovjek(?) koji je već ovdje 7 godina ponaša kao djete od 9 godina al mi nije jasno kako se sa samo dvije godine znao registrirati na forum  Taj mora da je neki napredni :/ Ak je s dvije znao surfat po netu, šta tek sad s devet radi, a šta će tek za još devet radit 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Romano kaže...

Vama stvarno treba sve crtati. Jel stvarno mislite da ce MS Windows insajderima dati djabe njihov novi RTM OS samo jer su se prijavili u program testiranja i instalirali preview verziju ?! Pa to bi onda napravilo svih 2 miljarde piratskih korisnika windowsa.

Microsoft's (or Aul's) changes threw doubt onto the statements Aul had made. He did not reply to a question posed via Twitter late Saturday about whether the process as he outlined still stood.

The removal of "activation" -- and the new line with the term "genuine" in it -- signaled that it did not. The simplest explanation is that while Microsoft will, in fact, give testers the stable build, it will not be activated with a product key, and thus "non-genuine" in Microsoft parlance, unless some other step is taken, perhaps a connection to a prior copy of Windows 7 or 8.1.

Non-genuine copies of Windows are marked as such with a watermark. Microsoft has not revealed what other restrictions might be placed on an unactivated or non-genuine copy of Windows 10.

Interpretation gymnastics are virtually required when parsing Microsoft's statements. Microsoft chooses its words carefully, and when it does disclose information, often does so in parcels that are by turns opaque, ambiguous and confusing to customers. That frequently forces it to retract or modify earlier comments.

Windows Insideri će dobiti besplatnu verziju Windowsa 10. Meni je došla obavjest. Postat ću je kada dođem doma. Ne mora se imati licenca od 7 ili 8.1.

LP

14 godina
protjeran

I, kakvu su značajnu ulogu odigrali neki tamo Mujo i Haso u razvoju Windowsa, koji su skinuli test verziju, znaju eventualno od programiranja upisati loading u Commodoreu i odmah postali sretni dobitnici OS-a koji će kod nas koštati 200€ ?!

Nije mi baš jasno.

Navik zivi tko krade posteno

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice