Windows Insiderima također besplatna licenca za Wi

poruka: 81
|
čitano: 7.693
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Insiderima također besplatna licenca za Wi".
16 godina

ja sam se registrirao još onda  i 2 puta skinuo iso, malo probao na virtualci i jednom na čisti formatirani disk. i šta, to me svrstava u insider? ako da. onda svašta MS.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a jesu humani iz msa svi dobivaju dzabe w10 :D

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A šta ako ja (takav slučaj) na svom Microsoft Live ID imam još 3 legalne licence sa tri različita ključa (pored ove na koje mi je ovaj TP trenutno) jel svi dobijaju legalne ključeve i različite?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 8:52 (Envy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dakle "To je to" i opet nisam napisao najbitniju stavku tko moze dobiti besplatnu verziju u insider programu. Moras imati legalan kljuc od win 7 ili 8,a ne samo MS racun i biti u insider programu

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ako imaš legalni 7/8 dobivaš 10. Mislim da to nije uvjet za učesnike u insideru da dobiju ključ za 10.

1 0 hvala 2
16 godina
Re: Windows Insiderima također besplatna licenca z
Kakva vijest. Niđe veze. Čemu onda biti insider ako ćeš svakako dobit besplatnu nadogradnju ako već imaš 7 ili 8.1?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
Stigao nam je kapitalista
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Kakva vijest. Niđe veze. Čemu onda biti insider ako ćeš svakako dobit besplatnu nadogradnju ako već imaš 7 ili 8.1?

Pa recimo ako nisi imao original 7/ 8.1 ovo je odlična vijest, jer bez original 7/8.1 ne bi imao legalnu 10.

15 godina
neaktivan
Cekaj, sada se opet nista ne zna tj. hoce li vlasnici ilegalnih kopija dobiti legalnu verziju Win10 ili ne!? Totalno dramatiziraju.

Nego, za cca 30€ na Kinguinu mozete legalno kupiti Win 8.1 ili Win 7 te se ne zamarati s ovim igricama od strane MS-a (ili preci na GNU/Linux (ako vam naravno posao i svi alati koje koristite to dozvoljavaju tj. omogucuju).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

Microsoft je u međuvremenu ažurirao ono što je originalno bilo napisano u blog postu. Internet zajednica je je bila u histeriji nakon originalne najave da će Windows 10 biti besplatan gotovo svima. U međuvremenu, Microsoft "se ispravio" pa je u pomenutom blog postu naznačio da " je važno istaći da samo korisnici koji koriste originalni Windows 7 ili Windows 8 mogu da nadograde svoj sistem na Windows 10, kao deo besplatne ponude".

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...
..vlasnici ilegalnih kopija dobiti legalnu verziju Win10 ili ne!?..

Nego, za cca 30€ ..

-neće. Upgrade je za origigi, insider je za one koji su se prijavili .. (teorestski, insider ne mora uopće imati win, teorija-v2,extended, da bi ušao u insider i otvorio ms-acc morao je imati verziju koja prolazi, dakle i insider već ima win/origigi).

-LOL, od MSa je jefinije, sigurnije. Ponekad se desi da takav key baciš kao i novac..

** MS si može dozvoliti, čemu toliko čuđenja, da dijeli keyeve pa čak i onima koji nemaju origigi ili nisu 'pravi insideri'. To je MSu prihvatljiv rizik/trošak. (mada je prije bilo urednije stanje dok insider nije mogao biti svaka šuša.. takav 'pravi insider' je uvijek imao MSove proizvode, gratis + poslovno pokriveno, gratis je takvom insideru bio nevažan osim za možda kućni-gaming PC). Posljedica da sad na jednog insidera dolazi 100 grebatora, to se osjeti i u temama, 'strašno' ali proći će i to.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
Može li mi netko pojasniti u kakvoj situaciji sam ja. Imam legalne win 8.1 enterprise edition. Također sam već od prije u insider programu. Da li ću moći svoj 8.1 enterprise upgradeati na 10 ili ne? Pitam zbog toga što sam čitao kako se 8.1 enterprise neće moći upgradeati na win10.
16 godina
sibica kaže...
Može li mi netko pojasniti u kakvoj situaciji sam ja. Imam legalne win 8.1 enterprise edition. Također sam već od prije u insider programu. Da li ću moći svoj 8.1 enterprise upgradeati na 10 ili ne? Pitam zbog toga što sam čitao kako se 8.1 enterprise neće moći upgradeati na win10.

-ne. Tj, ne kroz ovu direktnu by MS free ponudu, to je samo za w7sp1 i w8.1 OEM i Retail licence. Enterprise nema veze s tim (čekout, nemaš kockice u sys trayu)..

ali i da, jer ta (i sve ostale takve licence, partnerske/VLK) se ne gase, žive dalje, partner ima pristup kompletnom MS programu (ovisno o ugovoru-pretplati), pa time i na sve najnovije-buduće verzije OSa.. uz MSO itd.. Tamo od kud si nabavio, imat će novi win, ako žele.

btw, nemaš kolokvijalno legalne win, tj licenca je na konkretnog vlasnika, tu licencu ti ne možeš nikome ni pokloniti jer nije tvoja. (uvjek se miješa pirat-crack i licenca..). Windowsi su jedni, by MS, ne postoji neka druga 'piratska' verzija. Postoji samo licencirani key i korištenje u skaldu s licencom. U slučaju kad nemaš valjani key tad imaš loader ili 'piraticu'.. ali i dalje su isti win.

Enterprise može imati samo frima, čak ni u slučaju da B.Gates pokloni, to ne vrijedi za firmu, tj kad naiđe inspektor = kazna. Kućni juzeri su mirni (ali ne zavaravajte se licencom).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
sibica kaže...

Šta nije ta Enterprise neka verzija poslovne verzije a ako sam dobro pročitao poslovni korisnici će morat platit. E sad Insider verziju ćeš vjerovatno moć koristit na ovaj način.

17 godina

Vama stvarno treba sve crtati. Jel stvarno mislite da ce MS Windows insajderima dati djabe njihov novi RTM OS samo jer su se prijavili u program testiranja i instalirali preview verziju ?! Pa to bi onda napravilo svih 2 miljarde piratskih korisnika windowsa.

Microsoft's (or Aul's) changes threw doubt onto the statements Aul had made. He did not reply to a question posed via Twitter late Saturday about whether the process as he outlined still stood.

The removal of "activation" -- and the new line with the term "genuine" in it -- signaled that it did not. The simplest explanation is that while Microsoft will, in fact, give testers the stable build, it will not be activated with a product key, and thus "non-genuine" in Microsoft parlance, unless some other step is taken, perhaps a connection to a prior copy of Windows 7 or 8.1.

Non-genuine copies of Windows are marked as such with a watermark. Microsoft has not revealed what other restrictions might be placed on an unactivated or non-genuine copy of Windows 10.

Interpretation gymnastics are virtually required when parsing Microsoft's statements. Microsoft chooses its words carefully, and when it does disclose information, often does so in parcels that are by turns opaque, ambiguous and confusing to customers. That frequently forces it to retract or modify earlier comments.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina

Odlicna fora.

Navuci ce dobar dio ljudi na legalu, integrirat ce svoje appove sranja bez kojih ce ti u Winsima 11 biti tesko te ces pozeljeti opet posjedovati original.

Not bad MS, not bad.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Romano kaže...

Vama stvarno treba sve crtati. Jel stvarno mislite da ce MS Windows insajderima dati djabe njihov novi RTM OS samo jer su se prijavili u program testiranja i instalirali preview verziju ?! Pa to bi onda napravilo svih 2 miljarde piratskih korisnika windowsa.

Ja ne znam što se ti čudiš - skoro svi beta testeri Win7 su dobili free key i skoro svi pozvani testeri Win8... 99% da nas isto očekuje sa Win10.

Hebe se MSu za kućne pirate. Kako to ne kužite...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
odjavljen

U kojoj sam ja sad situaciji? Imam ilegalni Windows 8.1 Pro i član sam insajdera gotovo pa od početka, dali ja onda zbog tog insajdera dobivam legalan Windows 10 ili samo dobivam besplatnu nadogradnju ali sam i dalje ilegalan korisnik Windowsa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Envy kaže...

A šta ako ja (takav slučaj) na svom Microsoft Live ID imam još 3 legalne licence sa tri različita ključa (pored ove na koje mi je ovaj TP trenutno) jel svi dobijaju legalne ključeve i različite?

Samo je jedna Insider licenca, koja se veže na Hotmail/Live/Windowslive/Outlook mail s kojim si se prijavio u Insider program.

To onda podrazumijeva i samo jedan uređaj. Za ostale, ako ulaze u qualified - znači Retail ili OEM pojedinačne licence, već imaš ključ, i 29. 7. ćeš ih moći upgradeati.

Romano kaže...

Ne znam kaj ovdje nije jasno:

''OK seriously. Do insiders who installed Win10 preview clean (nuking 7/8.1 install) remain activated on RTM or not?''

''Yes, as long as running a prerelease build connected with registered MSA:''

Nitko ne spominje nikakve pirate.

Dex.pwn kaže...

U kojoj sam ja sad situaciji? Imam ilegalni Windows 8.1 Pro i član sam insajdera gotovo pa od početka, dali ja onda zbog tog insajdera dobivam legalan Windows 10 ili samo dobivam besplatnu nadogradnju ali sam i dalje ilegalan korisnik Windowsa?

Kao Insider, dobivaš Windows 10 licencu.

Windows 8.1 možeš ''bacit u smeće''.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 15:38 (kizo2703).
14 godina
odjavljen

Znači zdravo seljački rečeno s ilegalnog korisnika zbog Insidera postajem legalanc? Fino fino 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

a win 8.1 Bing?

17 godina
Dex.pwn kaže...

Znači zdravo seljački rečeno s ilegalnog korisnika zbog Insidera postajem legalanc? Fino fino 

Ma ne postajes. Pusti te šabane što pričaju. Vjeruju u vilenjake. Moras imati legalan kljuc od win 7 ili 8 da bi imao legalnu kopiju windowsa 10 nakon RTM izlaska kao windows insider.

17 godina
odjavljen

Lijepo je gore kizo postao tweet od Gabea... I ne vrijeđaj.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
odjavljen

Aj ne prdite nego recimo, postajem legalac ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina

Ma neda mi se vise uopce raspravljati.Evo sta je rekao Cliff,nije Gabe:

What confuses me is how that the Insider program is always brought up, as if it has the equality rating of a genuine license to be upgraded. It's not, it's equivalent to a pirated copy, that can be upgraded as an invalid license. MS does not want the Insider program to be equivalent to a license, or else the whole world will be installing Insider and upgrading for free.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 14:57 (Romano).
12 godina

Živi bili pa vidili. Vidićemo kad iziđu winsi 10 tko će šta dobit a tko neće, nema smisla se svađat oko toga kad to ni oni u Microsoftu nisu još načisto što će i kako će. Ja se nadam da ću dobit licencu a ako ju i ne dobijem koga briga jer pod drugim racunom imam oriđiđi w8.1

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Pa radi se o tome tko se najvise pjeni ovdje na forumu. Pjene se oni s piratskom verzijom windowsa misleci da ce nesto dobiti za djabe i sami sebe ubjedjuju u to,a onda i sve ostale. Sta smo svi mi ostali glupi s legalnim windowsima sto smo kupovali orginalne licence,a ostali sa ilegalnim windowsima su pametni,uclanili se u insider program i dobit ce sve besplatno.Da,dobit cete,ali u Liliputaniji.

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Romano, smiri doživljaje. Prvi ti nemaš legalnu licencu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina

Malo si se zajebao. I da zavrsim sa temom,evo vam kompletan intervju sa tim istim Gabeom.

At the moment you don’t need a Windows license to run the Windows 10 Insider Preview. Anyone can download an ISO, install it, and update the OS as new builds arrive.

Microsoft wants to get feedback from as many users as possible to avoid repeating the catastrophe that was Windows 8.

But what happens when the preview versions stop and we reach RTM? We know the operating system will be free (in the first year) to anyone running a copy of Windows 7 or 8.1, but if RTM is a straight update, like all previous Windows 10 builds, does that mean every Windows Insider will be able to upgrade to RTM for free?

During a Twitter Q&A yesterday, Microsoft's Gabriel Aul was asked if Windows Insiders would be able to upgrade to Windows 10 RTM for free. His response was "Yes”.

That was something of a surprise, and had Twitter buzzing. Did he mean all Windows Insiders would automatically get a working copy of the finished version of Windows 10, with a valid license and activation?

Naturally, no. Aul clarified with a second tweet stating "You'll have to be upgrading from a system with a valid license for 7 or 8.x".

In other words, while a free upgrade would be a nice gift for Windows Insiders who helped shape the operating system, Microsoft isn’t about to give away the OS to absolutely everyone, only existing Windows customers will get a full, genuine upgrade. Which is the smart, and obvious thing to do.

Microsoft does seem to have a knack of confusing customers when it comes to exactly what "free" means. When the company first announced the OS would be free "in the first year" it had a lot of people, myself included, wondering if that meant it would be charging a subscription fee for the OS going forward, as it does with Office 365.

Because that was certainly what might be expected from "Windows as a service". It took several attempts to properly clarify what was meant, and even now a large portion of Windows 10 users remain confused as to Microsoft's plans beyond that first year.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 15:47 (Romano).
Moj PC  
1 4 hvala 1
17 godina
Romano kaže...

Pa radi se o tome tko se najvise pjeni ovdje na forumu. Pjene se oni s piratskom verzijom windowsa misleci da ce nesto dobiti za djabe i sami sebe ubjedjuju u to,a onda i sve ostale. Sta smo svi mi ostali glupi s legalnim windowsima sto smo kupovali orginalne licence,a ostali sa ilegalnim windowsima su pametni,uclanili se u insider program i dobit ce sve besplatno.Da,dobit cete,ali u Liliputaniji.

Ne bih rekao. Zasto bi pirati pjenili - oni ce svakako instalirati piratske, ako ne dobiju legalnu i nastaviti kao i do sad.  Vise mi se cini da pjene neki s legalnom licencom, jer ih hvata muka od pomisli da bi pirati mogli dobiti istu dzabe, a oni je platili. Sto se najbolje vidi iz ovog tvog posta. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 15:54 (knight).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice