Windows Features – po želji

poruka: 35
|
čitano: 5.149
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Features – po želji".
16 godina
neaktivan

Napokon su se sjetili neceg dobrog.

Ovo ce dosta "olaksati" instalaciju.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 17:09 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Features – po želji

tek kad sam vidim, onda zaista to i postoji...

17 godina

hm... ova 7-mica će imat svašta zanimljivo... Sve me više i više iznenađuje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Ustvari neće, jer su svi nabrojani programi (svojom veličinom) neznatni u usporedbi sa ostatkom Windowsa.

Potpuno bespotrebno.
17 godina
neaktivan

odlična vijest. microsoft je u zadnje vrijeme stvarno počeo ići na ruku korisnicima. iako meni ne shvatljivo, izgleda da se opasno opekao vistom.

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 17:53 (bubbach).

0 0 hvala 0
16 godina

hmmm., Bojimse prelaska sa viste na 7,.

tkozna koliko ima grešaka u tom novom osu, pa problemi sa nekompatibilnoti

i tkozna štojoš.

Ja ostajem na visti još dugo,meni radi super,ata sedmica ionako previše lići na vistu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ja zasad mislim da je vista bolja.. ovo je novi skin neki xd moglo bi se reci

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzz kaže...

i tkozna štojoš.

Ja ostajem na visti još dugo,meni radi super,ata sedmica ionako previše lići na vistu.

zašto? pa ima još vremena i još se dade izglancat. bit će to po meni najbolji os
16 godina

bit će to  najbolji os godinu dana nakon izlaska ibarem jednog sevispaka,poznavajući

microsoft

16 godina

To je vec sada daleko najbolji os. Ja ga koristim vec 6 mjeseci i radi sada jednako kao i prvoga dana. A ne kao xp i vista koja se nakon nekog vremena uzasno uspori. Windowsi 7 rade kao finalni proizvod.

17 godina
neaktivan
zzz kaže...

i tkozna štojoš.

evo pocinje vec lagano sekta paranoicnih (dodao bih i nepismenih, ako mi se dopusta) s djelovanjem.. pa bas sam se zapitao gdje ste.
gdje vam je zelja za necim novim.. suvremenim.. boljim.. ma necu se prepirat, al da ste mi jasni.. niste.
A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 21:07 (bubbach).
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
Moljac kaže...

Ustvari neće, jer su svi nabrojani programi (svojom veličinom) neznatni u usporedbi sa ostatkom Windowsa.

Potpuno bespotrebno.
 Znam, ali nece vise WMP zezat. Updateaj ovo, updateaj ono....
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
16 godina

Masta ima novo u toj sedmici,toje samo usminkana vista.,

a ti reterdu kupitu sedmicu kadje toliko volis

16 godina
neaktivan
zzz kaže...

Sve. Čak je i beta stabilna. Samo je izgled kao vista, ali je win7 puno bolji. I da, isplati se kupiti.

EDIT: Pogledaj http://www.bug.hr/forum/topic/windows/window-7-instaliran-moja-misljenja/11085.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 21:41 (Moljac).
17 godina
neaktivan

nikakva prevelika promjena.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Odlična vijest...

Sad si lijepo kada izađe kupim za poveću svotu novaca winse 7...naravno ultimate verziju,

i onda odmah odem na te features i poizbacam sve redom što mi "omraženi MS nameće".

Od IE do WMP...i tako ću dobiti win 7 ultimate basic edition za cijenu zlatne poluge.

Mislim da bi trebalo mnoge upucati za dobrobit svih.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zzz kaže...

ako instaliras windows 7 mozda ti space proradi.. ovako kad kazes "retardu" izgleda kao kad se hrom sepavom ruga..
17 godina

Ovo meni nista ne govori. Ovo iskljucivanje IE i drugih aplikacija. Kazem iskljucivanje jer ovim opcijama se ne brisu spomenute aplikacije vec samo sklanjaju. Ja zelim da naprave mogucnost brisanja!

A sto se tice Viste ili 7...necu da pljujem nijedan windows. Ali mislim da je ocito da se Microsoft zeli iskupiti na racun Viste koju svijet nije prihvatio kako su oni ocekivali. Ja mislim da ce Windows 7 u ovom vremenu recesije jos gore proci.

P.S. To se kod nas nece odraziti, jer mi svakako koristimo ilegalne kopije :)

0 0 hvala 0
17 godina

Odma cu iskljucit IE i Windows search.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 22:48 (BORG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hmm... zanimljivo i dobro

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je Vista draža, a radije ću na PC instalirati Mac OS nego Windows 7 čm izađe

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adin kaže...

Ovo meni nista ne govori. Ovo iskljucivanje IE i drugih aplikacija. Kazem iskljucivanje jer ovim opcijama se ne brisu spomenute aplikacije vec samo sklanjaju. Ja zelim da naprave mogucnost brisanja!

Čekaj, tebi smeta nekoliko MB-a više? Toliko ti se u temp-u nakupi za dan-dva.

Adin kaže...

A sto se tice Viste ili 7...necu da pljujem nijedan windows. Ali mislim da je ocito da se Microsoft zeli iskupiti na racun Viste koju svijet nije prihvatio kako su oni ocekivali. Ja mislim da ce Windows 7 u ovom vremenu recesije jos gore proci.

Vista je loše prihvaćena zbog (velikim dijelom) anti-MS-izma. Sustav je izrazito kvalitetan, a problema je puno manje nego sa bivšim verzijama.

Adin kaže...

P.S. To se kod nas nece odraziti, jer mi svakako koristimo ilegalne kopije :)

Govori u svoje ime :P
17 godina
neaktivan
zzz kaže...

i tkozna štojoš.

meni je fascinantno da još postoje ljudi koji ne kuže da je Win7 = Vista 1.1 - pokrpana i optimizirana Vista. nakon bete, toliko reviewa i dokaza o srodnosti, kratkog vremena "razvoja". mislim stvarno..
17 godina

Da ti pravo kazem, ja i ne koristim Windows. Koristim ga kao virtualizaciju zbog nekih programa koji mi trebaju iz Windows-a. Koristim Linux.

Ja sam protivnik Windowsa i Microsoft-a, jer u vecini slucajve sve se svodi na profit.

Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da ne mogu napraviti windows za "losije" konfiguracije, nego uvijek se ide kao naprijed sto povlaci opet kupovanje novih racunara. Eto sad su tom 7-icom pokazali da to ne mora biti tako. Postavlja se pitanje da li bi to uradili da je Vista dobro prosla!? Ja mislim da ne bi, sad ne bi pricali o Win 7 ovako uveliko.

Glupo mi je da obicni korisnici placaju velike cifre za nesto sto postoji besplatno s druge strane. Mnogi samo koriste internet, office i slicno.

P.S. Kad govorimo o ilegalnim kopijama, onda mislim na vecinu korisnika. I nek koriste, sto se mene tice. Bill Gates je i sam uzeo, ukro, kako zelis se izraziti, mnoge stvari od drugih i predstavio ih kao i svoje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 13:13 (Adin).
16 godina
protjeran
Adin kaže...

Da ti pravo kazem, ja i ne koristim Windows. Koristim ga kao virtualizaciju zbog nekih programa koji mi trebaju iz Windows-a. Koristim Linux.

Ja sam protivnik Windowsa i Microsoft-a, jer u vecini slucajve sve se svodi na profit.

Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da ne mogu napraviti windows za "losije" konfiguracije, nego uvijek se ide kao naprijed sto povlaci opet kupovanje novih racunara. Eto sad su tom 7-icom pokazali da to ne mora biti tako. Postavlja se pitanje da li bi to uradili da je Vista dobro prosla!? Ja mislim da ne bi, sad ne bi pricali o Win 7 ovako uveliko.

Glupo mi je da obicni korisnici placaju velike cifre za nesto sto postoji besplatno s druge strane. Mnogi samo koriste internet, office i slicno.

P.S. Kad govorimo o ilegalnim kopijama, onda mislim na vecinu korisnika. I nek koriste, sto se mene tice. Bill Gates je i sam uzeo, ukro, kako zelis se izraziti, mnoge stvari od drugih i predstavio ih kao i svoje.

Stvarno je malo cudno sto microsoft ne moze spustiti zahtjeve za ramom. Upravo mi je nevjerovatno da od 3 GB koji je limit vista ne radi dobro na 1/3 makasimuma.

A sto se tice toga da je Bill ukrao ideje... pa treba se moliti Bogu da linux ukrade koju ideju od windowsa pa da se konacno odlijepi od tih par % entuzijasta koji ga koriste.
17 godina
Sto se tice par % korisnika Linuxa ne govori da je isti los, nego govori o tome kako se nije ulagalo u marketing kao sto se to odnosi na Windows. Ovo je ipak besplatan operativni sistem i dat na volju da ga koristi ko zeli.

A jos jedna stvar. Ova kriza, recesija ce itekako utjecati da se pocne koristiti Linux. Siguran sam.

Ovdje kod nas, opet kazem, nece biti bitno da li koristis Windows ili Linux, jer oboje mozes koristiti kao free, ali ce se ljudi na zapadu zapitati da li se isplati dati 400-500 $ za nesto sto ima i besplatno! I sto radi puno brze i ne zahtjeva da kupim novi racunar.
17 godina
Adin kaže...

Haha... Jesi me nasmijao. Ne, Bill Gates je osnovao microsoft jer je želio mir u svijetu i cvijeće svuda oko nas...
Sve se vrti oko profita, neka netko dokaže suprotno.

A linux, zaboli me glava kada čujem da netko uspoređuje Linux, Mac os i windowse...
17 godina
neaktivan
Adin kaže...

A jos jedna stvar. Ova kriza, recesija ce itekako utjecati da se pocne koristiti Linux. Siguran sam.

Ovdje kod nas, opet kazem, nece biti bitno da li koristis Windows ili Linux, jer oboje mozes koristiti kao free
 Vidiš...ja u to uopće nisam uvjeren.
A ova druga tvrdnja "Ovdje kod nas..." pa dajte ljudi prestanite više.
Mi, Hrvatska, sitna smo riba u odnosu na ostatak svijeta.
Grozno zvuče jedino razne napuhane ststistike.
Ako kažem da u HR 10% stanovništva koristi pirat OS, a u SAD 4 % (karikiram brojke) i onda po tim postocima
napravim tablicu ispada da smo na samom vrhu, a pošteni ameri pri dnu.
A onda izračunajte koliki je to broj ljudi u te dvije države pa po tome postavite tablicu.
Stvar se rapidno izmjeni i večinom lopovi ispadaju janjad u odnosu na one poštenjačine iz prve tablice.

No, otišli smo previše u OT
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
protjeran

Fino, fino.

Izgleda da microsoft sada ispunjava svaku želju usera.

Samo se bojim da nebi prenatrpali nepotrebnim kodom, i time usporili windowse.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zoran010 kaže...
MaterAos kaže...

Meni je Vista draža, a radije ću na PC instalirati Mac OS nego Windows 7 čm izađe

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO
  LOL na sto pedeset petu. Windows 7 nije ništa drugo nego twekana vista, pa ako ti je draga vista, 7 bi ti trebala bit još draža.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice