Napokon su se sjetili neceg dobrog.
Ovo ce dosta "olaksati" instalaciju.
Napokon su se sjetili neceg dobrog.
tek kad sam vidim, onda zaista to i postoji...
hm... ova 7-mica će imat svašta zanimljivo... Sve me više i više iznenađuje...
odlična vijest. microsoft je u zadnje vrijeme stvarno počeo ići na ruku korisnicima. iako meni ne shvatljivo, izgleda da se opasno opekao vistom.
hmmm., Bojimse prelaska sa viste na 7,.
tkozna koliko ima grešaka u tom novom osu, pa problemi sa nekompatibilnoti
i tkozna štojoš.
Ja ostajem na visti još dugo,meni radi super,ata sedmica ionako previše lići na vistu.
pa ja zasad mislim da je vista bolja.. ovo je novi skin neki xd moglo bi se reci
i tkozna štojoš.
Ja ostajem na visti još dugo,meni radi super,ata sedmica ionako previše lići na vistu.
bit će to najbolji os godinu dana nakon izlaska ibarem jednog sevispaka,poznavajući
microsoft
To je vec sada daleko najbolji os. Ja ga koristim vec 6 mjeseci i radi sada jednako kao i prvoga dana. A ne kao xp i vista koja se nakon nekog vremena uzasno uspori. Windowsi 7 rade kao finalni proizvod.
i tkozna štojoš.
Masta ima novo u toj sedmici,toje samo usminkana vista.,
a ti reterdu kupitu sedmicu kadje toliko volis
nikakva prevelika promjena.
Odlična vijest...
Sad si lijepo kada izađe kupim za poveću svotu novaca winse 7...naravno ultimate verziju,
i onda odmah odem na te features i poizbacam sve redom što mi "omraženi MS nameće".
Od IE do WMP...i tako ću dobiti win 7 ultimate basic edition za cijenu zlatne poluge.
Mislim da bi trebalo mnoge upucati za dobrobit svih.
Ovo meni nista ne govori. Ovo iskljucivanje IE i drugih aplikacija. Kazem iskljucivanje jer ovim opcijama se ne brisu spomenute aplikacije vec samo sklanjaju. Ja zelim da naprave mogucnost brisanja!
A sto se tice Viste ili 7...necu da pljujem nijedan windows. Ali mislim da je ocito da se Microsoft zeli iskupiti na racun Viste koju svijet nije prihvatio kako su oni ocekivali. Ja mislim da ce Windows 7 u ovom vremenu recesije jos gore proci.
P.S. To se kod nas nece odraziti, jer mi svakako koristimo ilegalne kopije :)
Odma cu iskljucit IE i Windows search.
hmm... zanimljivo i dobro
Meni je Vista draža, a radije ću na PC instalirati Mac OS nego Windows 7 čm izađe
Ovo meni nista ne govori. Ovo iskljucivanje IE i drugih aplikacija. Kazem iskljucivanje jer ovim opcijama se ne brisu spomenute aplikacije vec samo sklanjaju. Ja zelim da naprave mogucnost brisanja!
A sto se tice Viste ili 7...necu da pljujem nijedan windows. Ali mislim da je ocito da se Microsoft zeli iskupiti na racun Viste koju svijet nije prihvatio kako su oni ocekivali. Ja mislim da ce Windows 7 u ovom vremenu recesije jos gore proci.
P.S. To se kod nas nece odraziti, jer mi svakako koristimo ilegalne kopije :)
i tkozna štojoš.
Da ti pravo kazem, ja i ne koristim Windows. Koristim ga kao virtualizaciju zbog nekih programa koji mi trebaju iz Windows-a. Koristim Linux.
Ja sam protivnik Windowsa i Microsoft-a, jer u vecini slucajve sve se svodi na profit.
Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da ne mogu napraviti windows za "losije" konfiguracije, nego uvijek se ide kao naprijed sto povlaci opet kupovanje novih racunara. Eto sad su tom 7-icom pokazali da to ne mora biti tako. Postavlja se pitanje da li bi to uradili da je Vista dobro prosla!? Ja mislim da ne bi, sad ne bi pricali o Win 7 ovako uveliko.
Glupo mi je da obicni korisnici placaju velike cifre za nesto sto postoji besplatno s druge strane. Mnogi samo koriste internet, office i slicno.
P.S. Kad govorimo o ilegalnim kopijama, onda mislim na vecinu korisnika. I nek koriste, sto se mene tice. Bill Gates je i sam uzeo, ukro, kako zelis se izraziti, mnoge stvari od drugih i predstavio ih kao i svoje.
Da ti pravo kazem, ja i ne koristim Windows. Koristim ga kao virtualizaciju zbog nekih programa koji mi trebaju iz Windows-a. Koristim Linux.
Ja sam protivnik Windowsa i Microsoft-a, jer u vecini slucajve sve se svodi na profit.
Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da ne mogu napraviti windows za "losije" konfiguracije, nego uvijek se ide kao naprijed sto povlaci opet kupovanje novih racunara. Eto sad su tom 7-icom pokazali da to ne mora biti tako. Postavlja se pitanje da li bi to uradili da je Vista dobro prosla!? Ja mislim da ne bi, sad ne bi pricali o Win 7 ovako uveliko.
Glupo mi je da obicni korisnici placaju velike cifre za nesto sto postoji besplatno s druge strane. Mnogi samo koriste internet, office i slicno.
P.S. Kad govorimo o ilegalnim kopijama, onda mislim na vecinu korisnika. I nek koriste, sto se mene tice. Bill Gates je i sam uzeo, ukro, kako zelis se izraziti, mnoge stvari od drugih i predstavio ih kao i svoje.
Fino, fino.
Izgleda da microsoft sada ispunjava svaku želju usera.
Samo se bojim da nebi prenatrpali nepotrebnim kodom, i time usporili windowse.
Meni je Vista draža, a radije ću na PC instalirati Mac OS nego Windows 7 čm izađe